UNIVERSET

Tarot Universet
Beskrivelse:
Universet, også benævnt Verden, viser en kvinde viklet ind i et lilla klæde, der danser i midten af en stor oval laurbærkrans. Hun holder en stav i hænderne og repræsenterer den universelle energis positive og negative poler. I hvert hjørne af kortet ser man de samme skikkelser som i Skæbnehjulet: løven, tyren, englen og ørnen – de fire skabninger som Ezekiel så i sin vision af Gud i det Gamle Testamente. Hvis noget er absolut og fuldkomment, vises det her i kortet. Modsætninger mødes og forenes, alt er i balance og går op i en højere enhed.

Inde i laurbærkransen er kaos forvandlet til orden, og heri indeholdes universet. I hjørnerne mennesket, en ørn, en tyr og en løve, fire beskyttere, der skal sikre de kosmiske kræfters stabilitet. De er himlens vogtere og repræsenterer samtidig de fire faste tegn i dyrekredsen, de fire elementer og de fire årstider: (tyren: Tyren, jord, forår, løven: Løven, ild, sommer, ørnen: Skorpionen, vand, efterår, Mennesket: Vandmanden, luft og vinter). Kortet indikerer, at Narrens rejse er til ende, han er nu mester ud i livet.

Tolkning: Kortet symboliserer først og fremmest en fuldbyrdelse og tilfredsstillelse. Når du trækker dette kort vil du være i en situation, hvor du har succes og har opfyldt dine mål og visioner, og du kan høste belønninger. Spirituelt set kan du nu afrunde en fase i dit liv, og du vil formentlig opleve, at du er integreret med selvet og i harmoni med naturen og universet. Kortet bliver oftest forbundet med noget godt og med gode aspekter – men selv om kortet symboliserer frugtbarhed, er der flere og nye rejser og/eller projekter, der venter os i livet.

Tilfredsstillelse behøver ikke nødvendigvis at være i form af en afslutning. Der er tale om, at du er på toppen og i stand til at bygge nye verdener indadtil og udadtil. Du vil se, at alt finder sin rette plads, og du vil se meningen bag alle dine livserfaringer og samtidig acceptere betingelserne, man har som menneske her på jorden. Du mærker, at du kan give dig selv opfyldelse, og at alt som du har søgt i den ydre verden i virkeligheden findes inden i dig selv.

Andre ord der beskriver Universet er: opfyldelse, frihed, kosmisk forening, afslutning af karma, befrielse fra bundethed, triumf, bedrift og rejser.

Forudsigelse: Målet er nået. Kulmination af en række begivenheder. Endelig og sikret succes. Opfyldelse af ønsker. Tilfredsstillelse af begær.

Tal: Kortets nummer er enogtyve, to og en tilsammen giver tre, tallet for skabelse og integration.

Astrologi: Kortet har ingen umiddelbar tilknytning til tegn eller planeter.

Affirmation: Jeg sætter pris på at gøre verden til et bedre sted at være for alle mennesker. Jeg er et med universet. Alt er i mig.

Det universelle princip: Universet er individuationens, totalitetens og helhedens princip.
Tarot Den store arkana

DEN STORE ARKANA

0 1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
Tarot Sværd

SVÆRD

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
Tarot Stokke

STOKKE

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
Tarot Mønter

MØNTER

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
Tarot Bægre

BÆGRE

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14

Oversigt tarotkort komplet
Tarotkort
Komplet
Træk et tarotkort
Træk et
tarotkort
Oversigt tarotkort enkelt
Tarotkort
Enkelt
Til forside