arkana-017

STJERNEN

Tarot Stjerne
Beskrivelse:
Vi ser en nøgen kvinde, som sidder knælende ved en sø og øser af livets vand. Hun har en kande i hver hånd, hvorfra hun lader livets vand strømme henholdsvis ud over bevidsthedens jord og ned i underbevidsthedens vand. Man får et indtryk af, at hendes vandforråd er uudtømmeligt, og at de to krukker er forbundet til to uudtømmelige kilder. Hendes nøgenhed henviser til ægthed og sandhed, og hendes ungdom henviser til fornyelse.

Over hende stråler de ottetakkede stjerner; symbol på den kosmiske energi. De syv mindre stjerner kunne repræsentere legemets syv bevidsthedscentre. Landskabet bag kvinden er frodigt og grønt, og fuglen, som sidder i et træ bag hende, symboliserer åndens evne til at hæve sig til højere bevidsthedsniveauer. Stjernerne antyder, at du har adgang til guddommelig vejledning, hvor end du er.

Tolkning: Kortet symboliserer håb, optimisme og forventning. Der er lyse perspektiver i vente, måske en uventet hjælp udefra, måske en guddommelig inspiration indefra. Alt afvikles i ro og balance, og måske dukker der en lille fe op og fører et skær af det usædvanlige med sig. Stjernen indikerer, at du vil have en følelse af formål, mening med dit foretagende og have en tillid til, at det gode altid sker. Du vil have en god følelse af at leve i verden uden at have noget at skjule, men alt at give. Rigdom i overflod, er din kvalitet.

Du mærker eventuelt et ønske om at komme i harmoni med dine omgivelser. Stjernerne på kortet antyder, at du er opfyldt af håb, undren og magi – ting der kan holde os i live og til ilden, selv når det ser sortest ud. Kortet symboliserer håb, løfter, fornyelse, og at der er lys efter mørket. Er dette ikke åbenbart for dig lige nu, kan det være du skal kigge på din selvtillid og den tro, du har til livet.

Andre ord der beskriver Stjernen er: spirituel vision, spørgsmål om meningen med noget, inspiration, klare visioner, frugtbarhed, ubegrænsethed, uendelighed, fødsel, uafhængighed og påvirkning på andre.

Forudsigelse: Håb. Udvidelse af psykisk og fysik horisont. Stor kærlighed gives og modtages.

Tal: Kortets nummer er sytten, et og syv giver otte, som står for genfødsel, fornyelse, dåb og nyt liv.

Astrologi: Kortet er knyttet til Vandbærerens tegn med dens nytænkende og kreative sind.

Affirmation: Jeg ser, hvad der i fremtiden kan være til gavn for andre. Jeg er fyldt af håb og tro på fremtiden.

Det universelle princip: Kommunikationens og den rette timings princip.
Tarot Den store arkana

DEN STORE ARKANA

0 1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
Tarot Sværd

SVÆRD

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
Tarot Stokke

STOKKE

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
Tarot Mønter

MØNTER

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
Tarot Bægre

BÆGRE

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14

Oversigt tarotkort komplet
Tarotkort
Komplet
Træk et tarotkort
Træk et
tarotkort
Oversigt tarotkort enkelt
Tarotkort
Enkelt
Til forside