Dyretegn hemmelig identitet – Hanen

dyretegn-10-hane-stor

Din hemmelig identitet:
HANEN

Dette betyder at det, der inderst inde motivere dig er at være i centrum. At blive beundret, lagt mærke til. Til trods for deres lyst til socialisering med stort set alle og enhver er Haner ikke overfladiske. De spiller med åbne kort og respekterer dem, som gør det samme. Hvis du undertiden har lyst til at være den store orkesterleder for alle omkring dig, og blive værdsat herfor, er det fordi din hemmelige identitet gerne vil på banen.

funktion-bazi-02


Udregn BaZi
navigation
Find Mit dyretegn
knap-left-2
Oversigt Dyretegn
knap-left-2
Oversigt Partnermatch
navigation home

 

Dine fire dyretegn

Du har mere end et enkelt kinesisk dyretegn. Rent faktisk har du hele fire stk. Dit primære dyretegn, som betyder mest, er det dyretegn du har fra dit fødselsår – men du har også et dyretegn for din fødselsmåned, din fødselsdag  og din fødselstime.  Mens du således er  Drage, fordi du er født i Dragens år, er dit indre dyr måske Slangen, dit sande dyr Oksen og dit hemmelige dyr Geden!

Benytter du vores BaZi kalkulator til automatisk udregning af dit BaZi diagram – også benævnt dit kinesiske årshoroskop – får du også automatisk udregnet dine fire dyretegn.

DIT DYRETEGN FOR ÅRET
DYRETEGN TILKNYTTET DIT FØDSELSÅR / DIT ÅRSDYR
REPRÆSENTERE DIT YDRE JEG

Dit dyretegn for dit fødselsår repræsentere dit ydre jeg.

DIT DYRETEGN FOR MÅNEDEN
DYRETEGN TILKNYTTET DIN FØDSELSMÅNED / DIT INDRE DYR
REPRÆSENTERE DIT INDRE JEG

Dit dyretegn for din fødselsmåned repræsentere dit indre jeg. Sådan som du opfatter dig selv og sådan som du gerne vil være, opfattes. Hvad der motivere dig. Vigtigt er at dit indre dyr bestemmer hvilke af de andre dyretegn du er kompatibel med, dit bedste partnermatch i kærlighed såvel som generelt.

DIT DYRETEGN FOR DAGEN
DYRETEGN TILKNYTTET DIN FØDSELSDAG / DIT SANDE DYR
REPRÆSENTERE DIN BASALE PERSONLIGHED

Dit dyretegn for din fødselsdag repræsentere din basale personlighed. Dit hemmelige dyr.

DIT DYRETEGN FOR TIMEN
DYRETEGN TILKNYTTET DIN FØDSELSTIME / DIT HEMMELIGE DYR
REPRÆSENTERE DIN HEMMELIGE PERSONLIGHED

Dit dyretegn for din fødselstime har ifølge kinesisk astrologi stor styrke da det er bestemt af det tætteste af dit fødselstidspunkt; din fødselstime. Dit dyrtegn for din fødselstime repræsentere din hemmelige personlighed, personlighedstræk som du besidder men som du skjuler for omverden. Disse personlighedstræk kan være af såvel negativ som positiv karakter.