ONLINE HJÆLP
FÅ HJÆLP DIREKTE OG PERSONLIGT
At du kan se eksperten gør det nemt for eksperten at hjælpe og vejlede dig. Eksperten kan nemt og hurtigt rådgive og hjælpe dig. Du kan følge med i hvad eksperten laver – og se med mens der fx. laves et tarotoplæg. Eller se med, mens dit numeroskop opstilles og tolkes. Det er muligt at kommunikere via telefon, Skype, Chat, FaceTime eller Google Hangouts.

FÅ HJÆLP VIA TELEFON ELLER SKYPE
  • Afdødekontakt
   • Vi sidderklar til at hjælpe. Ring om afdødekontakt. Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.
    Afdødekontakt
    Afdødekontakt er en mulighed for via de clairvoyante at få kontakt til en afdød person. Hvis du længes efter en besked, dialog, eller at få noget afklaret, så er dette en hjertelig måde at kunne kommunikere på.

    Afdødekontakt og spørgsmål gennem clairvoyancen er som oftest:

    - Få sagt hvad du ikke nåede mens personen stadig levede.
    - Få svar på om de stadig vil hjælpe dig, og være der for dig.
    - Hvad er deres råd og indsigter fra astralplanet til dig.
    - Få “snakket med den afdøde igen”.
    - Få indsigt i hvordan de har det nu.
    - Få større indblik i hvordan de havde det, da de tog afsted.

    Afdødekontakt er ofte en følsom og bevægende seance, som giver både afklarethed, ro og tryghed, så du opnår mere indsigt og fredfyldthed i forbindelse med de bekymringer og sorger der har været omkring personen. Du kan få en større indsigt i, hvad de har at sige med deres højere bevidsthed, om det der skete og udspillede sig mellem jer, mens de levede, og hvad det vigtigste var.

    Det skal siges, at det ikke er alle afdødes sjæle, hvor der kan opnås kontakt, det afhænger af flere områder, og hvor længe har de været “væk fra deres fysiske krop” men det fanges hurtigt af den clairvoyante der formidler afdødekontakt.

    Det er en god ide at have spørgsmålene klar før der ringes op.


    Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.

    ANDRE HJÆLPE MULIGHEDER
  • Astrologi
   • Vi sidder klar til at hjælpe. Spørg om Astrologi Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.
    Astrologi
    Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende astrologi. Det kan være såvel et konkret spørgsmål om fx dit stjernetegn eller hvordan astrologien ser på nogle valgmuligheder du står overfor. Du har også mulighed for at bede astrologen om at udregne dit horoskop. Kort sagt kan du spørge om alt der vedrører astrologi.

    - Hvad synes astrologien om et konkret valg?
    - Hvordan fortolker man et horoskop?
    - Hvordan udregner man et horoskop?
    - Hvilke stjernetegn passer jeg bedst sammen med?

    Du kan spørger om alt der vedrører astrologi. Det kan ofte anbefales at du starter med at sende dit spørgsmål til astrologen. Dette giver astrologen mulighed for at forberede sig bedst muligt og give dig et hurtigt svar. Klik på "andre hjælpemuligheder" nedenfor, hvis du ønsker at sende lidt info til astrologen før jeres samtale.
    Ring
    RING 26235940

    MINUTPRIS 20,00 KR., MINIMUM 15 MIN.

    ANDRE HJÆLPE MULIGHEDER


  • Clairvoyance
   • Vi sidder klar til at hjælpe. Spørg om clairvoyance, få afdødekontakt mv. Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.
    Clairvoyance
    Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende clairvoyance. Det kan være et konkret spørgsmål om fx nogle valgmuligheder du står overfor. Clairvoyanten kan hjælpe med at opnå en større og bredere indsigt i forskellige livssituationer og problematikker. Du kan også bruge clairvoyancen som katalysator til at få kontakt til din egen indre sandhed.

    Du kan ikke forvente mirakler. Men du kan forvente et ærligt, kærligt konstruktivt svar på alle dine spørgsmål, fra et menneske, som bedre end andre, er i stand til at udnytte sine normale fem sanser, og være opmærksom på energier, stemninger, følelser m.v.

    Du kan spørger om alt der vedrører clairvoyance. Det kan ofte anbefales at du starter med at sende dit spørgsmål til clairvoyanten. Dette giver clairvoyanten mulighed for at forberede sig bedst muligt og give dig et hurtigt svar. Klik på "andre hjælpemuligheder" nedenfor, hvis du ønsker at sende lidt info til clairvoyanten før jeres samtale.
    Ring
    RING 26235940

    MINUTPRIS 20,00 KR., MINIMUM 15 MIN.

    ANDRE HJÆLPE MULIGHEDER


  • Drømmetydning
   • Vi sidder klar til at hjælpe. Få tydet din drøm. Spørg om drømmetydning Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.
    Drømmetydning
    Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende drømmetydning. Det kan være en konkret drøm du gerne vil have tydet. Du kan også spørge om hvordan man husker sine drømme, eller hvordan man kan tyde drømme for andre. Kort sagt kan du spørge om alt der vedrører drømme og drømmetydning.

    Når du begynder at lytte efter, hvad dine drømme prøver at fortælle dig, træder du ind i drømmetydningens forunderlige og indsigtsfulde verden. Udover muligheden for at bibringe dig selvforståelse og integration er drømmetydning også kongevejen til at få god kontakt med din intuition.

    Du kan spørger om alt der vedrører drømmetydning. Det kan ofte anbefales at du starter med at sende dit spørgsmål til drømme eksperten. Dette giver mulighed for at drømmetyderen kan forberede sig bedst muligt og give dig et hurtigt svar. Klik på "andre hjælpemuligheder" nedenfor, hvis du ønsker at sende lidt info til drømmetyderen før jeres samtale.
    Ring
    RING 26235940

    MINUTPRIS 20,00 KR., MINIMUM 15 MIN.

    ANDRE HJÆLPE MULIGHEDER


  • Enneagrammet
   • Vi sidder klar til at hjælper. Spørg om Enneagrammet Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.
    Enneagrammet
    Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende enneagrammet. Det kan være et spørgsmål om din persontype, eller om hvordan man benytter enneagrammet som udviklingsmodel. Kort sagt kan du spørge om alt der vedrører enneagrammet.

    Enneagrammet er en model over personlighedstyper, der har hver deres måde at opleve, se og vurdere verden på. Enneagrammet giver indsigt i din egen og andres adfærd, Enneagrammet er velegnet som værktøj til personlig udvikling, teambuilding og bedre samarbejde.

    Du kan spørger om alt der vedrører enneagrammet. Det kan ofte anbefales at du starter med at sende dit spørgsmål til enneagram eksperten. Dette giver mulighed for at eksperten kan forberede sig bedst muligt og give dig et hurtigt svar. Klik på "andre hjælpemuligheder" nedenfor, hvis du ønsker at sende lidt info til enneagram eksperten før jeres samtale.
    Ring
    RING 26235940

    MINUTPRIS 20,00 KR., MINIMUM 15 MIN.

    ANDRE HJÆLPE MULIGHEDER


  • Feng shui
   • Vi sidder klar til at hjælpe. Spørg om Feng Shui Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.
    Feng Shui
    Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende feng shui. Det kan være et spørgsmål om boligindretning, om hvilke ideele feng shui løsninger du kan benytte på kontoret, i haven eller et helt andet sted. Kort sagt kan du spørge om alt der vedrører feng shui.

    Hvis du begynder at følge feng shui forskrifterne vil du komme til at opleve stor fremgang i alle livets forhold. Din karriere vil tage fart, dit kærlighedsliv vil blomstre, succes vil være med dig i alle livets forhold og du vil opnå et harmonisk og lykkeligt liv med stor fremgang, ikke mindst i pengesager. Lyder det ikke storartet – Prøv feng shui og se hvad der sker!

    Du kan spørger om alt der vedrører feng shui. Det kan ofte anbefales at du starter med at sende en kort beskrivelse af hvad du søger hjælp til. Dette giver mulighed for at feng shui eksperten kan forberede sig bedst muligt og give dig et hurtigt svar. Klik på "andre hjælpemuligheder" nedenfor, hvis du ønsker at sende lidt info til feng shui eksperten før jeres samtale.
    Ring
    RING 26235940

    MINUTPRIS 20,00 KR., MINIMUM 15 MIN.

    ANDRE HJÆLPE MULIGHEDER


  • I Ching
   • Vi sidder klar til at hjælpe. Spørg om I Ching Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.
    I Ching
    Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende I Ching. Det kan være et spørgsmål om hvordan man opstiller eller tolker et hexagram. Det kan også være du gerne vil have I Chings rådgivning om noget. Kort sagt kan du spørge om alt der vedrører I Ching.

    I Ching (Forvandlingernes bog) menes at rumme al østens visdom, koncentreret i 64 hexagrammer, som du kan konsultere og få vejledning omkring – ja faktisk hvad som helst. Den etik og opfattelse af rette handlemåder i forskellige situationer, der tilskyndes igennem I Ching, er præget af værkets oprindelse i taoisme, konfutisme og østlig tankegang. I Ching søger at hjælpe mennesket med at handle ret i livets forskellige situationer.

    Du kan spørger om alt der vedrører I Ching. Det kan ofte anbefales at du starter med at sende dit spørgsmål til I Ching eksperten. Dette giver mulighed for at eksperten kan forberede sig bedst muligt og give dig et hurtigt svar. Klik på "andre hjælpemuligheder" nedenfor, hvis du ønsker at sende lidt info til I Ching eksperten før jeres samtale.
    Ring
    RING 26235940

    MINUTPRIS 20,00 KR., MINIMUM 15 MIN.

    ANDRE HJÆLPE MULIGHEDER


  • Kanalisering
   • Vi sidder klar til at hjælpe. Få clairvoyance af ekspert. Spørg om kanalisering. Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.
    Kanalisering
    Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende kanalisering. Altså spørgsmål om healing, afdødekontakt, clairvoyance eller andre former for kanalisering. Udtrykket kanalisering dækker over alle de forskellige måder hvorpå man i spiritualitet kanalisere noget fra et sted til et andet.

    Typisk forbindes kanalisering således med healing da healeren jo netop sørger at kanalisere god energi ned til den fysiske krop, subsidært søger at fjerne dårlig energi, ubalance. Kanalisering dækker dog også over fx automatskrift, hvor en person fungere som medie for noget højere der kanalisere sine budskaber igennem fx en bog. Og i det hele taget har kanalisering generelt mange anvendelsesmuligheder i spiritualitet.

    Du kan spørger om alt der vedrører kanalisering. Det kan ofte anbefales at du starter med at sende dit spørgsmål. Dette giver mulighed for at eksperten kan forberede sig bedst muligt og give dig et hurtigt svar. Klik på "andre hjælpemuligheder" nedenfor, hvis du ønsker at sende lidt info til I kanaliserings eksperten før jeres samtale.
    Ring
    RING 26235940

    MINUTPRIS 20,00 KR., MINIMUM 15 MIN.

    ANDRE HJÆLPE MULIGHEDER


  • Kinesisk astrologi
   • Stil spørgsmål om kinesisk astrologi Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.
    Kinesisk astrologi
    Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende kinesisk astrologi. Det kan være et spørgsmål om dit kinesisk dyretegn, hvorledes man udregner noget eller hvilke muligheder som kinesisk astrologi giver for at forøge din velfærd, fremme dit kærlighedsliv, etc. Kort sagt kan du spørge om alt der vedrører kinesisk astrologi.

    Kinesisk astrologi analysere dig og dine relationer til omverden, ved at se på fx hvoran vægtfordelingen af de fem elementer er for din person. Kender du din egen vægtfordeling af de fem elementer, og den vægtfordeling af de fem elementer, som er knyttet til dét du søger at analysere på – din relation til et andet menneske, en gruppe, et tidspunkt, etc. – kan du ud fra dit kendskab til hvordan de fem elementer gensidig påvirker hinanden, lave analyse af om der er harmoni eller disharmoni.

    Du kan spørger om alt der vedrører kinesisk astrologi. Det kan ofte anbefales at du starter med at sende dit spørgsmål til eksperten. Dette giver mulighed for at eksperten kan forberede sig bedst muligt og give dig et hurtigt svar. Klik på "andre hjælpemuligheder" nedenfor, hvis du ønsker at sende lidt info til eksperten før jeres samtale.
    Ring
    RING 26235940

    MINUTPRIS 20,00 KR., MINIMUM 15 MIN.

    ANDRE HJÆLPE MULIGHEDER


  • Numerologi
   • Vi sidder klar til at hjælpe. Skal du skifte navn? Spørg om numerologi Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.
    Numerologi
    Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende numerologi. Det kan være et spørgsmål om dit navn, hvorledes man opstiller et numeroskop, hvilken betydning et husnummer har fpr husets beboere, etc. Kort sagt kan du spørge om alt der vedrører numerologi.

    Numerologi bygger på antagelsen om at alt i universet består af forskellige former af energi, og at alle energiformer hænger sammen og påvirker hinanden. Da vi tiltrækker de samme energiformer fra universet som vi allerede indeholder, bliver det meget vigtigt, at være opmærksom på, hvilke energier vi tillader tilstedeværelse i vores liv.

    At energi af en given type eller et givet svingningstal tiltrækker energi af samme type og svingningstal, betyder nemlig at gode energier tiltrækker andre gode energier og visa versa med dårlige energier.

    Du kan spørger om alt der vedrører numerologi. Det kan ofte anbefales at du starter med at sende dit spørgsmål til numerologen. Dette giver mulighed for at numerologi eksperten kan forberede sig bedst muligt og give dig et hurtigt svar. Klik på "andre hjælpemuligheder" nedenfor, hvis du ønsker at sende lidt info til numerologen før jeres samtale.
    Ring
    RING 26235940

    MINUTPRIS 20,00 KR., MINIMUM 15 MIN.

    ANDRE HJÆLPE MULIGHEDER


  • Tarotkort
   • Spørg om alt der vedrører tarotkort. Du kan også få trukket et tarotkort online, eller lavet et tarotoplæg for et spørgsmål du sysler med. Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.
    Tarotkort
    Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende tarotkort. Det kan være et spørgsmål om tarotkortene, eller du kan bede om at der bliver lagt et tarotoplæg for en problemstilling du går og sysler med. Kort sagt kan du spørge om alt der vedrører tarotkort.

    Tarotkort er et visdomsystem, der kan vejlede og rådgive dig med svar. Tarotkort søger at inddrage al den viden vi overhovedet har, som baggrund for at kunne komme med sine anbefalinger. Altså al viden i hele verden – om alting! Det smarte ved at have samlet al viden i ét system, er naturligvis at så kan man jo også herfra få svar på alt!

    Der er mange måder hvorpå man kan klassificerer og opdele al viden. Måden tarotkort gør dette, er ved at opdele alting efter om det relaterer til ånd, sind eller krop. De tre serier som tarotkort er opdelt i – den store arkana, hofkortene og den lille arkana – kan således anskues som samlingspunkter for al den viden vi har om hhv. krop, sind og ånd.

    Du kan spørger om alt der vedrører tarotkort. Det kan ofte anbefales at du starter med at sende dit spørgsmål til tarotkort eksperten. Dette giver mulighed for at eksperten kan forberede sig bedst muligt og give dig et hurtigt svar. Klik på "andre hjælpemuligheder" nedenfor, hvis du ønsker at sende lidt info til tarotkort eksperten før jeres samtale.
    Ring
    RING 26235940

    MINUTPRIS 20,00 KR., MINIMUM 15 MIN.

    ANDRE HJÆLPE MULIGHEDER


  • Pendulering
   • Vi sidder klar til at hjælpe. Spørg om pendulering Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.
    Pendulering
    Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende pendulering. Det kan være et spørgsmål om hvordan man pendulere, eller du kan bede eksperten om at udføre en pendulering over en problemstilling du går og sysler med. Kort sagt kan du spørge om alt der vedrører pendulering.

    At pendulere er evnen til at lokalisere genstande eller få svar på spørgsmål via et pendul. Pendulet kan opfattes som en forlængelse af din intuition, da den bruges til at få tilgang til information som eksisterer i din underbevidsthed. Det kan siges at den styrker intuitionen pga. at den former den fine intuitionen til fysisk rørelse og gør den på denne måde mere påtagelig og nemmere at forstå.

    Man kan sige, at jo dygtigere man bliver til at pendulere, jo mindre har man brug for det. Idet et pendul er et redskab, der skærper din intuition og omformer den til visuelle budskaber, vil du i brugen af et pendul efterhånden blive så opmærksom på din intuition, at du kan finde svarene uden.

    Du kan spørger om alt der vedrører pendulering. Det kan ofte anbefales at du starter med at sende dit spørgsmål til pendulerings eksperten. Dette giver mulighed for at eksperten kan forberede sig bedst muligt og give dig et hurtigt svar. Klik på "andre hjælpemuligheder" nedenfor, hvis du ønsker at sende lidt info til pendulerings eksperten før jeres samtale.
    Ring
    RING 26235940

    MINUTPRIS 20,00 KR., MINIMUM 15 MIN.

    ANDRE HJÆLPE MULIGHEDER


  • Spiritualitet
   • Vi sidder klar til at hjælpe. Spørg om spiritualitet, Mindfullness - spørg om alt der vedrører spiritualitet. Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.
    Spiritualitet
    Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende spiritualitet. Ofte benyttes ord engelske ord som dækkende for en paraply af forskellige andre delelementer - mindfullness, detox, wellness, etc. Og de betyder noget forskelligt alt afhængig af hvem du spørger. Kort sagt kan det være en udfordring at finde hoved og hale i spiritualitet.

    Da vi er eksperter i spiritualitet og således kender til alle de delementer som begrebet mindfullness dækker over, kan vi altid vejledes dig til hvordan du selv finder hoved og hale i begreberne. Vi kan fortælle dig hvordan du kan komme videre, hvad du bør undgå og i det hele taget fortælle dig præcist hvad mindfullness egentlig er.

    Du kan spørger om alt der vedrører spiritualiet. Det kan ofte anbefales at du starter med at sende dit spørgsmål til os. Dette giver mulighed for at vi kan forberede os bedst muligt og give dig et hurtigt svar. Klik på "andre hjælpemuligheder" nedenfor, hvis du ønsker at sende lidt info om hvad du ønsker før vores samtale.
    Ring
    RING 26235940

    MINUTPRIS 20,00 KR., MINIMUM 15 MIN.

    ANDRE HJÆLPE MULIGHEDER


  • CHAT

RING
26235940

MINUTPRIS 20,00 KR., MINIMUM 15 MIN.

GOOGLE HANGOUT   SKYPE  FACETIME

Hvad kan jeg spørge om?
Det bestemmer du helt selv. Din ekspert kan hjælpe dig med alle spørgsmål du måtte have omkring et emne. Du bestemmer selv hvad du gerne vil have hjælp til.

Andre muligheder for hjælp?
Helt sikkert. Foruden muligheden for at kommunikere via telefon kan du også chatte, skrive via email, etc. Se mulighederne nedenfor.

  • Afdødekontakt
   • Vi sidderklar til at hjælpe. Ring om afdødekontakt. Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.
    Afdødekontakt
    Afdødekontakt er en mulighed for via de clairvoyante at få kontakt til en afdød person. Hvis du længes efter en besked, dialog, eller at få noget afklaret, så er dette en hjertelig måde at kunne kommunikere på.

    Afdødekontakt og spørgsmål gennem clairvoyancen er som oftest:

    - Få sagt hvad du ikke nåede mens personen stadig levede.
    - Få svar på om de stadig vil hjælpe dig, og være der for dig.
    - Hvad er deres råd og indsigter fra astralplanet til dig.
    - Få “snakket med den afdøde igen”.
    - Få indsigt i hvordan de har det nu.
    - Få større indblik i hvordan de havde det, da de tog afsted.

    Afdødekontakt er ofte en følsom og bevægende seance, som giver både afklarethed, ro og tryghed, så du opnår mere indsigt og fredfyldthed i forbindelse med de bekymringer og sorger der har været omkring personen. Du kan få en større indsigt i, hvad de har at sige med deres højere bevidsthed, om det der skete og udspillede sig mellem jer, mens de levede, og hvad det vigtigste var.

    Det skal siges, at det ikke er alle afdødes sjæle, hvor der kan opnås kontakt, det afhænger af flere områder, og hvor længe har de været “væk fra deres fysiske krop” men det fanges hurtigt af den clairvoyante der formidler afdødekontakt.

    Det er en god ide at have spørgsmålene klar før der ringes op.


    Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.

    ANDRE HJÆLPE MULIGHEDER
  • Astrologi
   • Vi sidder klar til at hjælpe. Spørg om Astrologi Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.
    Astrologi
    Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende astrologi. Det kan være såvel et konkret spørgsmål om fx dit stjernetegn eller hvordan astrologien ser på nogle valgmuligheder du står overfor. Du har også mulighed for at bede astrologen om at udregne dit horoskop. Kort sagt kan du spørge om alt der vedrører astrologi.

    - Hvad synes astrologien om et konkret valg?
    - Hvordan fortolker man et horoskop?
    - Hvordan udregner man et horoskop?
    - Hvilke stjernetegn passer jeg bedst sammen med?

    Du kan spørger om alt der vedrører astrologi. Det kan ofte anbefales at du starter med at sende dit spørgsmål til astrologen. Dette giver astrologen mulighed for at forberede sig bedst muligt og give dig et hurtigt svar. Klik på "andre hjælpemuligheder" nedenfor, hvis du ønsker at sende lidt info til astrologen før jeres samtale.
    Ring
    RING 26235940

    MINUTPRIS 20,00 KR., MINIMUM 15 MIN.

    ANDRE HJÆLPE MULIGHEDER


  • Clairvoyance
   • Vi sidder klar til at hjælpe. Spørg om clairvoyance, få afdødekontakt mv. Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.
    Clairvoyance
    Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende clairvoyance. Det kan være et konkret spørgsmål om fx nogle valgmuligheder du står overfor. Clairvoyanten kan hjælpe med at opnå en større og bredere indsigt i forskellige livssituationer og problematikker. Du kan også bruge clairvoyancen som katalysator til at få kontakt til din egen indre sandhed.

    Du kan ikke forvente mirakler. Men du kan forvente et ærligt, kærligt konstruktivt svar på alle dine spørgsmål, fra et menneske, som bedre end andre, er i stand til at udnytte sine normale fem sanser, og være opmærksom på energier, stemninger, følelser m.v.

    Du kan spørger om alt der vedrører clairvoyance. Det kan ofte anbefales at du starter med at sende dit spørgsmål til clairvoyanten. Dette giver clairvoyanten mulighed for at forberede sig bedst muligt og give dig et hurtigt svar. Klik på "andre hjælpemuligheder" nedenfor, hvis du ønsker at sende lidt info til clairvoyanten før jeres samtale.
    Ring
    RING 26235940

    MINUTPRIS 20,00 KR., MINIMUM 15 MIN.

    ANDRE HJÆLPE MULIGHEDER


  • Drømmetydning
   • Vi sidder klar til at hjælpe. Få tydet din drøm. Spørg om drømmetydning Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.
    Drømmetydning
    Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende drømmetydning. Det kan være en konkret drøm du gerne vil have tydet. Du kan også spørge om hvordan man husker sine drømme, eller hvordan man kan tyde drømme for andre. Kort sagt kan du spørge om alt der vedrører drømme og drømmetydning.

    Når du begynder at lytte efter, hvad dine drømme prøver at fortælle dig, træder du ind i drømmetydningens forunderlige og indsigtsfulde verden. Udover muligheden for at bibringe dig selvforståelse og integration er drømmetydning også kongevejen til at få god kontakt med din intuition.

    Du kan spørger om alt der vedrører drømmetydning. Det kan ofte anbefales at du starter med at sende dit spørgsmål til drømme eksperten. Dette giver mulighed for at drømmetyderen kan forberede sig bedst muligt og give dig et hurtigt svar. Klik på "andre hjælpemuligheder" nedenfor, hvis du ønsker at sende lidt info til drømmetyderen før jeres samtale.
    Ring
    RING 26235940

    MINUTPRIS 20,00 KR., MINIMUM 15 MIN.

    ANDRE HJÆLPE MULIGHEDER


  • Enneagrammet
   • Vi sidder klar til at hjælper. Spørg om Enneagrammet Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.
    Enneagrammet
    Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende enneagrammet. Det kan være et spørgsmål om din persontype, eller om hvordan man benytter enneagrammet som udviklingsmodel. Kort sagt kan du spørge om alt der vedrører enneagrammet.

    Enneagrammet er en model over personlighedstyper, der har hver deres måde at opleve, se og vurdere verden på. Enneagrammet giver indsigt i din egen og andres adfærd, Enneagrammet er velegnet som værktøj til personlig udvikling, teambuilding og bedre samarbejde.

    Du kan spørger om alt der vedrører enneagrammet. Det kan ofte anbefales at du starter med at sende dit spørgsmål til enneagram eksperten. Dette giver mulighed for at eksperten kan forberede sig bedst muligt og give dig et hurtigt svar. Klik på "andre hjælpemuligheder" nedenfor, hvis du ønsker at sende lidt info til enneagram eksperten før jeres samtale.
    Ring
    RING 26235940

    MINUTPRIS 20,00 KR., MINIMUM 15 MIN.

    ANDRE HJÆLPE MULIGHEDER


  • Feng shui
   • Vi sidder klar til at hjælpe. Spørg om Feng Shui Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.
    Feng Shui
    Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende feng shui. Det kan være et spørgsmål om boligindretning, om hvilke ideele feng shui løsninger du kan benytte på kontoret, i haven eller et helt andet sted. Kort sagt kan du spørge om alt der vedrører feng shui.

    Hvis du begynder at følge feng shui forskrifterne vil du komme til at opleve stor fremgang i alle livets forhold. Din karriere vil tage fart, dit kærlighedsliv vil blomstre, succes vil være med dig i alle livets forhold og du vil opnå et harmonisk og lykkeligt liv med stor fremgang, ikke mindst i pengesager. Lyder det ikke storartet – Prøv feng shui og se hvad der sker!

    Du kan spørger om alt der vedrører feng shui. Det kan ofte anbefales at du starter med at sende en kort beskrivelse af hvad du søger hjælp til. Dette giver mulighed for at feng shui eksperten kan forberede sig bedst muligt og give dig et hurtigt svar. Klik på "andre hjælpemuligheder" nedenfor, hvis du ønsker at sende lidt info til feng shui eksperten før jeres samtale.
    Ring
    RING 26235940

    MINUTPRIS 20,00 KR., MINIMUM 15 MIN.

    ANDRE HJÆLPE MULIGHEDER


  • I Ching
   • Vi sidder klar til at hjælpe. Spørg om I Ching Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.
    I Ching
    Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende I Ching. Det kan være et spørgsmål om hvordan man opstiller eller tolker et hexagram. Det kan også være du gerne vil have I Chings rådgivning om noget. Kort sagt kan du spørge om alt der vedrører I Ching.

    I Ching (Forvandlingernes bog) menes at rumme al østens visdom, koncentreret i 64 hexagrammer, som du kan konsultere og få vejledning omkring – ja faktisk hvad som helst. Den etik og opfattelse af rette handlemåder i forskellige situationer, der tilskyndes igennem I Ching, er præget af værkets oprindelse i taoisme, konfutisme og østlig tankegang. I Ching søger at hjælpe mennesket med at handle ret i livets forskellige situationer.

    Du kan spørger om alt der vedrører I Ching. Det kan ofte anbefales at du starter med at sende dit spørgsmål til I Ching eksperten. Dette giver mulighed for at eksperten kan forberede sig bedst muligt og give dig et hurtigt svar. Klik på "andre hjælpemuligheder" nedenfor, hvis du ønsker at sende lidt info til I Ching eksperten før jeres samtale.
    Ring
    RING 26235940

    MINUTPRIS 20,00 KR., MINIMUM 15 MIN.

    ANDRE HJÆLPE MULIGHEDER


  • Kanalisering
   • Vi sidder klar til at hjælpe. Få clairvoyance af ekspert. Spørg om kanalisering. Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.
    Kanalisering
    Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende kanalisering. Altså spørgsmål om healing, afdødekontakt, clairvoyance eller andre former for kanalisering. Udtrykket kanalisering dækker over alle de forskellige måder hvorpå man i spiritualitet kanalisere noget fra et sted til et andet.

    Typisk forbindes kanalisering således med healing da healeren jo netop sørger at kanalisere god energi ned til den fysiske krop, subsidært søger at fjerne dårlig energi, ubalance. Kanalisering dækker dog også over fx automatskrift, hvor en person fungere som medie for noget højere der kanalisere sine budskaber igennem fx en bog. Og i det hele taget har kanalisering generelt mange anvendelsesmuligheder i spiritualitet.

    Du kan spørger om alt der vedrører kanalisering. Det kan ofte anbefales at du starter med at sende dit spørgsmål. Dette giver mulighed for at eksperten kan forberede sig bedst muligt og give dig et hurtigt svar. Klik på "andre hjælpemuligheder" nedenfor, hvis du ønsker at sende lidt info til I kanaliserings eksperten før jeres samtale.
    Ring
    RING 26235940

    MINUTPRIS 20,00 KR., MINIMUM 15 MIN.

    ANDRE HJÆLPE MULIGHEDER


  • Kinesisk astrologi
   • Stil spørgsmål om kinesisk astrologi Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.
    Kinesisk astrologi
    Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende kinesisk astrologi. Det kan være et spørgsmål om dit kinesisk dyretegn, hvorledes man udregner noget eller hvilke muligheder som kinesisk astrologi giver for at forøge din velfærd, fremme dit kærlighedsliv, etc. Kort sagt kan du spørge om alt der vedrører kinesisk astrologi.

    Kinesisk astrologi analysere dig og dine relationer til omverden, ved at se på fx hvoran vægtfordelingen af de fem elementer er for din person. Kender du din egen vægtfordeling af de fem elementer, og den vægtfordeling af de fem elementer, som er knyttet til dét du søger at analysere på – din relation til et andet menneske, en gruppe, et tidspunkt, etc. – kan du ud fra dit kendskab til hvordan de fem elementer gensidig påvirker hinanden, lave analyse af om der er harmoni eller disharmoni.

    Du kan spørger om alt der vedrører kinesisk astrologi. Det kan ofte anbefales at du starter med at sende dit spørgsmål til eksperten. Dette giver mulighed for at eksperten kan forberede sig bedst muligt og give dig et hurtigt svar. Klik på "andre hjælpemuligheder" nedenfor, hvis du ønsker at sende lidt info til eksperten før jeres samtale.
    Ring
    RING 26235940

    MINUTPRIS 20,00 KR., MINIMUM 15 MIN.

    ANDRE HJÆLPE MULIGHEDER


  • Numerologi
   • Vi sidder klar til at hjælpe. Skal du skifte navn? Spørg om numerologi Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.
    Numerologi
    Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende numerologi. Det kan være et spørgsmål om dit navn, hvorledes man opstiller et numeroskop, hvilken betydning et husnummer har fpr husets beboere, etc. Kort sagt kan du spørge om alt der vedrører numerologi.

    Numerologi bygger på antagelsen om at alt i universet består af forskellige former af energi, og at alle energiformer hænger sammen og påvirker hinanden. Da vi tiltrækker de samme energiformer fra universet som vi allerede indeholder, bliver det meget vigtigt, at være opmærksom på, hvilke energier vi tillader tilstedeværelse i vores liv.

    At energi af en given type eller et givet svingningstal tiltrækker energi af samme type og svingningstal, betyder nemlig at gode energier tiltrækker andre gode energier og visa versa med dårlige energier.

    Du kan spørger om alt der vedrører numerologi. Det kan ofte anbefales at du starter med at sende dit spørgsmål til numerologen. Dette giver mulighed for at numerologi eksperten kan forberede sig bedst muligt og give dig et hurtigt svar. Klik på "andre hjælpemuligheder" nedenfor, hvis du ønsker at sende lidt info til numerologen før jeres samtale.
    Ring
    RING 26235940

    MINUTPRIS 20,00 KR., MINIMUM 15 MIN.

    ANDRE HJÆLPE MULIGHEDER


  • Tarotkort
   • Spørg om alt der vedrører tarotkort. Du kan også få trukket et tarotkort online, eller lavet et tarotoplæg for et spørgsmål du sysler med. Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.
    Tarotkort
    Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende tarotkort. Det kan være et spørgsmål om tarotkortene, eller du kan bede om at der bliver lagt et tarotoplæg for en problemstilling du går og sysler med. Kort sagt kan du spørge om alt der vedrører tarotkort.

    Tarotkort er et visdomsystem, der kan vejlede og rådgive dig med svar. Tarotkort søger at inddrage al den viden vi overhovedet har, som baggrund for at kunne komme med sine anbefalinger. Altså al viden i hele verden – om alting! Det smarte ved at have samlet al viden i ét system, er naturligvis at så kan man jo også herfra få svar på alt!

    Der er mange måder hvorpå man kan klassificerer og opdele al viden. Måden tarotkort gør dette, er ved at opdele alting efter om det relaterer til ånd, sind eller krop. De tre serier som tarotkort er opdelt i – den store arkana, hofkortene og den lille arkana – kan således anskues som samlingspunkter for al den viden vi har om hhv. krop, sind og ånd.

    Du kan spørger om alt der vedrører tarotkort. Det kan ofte anbefales at du starter med at sende dit spørgsmål til tarotkort eksperten. Dette giver mulighed for at eksperten kan forberede sig bedst muligt og give dig et hurtigt svar. Klik på "andre hjælpemuligheder" nedenfor, hvis du ønsker at sende lidt info til tarotkort eksperten før jeres samtale.
    Ring
    RING 26235940

    MINUTPRIS 20,00 KR., MINIMUM 15 MIN.

    ANDRE HJÆLPE MULIGHEDER


  • Pendulering
   • Vi sidder klar til at hjælpe. Spørg om pendulering Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.
    Pendulering
    Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende pendulering. Det kan være et spørgsmål om hvordan man pendulere, eller du kan bede eksperten om at udføre en pendulering over en problemstilling du går og sysler med. Kort sagt kan du spørge om alt der vedrører pendulering.

    At pendulere er evnen til at lokalisere genstande eller få svar på spørgsmål via et pendul. Pendulet kan opfattes som en forlængelse af din intuition, da den bruges til at få tilgang til information som eksisterer i din underbevidsthed. Det kan siges at den styrker intuitionen pga. at den former den fine intuitionen til fysisk rørelse og gør den på denne måde mere påtagelig og nemmere at forstå.

    Man kan sige, at jo dygtigere man bliver til at pendulere, jo mindre har man brug for det. Idet et pendul er et redskab, der skærper din intuition og omformer den til visuelle budskaber, vil du i brugen af et pendul efterhånden blive så opmærksom på din intuition, at du kan finde svarene uden.

    Du kan spørger om alt der vedrører pendulering. Det kan ofte anbefales at du starter med at sende dit spørgsmål til pendulerings eksperten. Dette giver mulighed for at eksperten kan forberede sig bedst muligt og give dig et hurtigt svar. Klik på "andre hjælpemuligheder" nedenfor, hvis du ønsker at sende lidt info til pendulerings eksperten før jeres samtale.
    Ring
    RING 26235940

    MINUTPRIS 20,00 KR., MINIMUM 15 MIN.

    ANDRE HJÆLPE MULIGHEDER


  • Spiritualitet
   • Vi sidder klar til at hjælpe. Spørg om spiritualitet, Mindfullness - spørg om alt der vedrører spiritualitet. Ring 26 23 59 40
    Minutpris 20,00 KR., Minimum 15 min.
    Spiritualitet
    Her har du mulighed for at få svar på alt vedrørende spiritualitet. Ofte benyttes ord engelske ord som dækkende for en paraply af forskellige andre delelementer - mindfullness, detox, wellness, etc. Og de betyder noget forskelligt alt afhængig af hvem du spørger. Kort sagt kan det være en udfordring at finde hoved og hale i spiritualitet.

    Da vi er eksperter i spiritualitet og således kender til alle de delementer som begrebet mindfullness dækker over, kan vi altid vejledes dig til hvordan du selv finder hoved og hale i begreberne. Vi kan fortælle dig hvordan du kan komme videre, hvad du bør undgå og i det hele taget fortælle dig præcist hvad mindfullness egentlig er.

    Du kan spørger om alt der vedrører spiritualiet. Det kan ofte anbefales at du starter med at sende dit spørgsmål til os. Dette giver mulighed for at vi kan forberede os bedst muligt og give dig et hurtigt svar. Klik på "andre hjælpemuligheder" nedenfor, hvis du ønsker at sende lidt info om hvad du ønsker før vores samtale.
    Ring
    RING 26235940

    MINUTPRIS 20,00 KR., MINIMUM 15 MIN.

    ANDRE HJÆLPE MULIGHEDER


  • CHAT

 

 

Astrologi få online hjælp af ekspert ASTROLOGI
FÅ HJÆLP AF EKSPERT

[wpforms id=”34385″]

Kanalisering CLAIRVOYANCE
FÅ HJÆLP AF EKSPERT

[wpforms id=”37128″]

Drømmetydning få online hjælp af ekspert DRØMMETYDNING
FÅ HJÆLP AF EKSPERT

[wpforms id=”34388″]

Enneagrammet få online hjælp af ekspert ENNEAGRAMMET
FÅ HJÆLP AF EKSPERT

[wpforms id=”34387″]

Feng Shui få online hjælp af ekspert FENG SHUI
FÅ HJÆLP AF EKSPERT

[wpforms id=”34379″]

I Ching I CHING
FÅ HJÆLP AF EKSPERT

[wpforms id=”37125″]

Kinesisk astrologi KINESISK ASTROLOGI
FÅ HJÆLP AF EKSPERT

[wpforms id=”37122″]

Numerologi få online hjælp af ekspert NUMEROLOGI
FÅ HJÆLP AF EKSPERT

[wpforms id=”34382″]

Tarotkort få online hjælp af ekspert TAROTKORT
FÅ HJÆLP AF EKSPERT

[wpforms id=”35389″]

Pendulering PENDULERING
FÅ HJÆLP AF EKSPERT

[wpforms id=”37119″]

Foredrag kinesisk astrologi SPIRITUALITET
FÅ HJÆLP AF EKSPERT

[wpforms id=”37116″]

 

SERVICES
Foredrag, rådgivning, kurser
NetSpirit formidler online serviceydelser. Du har fx. mulighed for at få et foredrag af en ekspert om det område du interesserer dig for. Eller du kan deltage i et kursus om dit favoritemne. Der er mange forskellige muligheder for at få hjælp, inspiration, vejledning, viden.

ONLINE HJÆLP
Online hjælp til Feng Shui
Feng shui
Online hjælp til Numerologi
Numerologi
Online hjælp til Astrologi
Astrologi
Online hjælp til Tarotkort
Tarotkort
Online hjælp til Enneagrammet
Enneagrammet
Online hjælp til Drømmetydning
Drømmetydning
Online hjælp til I Ching
I Ching
Online hjælp til kinesisk astrologi
Kinesisk astrologi
Online hjælp til pendulering
Pendulering
Clairvoyance
Clairvoyance
Foredrag kinesisk astrologi
Spiritualitet
Oversigt ydelser