arkana-019

SOLEN

Tarot Solen
Beskrivelse:
Solen viser et barn, der ikke har noget tøj på, fordi det ikke har noget at skjule, og som ridder i sin enkelhed og uskyld på en hvid hest. Barnet holder intuitionens og handlingens røde banner i venstre hånd. banneret kan også henvise til, at der er frihed fra mørket, på samme måde som solen hver morgen befrier verden for natten.

Den strålende sol repræsenterer den livskraft og grænseløse energi i vores indre, der venter på at blive brugt og komme til udtryk. Solens stråler er både lige og buede, hvilket symboliserer, at der er både negative og positive aspekter af forholde sig til. Solen kan, afhængigt af hvor og hvornår man bliver udsat for den. virke varmende, lys givende og velkommen eller for varm, brændende og udtørrende. Solen symboliserer. at vores grundlæggende natur udfolder sig, og at du kan bade dig i din trumf og glæde.

Tolkning: Kortet symboliserer munterhed og fremgang. Der er glæde og lyse udsigter forude. Kortet giver også et fingerpeg om frihed og fantasi. Det er nu, dine vilde ideer skal prøves af. Hele verden er parat, bare spring ud! Det er tid til at kigge på de forskellige relationer, du har i dit liv med hensyn til samarbejde, partner, arbejdsfællesskab og fjerne dig fra dem, som suger, dræner eller er uinspirerende.

Du har brug for mennesker eller situationer med samme solenergi i stedet for at skulle fungere som sol, inspiration, livskraft for folk, der har mistet deres egen og forventer, at du skal levere en sådan. Nyd og tro på overfloden og din succes i livet. Lad dig ikke standse af en forhindring, find vejen til toppen. Saml “puslespillet” til en helhed.

Det der vil kendetegne din tilstand i denne tid er masser af energi, optimisme, klarhed og vision. Brug disse til at skabe din vision – også selv om du gør det i mørket, i omgivelser der synes dystre. Nu er altså en god tid til handling. Brug de positive energier til at planlægge for fremtiden. Ideer vil fremstå klart for dig, og du vil være bevidst om din iboende natur ,og hvad du vil. Opdag barnet i dig selv, letheden, uskylden, renheden og taknemmeligheden.

Det kan også være, at du er glad for, at have opnået en særlig indsigt og visdom – del den da med andre! Kortets negative aspekt kan være en tendens til mangel på sensitivitet og at du udviser en for arrogant attitude. Andre ord der beskriver Solen er: tillid, positive energier, styrke, godt helbred, positiv attitude, fred i sindet, forening, rejser, frihed, fest, lys, opfyldt kærlighedsforhold, entusiasme og nydelse.

Forudsigelse: Din energi og livsglæde vil give dig vind i sejlene, du er på vej til at nå toppen af dine mål og kan forvente succes med alle typer projekter. Du kan bede det Guddommelige om hjælp til at overvinde den sidste hindring. Du har på basis af en spirituel/åndelig indsigt opnået glæde og fred med dig selv. Alt er godt.

Tal: Kortets nummer er nitten, ni og et bliver ti, tallet for opnåelse og fuldendelse, hvilket igen kan skilles i nul og et, tallet for vilje og selvbekræftelse.

Astrologi: Kortet er knyttet til planeten Solen med kvaliteter som livskraft og igangsætter.

Affirmation: Jeg er i harmoni med det guddommelige lys, som fylder og leder mig.

Det universelle princip: Solen repræsenterer samarbejdets, arbejdsfællesskabets og partnerskabets universelle princip.
Tarot Den store arkana

DEN STORE ARKANA

0 1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
Tarot Sværd

SVÆRD

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
Tarot Stokke

STOKKE

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
Tarot Mønter

MØNTER

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
Tarot Bægre

BÆGRE

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14

Oversigt tarotkort komplet
Tarotkort
Komplet
Træk et tarotkort
Træk et
tarotkort
Oversigt tarotkort enkelt
Tarotkort
Enkelt
Til forside