Online
kursus

Kursus online numerologi Kursus online drømmetydning
Kursus online enneagrammet Kursus online tarotkort
Kursus online astrologi Kursus online feng shui

Vi har sat barrieren højt! Når du bevæger dig rundt her på NetSpirit finder du at vi har store og meget sektioner om de spirituelle emner. Dette materiale er ganske gratis og frit tilgængeligt.

Når du køber et kursus får du endnu mere. Vi tilbyder Danmarks bedste undervisere, du får adgang til at dybtgående materiale, formularer hvor du selv kan afprøve ting, quiz og test du kan tage som du har lyst. Vi glæder os til at se dig. Har du spørgsmål før tilmelding så endelig kontakt os. Vi hjælper gerne.

Foredrag online NetSpirit

Fordele ved
online kursus
Der er mange fordele ved online kursus.

De bedste undervisere

Noget af det fantastiske ved online kurser er at vi kan tilbyde de absolut bedste undervisere. Uanset om du bor i Jylland, på Fyn, eller Sjælland, er der ikke længere begrænsninger forbundet med hvor underviser og kursist fysisk befinder sig. Derfor kan vi tilbyde dig landets bedste undervisere.

Du sparer tid

Du skal ikke bruge tid på at komme til og fra et kursussted.

Du sparer penge

Du sparer ofte mere end halvdelen af hvad et tilsvarende  traditionelt kursus koster. Endvidere  sparer du penge til transport, til parkering, etc.

Omfattende kursusmateriale

Du får adgang til massevis af materiale, formularer hvor du selv kan afprøve ting, quiz og test du kan tage som du har lyst. Alt dette er muligt ved at benytte NetSpirit som platform og drage fordele af mulighederne for at formidle elektronisk.

Der er tid til dig

Er der noget specifikt som du rigtig gerne vil have mere information om, kan du drøfte dette med underviser i jeres private sessioner undervejs.

Små hyggelige hold

Det er valgt at holde antallet således at vi har et hyggeligt hold hvor alle kan komme til.

Datoer

Der afholdes kurser hele året igennem.

Under de enkelte kurser er vist tidspunkter for de næste 12 måneder, således at du har god tid til at planlægge hvornår det passer dig bedst. Kurser afholdes også både som formiddags- og eftermiddagshold. Så der er rigtig gode muligheder for at du kan finde et kursus, der passer dig bedst. 

Du får et rigtig kursus med reel undervisning
Du får ikke blot nogle videoer og selvstudie materiale!
Du får undervisning præcis som ved et almindeligt kursus.

Du sparer ofte mere end 50-70%
Sammenlign os meget gerne med andre udbydere.
Du vil finde at vi er bedst og billigst. Ofte sparer du 50-70%

Inkluderet 1:1 møder med din underviser
Du kan drøfte ting privat med din underviser undervejs.

Mulighed for diplom
Der er mulighed for opnåelse af diplom.

 

Et antal moduler

Hvert kursus består af nogle moduler. I disse moduler er der fælles undervisning kombineret med individuelle sessioner mellem dig og underviseren.

Der kan stilles spørgsmål undervejs 

Du kan sagtens interaktere med underviseren foredragsholderen. Det er absolut muligt at spørge ind og stille spørgsmål. Ja faktisk så opfordres du til at stille spørgsmål. Der tilbydes også individuelle sessioner undervejs, hvor du har mulighed for at tale med underviseren privat.

Diplom for deltagelse

Du får altid et diplom for deltagelse. Består du den afsluttende test har du også mulighed for at benytte elektronisk certifikat på fx. din Blog, hvis du har lyst hertil.

Opfølgning efter kurset

Efter kurset og når du selv er kommet igang, melder der sig sikket massevis af spørgsmål. Da du igennem kurset opnår også et kendskab og forhold til, din underviser, er det nemt efterfølgende at kunne hjælpe dig med spørgsmål.

Du har mulighed for at stille spørgsmål til din underviser efter kurset ved at benytte NetSpirits brevkasse. På denne måde kan du stille spørgsmål som kun din underviser kan se, og det svar du får tilbage er ligeledes privat og kan kun ses af dig. Velegnet når du ikke ønsker at dine spørgsmål kan ses af andre, såsom kollegaer, familier, venner.

Selvstudie som supplement

Mellem de enkelte moduler er der mulighed for selv at afprøve det, vi har gennemgået, inden den næste lektion. Tidligere kursister har udtrykt glæde over tiden mellem lektionerne. Du får inspiration til hvad du selv kan gå videre med og hvordan du gør dette.


Kursusmateriale

Tidspunkt
kursus placering
Sted

Oversigt ydelser

Kontakt
NetSpirit

[wpforms id=”8569″]