iching-loveI Ching
Guide til kærlighed
Sådan bruger du guiden

I Ching vil gerne hjælpe dig. Her finder du alt østlig visdom koncentreret i 64 heksagrammer. Tænk på hvad du gerne vil spørge I Ching til råds om i dit kærlighedsliv og træk derefter et heksagram. Det hexagram du trækker rummer svarene på dit spørgsmål. Måske du ikke synes svaret er rigtigt, måske du ikke forstår svaret. Men dette er hvad i Ching råder dig til. Der er en grund til at du har trukket netop det hexagram. Naturligvis kan du trække et nyt hexagram indtil du finder det svar du gerne vil have, men så undgår du den visdom, succes, fremskridt, som I Ching gerne vil hjælpe dig med at opnå.

iching-ikon-01

Spørg I Ching

I Ching (Forvandlingernes bog) menes at rumme al østens visdom, koncentreret i 64 hexagrammer, som du kan konsultere og få vejledning omkring – ja faktisk hvad som helst.

Når man fortolker I Ching, har man flere forskellige elementer til at hjælpe sig – både det enkelte hexagram, samt dets skygge-hexagram, de domme og billeder, I Ching knytter til de enkelte hexagrammer samt de relevante tolkninger til hexagrammets enkelte linier. Det er gennem den intuitive tolkning af disse elementer, som I Ching stiller til rådighed, at mennesker iflg. I Ching kan lære at handle ret i livets situationer.

Det du præsenteres for i nærværende I Ching guide til kærligheden, er essensen af hvad de enkelte hexagrammer fortæller om kærlighed og parforhold. Ønsker du at læse den komplette beskrivelse af de enkelte hexagrammer, er disse præsenteret på web versionen af NetSpirit. Hvis du bliver i tvivl om noget undervejs, har du mulighed for at stille spørgsmål om I Ching i vores forum.

iching-ikon-02

Oversigt hexagrammer

Foruden I Ching og hexagrammerne kan du også blive guidet og få vejledning fra tarotkortene. Dette fungere på samme måde – tænk på dit spørgsmål og træk derefter et tarotkort – både I Ching og tarotkort er visdomssystemer, der søger at anbefale de rette valg, guide og vejlede.

NETSPIRIT

forside
WeB
Version

forside
Mobil
Version

iching-love2
.