7 BÆGRE

Tarot Bægre nr 7
Beskrivelse:
Syv Bægre viser en skikkelse, der står foran syv bægre. Bægrene befinder sig i en sky, der står for elementet luft, det vil sige tankemæssig og mental aktivitet. Kortet symboliserer valgmuligheder eller vores længsler, drømme eller visioner, men samtidig også de hindringer, besværligheder og illusioner der er tilstede, når man skal foretage et valg. Det lader til at der er mange skønne muligheder tilstede.

Disse befinder sig i bægrene: juveler indikerer rigdom, slottet indikerer magt og penge, slangen indikerer seksualitet, transformation eller seksualitetens transformerende kraft, laurbærkransen symboliserer succes, mens kraniet indgraveret i bægret tyder på død, den lysende skikkelse indikerer din egen oplysning, dragen henviser til eventyr eller frygten for fiasko eller problematiske negative mønstre, masken henviser til muligheden, for at kunne spille en ny rolle på livets scene og slangen referer til visdom. Det er så din opgave at vælge og gøre ønsket til virkelighed i din verden.

Tolkning: Syv Bægre viser en kraftig forestillingsevne, en tankemæssig eller mental aktivitet og muligheder for en mangfoldig opfindsomhed. Det indikerer også, at du lider af emotionel depression eller humørsvingninger. Vær opmærksom på at du selv er nød til at manifestererdine drømme, og at du netop nu har den overflod af de mentale, kreative og kunstneriske talenter, der skal til.

Desuden indikerer Syv Bægre, at det er på tide at åbne øjnene og erkende realiteterne. Kun ved virkelig at erkende din egen virkelighed og situation kan du komme videre. Spørg dig selv, om du har overvurderet dig selv eller tingenes tilstand og/eller har fortrængt eller endog forvrænget virkeligheden.

Ofte søges smerten lindret via umiddelbar behovstilfredsstillelse, hvilket kan være et vanemæssigt mønster. Find ud af hvad det er du rækker ud efter for at blive tilfredsstillet umiddelbart. Og prøv at se syv år tilbage i tiden, for at se om mønsteret var det samme dengang. Når du trækker dette kort, indikerer det, at du er klar til at slippe dette mønster inden for de næste syv uger til syv måneder.

Andre måder at tolke Syv Bægre på er: fordærvelse, at have for mange ideer eller projektet let bliver spild af tid, overaktivitet og følelse af at være mættet. Forstå dine ønskers grundlæggende natur og erkend, at de aldrig virkelig kan opfyldes, så længe det drejer sig om noget ydre. Betræd den indre vej og find, at her opfyldes dine virkelige behov.

Tal: De næste syv uger eller måneder vil være en god tid for dig at slippe gamle dårlige vaner og gøre dig fri af følelser, der har påvirket din hverdag, indtil nu, meget dybt.

Astrologi: Venus i Skorpionen. Ved hjælp af ægte kærlighed (Venus) til dig selv kan du transformere dig selv og din adfærdsmønstre dybt (Skorpionen).

Affirmation: Jeg ser og manifesterer mine visioner. Jeg vælger med visdom.
Tarot Den store arkana

DEN STORE ARKANA

0 1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
Tarot Sværd

SVÆRD

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
Tarot Stokke

STOKKE

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
Tarot Mønter

MØNTER

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
Tarot Bægre

BÆGRE

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14

Oversigt tarotkort komplet
Tarotkort
Komplet
Træk et tarotkort
Træk et
tarotkort
Oversigt tarotkort enkelt
Tarotkort
Enkelt
Til forside