cups-002

2 BÆGRE

Tarot Bæger nr 2
Beskrivelse:
To Bægre står for kærlighed og indikerer, at jo mere du elsker dig selv, jo mere tiltrækkende virker du på andre. Til en vis grænse naturligvis! Jo mere modtagelig og tillidsfuld du opfører dig overfor dig selv,jo mere åben, modtagelig og hengiven kan du være overfor din partner. Kortet viser to elskende, som står overfor hinanden, hver holder de et bæger i hånden. To Bægre symboliserer indgåelse eller forpligtigelse til et partnerskab eller et forhold. Det indikerer, at der er et eksisterende partnerskab, der bør gives tid og energi.

De to mennesker der nærmer sig hinanden, symboliserer begyndelsen til kærlighed og venskab – en sammensmeltning af to energier – og noget tredje opstår i form af et bevinget løvehoved, der svæver henover deres hoveder, og herunder to slanger, der snor sig om en stav. Dette løvehoved repræsenterer det nye, som er større og stærkere end de to mennesker var tilsammen. Huset bag bakkerne i baggrunden henviser til det potentiale, der er for at bygge noget nyt sammen.

Tolkning: To Bægre peger på, at det er tid for samarbejde og indgåelse af kompromiser i et forhold. Og dette er uanset, om det er et kærlighedsforhold, et mere platonisk venskab eller partnerskab. Konkurrence eller skænderier bør ophøre og afløses af en forsoning, hvorpå en ny platform kan bygges, og hvorfra man kan arbejde videre eller bringe sit forhold op på et nyt niveau. En sådan situation vil være ideel for at udveksle tanker, ideer og opstille fælles mål og visioner. Når du trækker dette kort, er det tegn på, du nærer stor kærlighed til et andet menneske eller til en form for kreativitet. Det er på tide, du fuldt ud oplever og åbner dig op overfor denne kærlighed.

Andre ord der karakteriserer To Bægre er: venskab, partnerskab, forsoning af modsætninger, sammensmeltning, inspirerende kærlighed, kærligheds begyndelse, gensidig interesse, udveksling af kærlig energi og emotioner og betingelsesløs hengiven til partner.

Tal: I de næste to uger eller måneder vil du opleve glæde ved at dele din kærlighed og omsorg med andre. Du vil føle en indre harmoni og mening ved at give og modtage kærlighed.

Astrologi: Venus i Krebsen. Du vil kunne forene kærlighed og kreative kræfter (Venus) ved at drage omsorg og give støtte, blandt andet i familien og i hjemmet (Krebs).

Affirmation: Jeg er nu parat til at lade det perfekte kærlighedsforhold åbenbare sig for mig. Jeg nyder mit kærlighedsforhold. Jeg er opmærksom på den kærlighed, der kommer til mig nu fra andre. Jeg er klar til nye kærlighedsforhold. Jeg hengiver mig til kærligheden og livet.
Tarot Den store arkana

DEN STORE ARKANA

0 1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
Tarot Sværd

SVÆRD

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
Tarot Stokke

STOKKE

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
Tarot Mønter

MØNTER

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
Tarot Bægre

BÆGRE

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14

Oversigt tarotkort komplet
Tarotkort
Komplet
Træk et tarotkort
Træk et
tarotkort
Oversigt tarotkort enkelt
Tarotkort
Enkelt
Til forside