Udregn dine biorytmer

Med forståelsen af biorytmerne i kan du lære at aflæse det rigtige tidspunkt for at nå igennem med dit budskab, fordi du kan se, hvornår du er mest uimodståelig og udstråler størst selvtillid. Du kan bruge NetSpirit’s gratis biorytmeprogram til at finde de rigtige dage til alting, lige fra hårdt arbejde til selskabelighed og fest.

NY BIORYTME FUNKTION – Vores nuværende biorytme funktion er baseret på Flash teknologi, som ikke er tidsvarende og derfor lukker browsere som Safari, Internet Explorer, ned for denne teknik i starten af år 2020. Benyt denne donation hvis du vil hjælpe med at vi kan få bygget en ny biorytme funktion. Donation til ny biorytme funktion

 

Udregn dine biorytmer

Du kan aflæse dit biorytme-diagram både vertikalt og horisontalt. Når diagrammet holdes vandret, kan du aflæse noget om din mentale, intellektuelle og humørmæssige svingninger.  Du kan altså ved at følge kurvernes forløb på den vandrette akse se, hvor meget du kan klare.

Hvis du rejser biorytme-diagrammet op på højkant, så tidsaksen kommer til at gå oppefra og ned, kan du derimod se, hvornår du er bedst til det. Når rytmerne er i højre side af diagrammet, vil det være dine evner for det praktiske og udfarende, der er fokus på. Alt efter om det er energien for intellekt, følelse, intuition eller fysik, der befinder sig til højre, vil disse egenskaber hos dig fremhæves og være særlig gunstige at bruge i denne periode.

Hvis rytmerne befinder sig i venstre side, vil det være de nære ting, der har betydning for dig, du fokuserer på. Her er det tid at pleje dine kreative interesser. Du skal hygge dig, høre musik, læse bøger, se fjernsyn og være sammen med dine venner. I øvrigt gælder det, at jo længere kurverne er ude i den ene eller den anden side, jo renere vil den pågældende energi være i sin virkning.

Når energien nærmer sig midten, bliver den mere diffus eller alsidig. Især den dag hvor en biorytme krydser nulpunktet kan påvirkningerne fra denne være svingende og uforudsigelige, hvorfor det tilrådes at være opmærksom på sådanne krydsdage, for at undgå uheld og undgå at komme på kant med andre mennesker.

 

Stil spørgsmål om biorytmer

Det er gratis og nemt – Stil et spørgsmål