ONLINE KURSUS
ASTROLOGI
Lær at benytte astrologi for dig selv og andre

Igennem astrologi kan du forstå dit liv, andre mennesker og verden omkring dig. Fokus i kurset er på grundlæggende astrologi der virker i hverdagen. Astrologi, som du kan koble til dit liv og hverdagssituationer.

Det grundlæggende værktøj i astrologi er horoskopet, og du lærer at beherske dets mange former. Du bliver i stand at fortolke et horoskop og identificere de store indflydelser, som påvirker dig. Det er et kursus hvor alle kan være med og ALLE spørgsmål er velkommne.

På kurset kommer du bla. til at lære:

 • Igennem dette kursus lærer du hvordan du beregner og forstår horoskopet, og du finder også ud af, hvordan du kan berige dit liv gennem astrologien.
 • Hvordan du benytter et astrologi program til at lave udregninger.
 • Hvordan de 12 tegn påvirker adfærden
 • Hvilke personlige behov planeterne repræsenterer og hvordan disse kanalisereres.
 • Hvordan du forstår og tolker dit potentiale på alle områder af livet.
 • Hvordan du navigerer i aktuelle indflydelser og forandringer år efter år.
 • Efter dette kursus er du i stand til effektivt at fortolke et horoskop.

Du får et kursus med rigtig undervisning. Vores kursus inkludere egentlig klasseundervisning, samt inkluderet 1-1 møder med din underviser. Vores kurser er rigtige kurser med undervisning af en klasse og mulighed for interaktion med såvel underviser som studiekammerater undervejs.

Du får et rigtig kursus med reel undervisning
Du får ikke blot nogle videoer og selvstudie materiale!

Du får undervisning præcis som ved et almindeligt kursus.

Online astrologi

Kursus astrologi
opbygning
Kurset er opdelt i fire moduler. Kursus strækker sig over to weekender.

Modul I

Første weekend lørdag 9-14
Online undervisning 5 timer

Vi starter helt fra begyndelsen og ser på hvorledes astrologien er opstået. Ved at forstå grundideerne bagved astrologien – mere som en spirituel filosofi, end som en teoretisk videnskab – vil du formå at kunne oversætte de mange regler og foreskrifter til helt konkrete og praktiske løsninger i dit eget liv. Vi kigger på astrologiens historiske udvikling og hvorledes den har forskellige retninger alt efter hvor i verden vi befinder os.

Modul II

Første weekend søndag 9-14
Online undervisning 5 timer

Vi dykker ned i astrologi værktøjskassen og gennemgår de vigtigste værktøjer. Dit stjernetegn er det tegn i dyrekredsen, som Solen bevægede sig igennem den dag, du blev født. De 12 tegn afbildes som 30∞ stykker af en cirkel; zodiakken. Vi har alle sammen de tolv stjernetegn i os, men nogle tegn vil være mere fremtrædende end andre. Til hvert af stjernetegnene er tilknyttet et element. Hvert af elementerne udtrykker sig igennem de tre kvaliteter: kardinal, fast og bevægelig. 

Vi kigger på hvordan du kan benytte dit stjernetegn og dets tilknyttede element til at navigere og træffe beslutninger. Du behøver ikke have nogle forudsætninger for at deltage. Alting forklares således at alle kan følge med og ALLE spørgsmål er velkommne. Vi benytter online modeller som gør det nemt og enkelt at opstille forskellige former for horoskoper.

Modul III

Anden weekend lørdag 9-14
Online undervisning 5 timer

Vi taler om de spørgsmål, du garanteret har, efter du har forsøgt dig med værktøjerne som blev præsenteret i modul II. Vægten er at bringe astrologien helt ned på det daglige praktiske plan og gøre det muligt for dig at lave små indsatser med store resultater til følge. Vi kigger på de tolv astrologiske huse, ugehoroskoper, og forskelle mellem kinesisks og vestlig astrologi.

Modul IV

Anden weekend søndag 9-14
Online undervisning 5 timer

Vi kaster os ud i endnu flere værktøjer. Du lærer hvorledes du kan opstille horoskoper og lave astrologiske udregninger for andre. Hvert modul indeholder både fællesundervisning og individuelle sessioner. Så du får massevis af muligheder for at spørge ind til de områder, som du interessere dig allermest for.

Selvstudie

Alle tidligere kursister har været glade for tiden mellem lektionerne. Her har de kunne at afprøve det, vi har gennemgået, inden den næste lektion.

Opfølgning

Efter kurset og når du selv er kommet igang, melder der sig sikket massevis af spørgsmål. Da du igennem kurset kommer til at kende din underviser, er det nemt efterfølgende at kunne hjælpe dig med spørgsmål. Du har mulighed for at stille spørgsmål efter kurset ved at benytte NetSpirits brevkasse. På denne måde kan du stille spørgsmål og få svar privat. Velegnet når du ikke ønsker at dine spørgsmål kan ses af andre, såsom kollegaer, familier, venner.

Diplom og certifikat

Du får altid et diplom for deltagelse. Der er også mulighed for afsluttende test og hvis den bestås, så adgang til at benytte certifikatet “Uddannet Astrologi grundkursus” på din egen blog eller hjemmeside.

Tidspunkter

Vi afholder astrologi kursus hver 6 uge igennem hele året.

Inkluderet 1:1 møder med din underviser
Du kan drøfte ting privat med din underviser undervejs.

Mulighed for diplom
Der er mulighed for opnåelse af diplom.

ydelser-pause

Tilmelding

Pris er for alle fire moduler, inklusiv  diplom på deltagelse, samt undervisningsmateriale. Det er muligt at opdele betaling i to rater af 998 kr. Første del betales ved tilmelding. Anden del senest fire uger før kursusstart. 

Online kursus astrologi

Fordele ved online kursus
Der er mange fordele ved online kursus.

De bedste undervisere

Noget af det fantastiske ved online kurser er at vi kan tilbyde de absolut bedste undervisere. Uanset om du bor i Jylland, på Fyn, eller Sjælland, er der ikke længere begrænsninger forbundet med hvor underviser og kursist fysisk befinder sig. Derfor kan vi tilbyde dig landets bedste undervisere i astrologi.

Du sparer tid

Du skal ikke bruge tid på at komme til og fra et kursussted.

Du sparer penge

Du sparer ofte mere end halvdelen af hvad et tilsvarende  traditionelt kursus koster. Endvidere  sparer du penge til transport, til parkering, etc.

Omfattende kursusmateriale

Du får adgang til massevis af materiale, formularer hvor du selv kan afprøve ting, quiz og test du kan tage som du har lyst. Alt dette er muligt ved at benytte NetSpirit som platform og drage fordele af mulighederne for at formidle elektronisk.

Der er tid til dig

Er der noget specifikt ved astrologi som du rigtig gerne vil have mere information om, kan du drøfte dette med underviser i jeres private sessioner undervejs.

Små hyggelige hold

Der er plads til 8 deltagere. Det er valgt at holde antallet således at vi har et hyggeligt hold hvor alle kan komme til.

 

Kursus astrologi

KURSUS ASTROLOGI

Igennem astrologi kan du forstå dit liv, andre mennesker og verden omkring dig. Fokus i kurset er på grundlæggende astrologi, der virker i hverdagen. Astrologi, som du kan koble til dit liv og hverdagssituationer.

Det grundlæggende værktøj i astrologi er horoskopet, og du lærer at beherske dets mange former. Du bliver i stand at fortolke et horoskop og identificere de store indflydelser, som påvirker dig. Det er et kursus hvor alle kan være med og ALLE spørgsmål er velkommne.

Kursus i astrologi giver dig alle værktøjerne du skal bruge til at beherske astrologi og begynde at lave horoskoper for dig selv og andre. Dette online kursus om astrologi  giver dig indsigt og viden på et dybt niveau.

På kurset kommer du bla. til at lære:

 • Hvordan du beregner og forstår et horoskop
 • Hvordan du benytter et astrologi program til at lave udregninger.
 • Hvordan du kan berige dit liv gennem astrologien.
 • Hvilke personlige behov planeterne repræsenterer og hvordan disse kanalisereres.
 • Hvordan du forstår og tolker dit potentiale på alle områder af livet.

Start allerede nu

Kurset kræver ingen forberedelse. Men har du lyst, kan du  kigge lidt rundt i sektion om astrologi. Her har du mulighed for at læse om de tolv stjerntegn, de tolv astrologihuse,  se dit ugehoroskop og meget mere.

ONLINE KURSER
Kursus Feng Shui
Feng shui
Kursus Numerologi
Numerologi
Kursus Astrologi
Astrologi
Kursus Tarotkort
Tarotkort
Kursus Enneagrammet
Enneagrammet
Kursus Drømmetydning
Drømmetydning
Online hjælp til I Ching
I Ching
Online hjælp til kinesisk astrologi
Kinesisk astrologi

Astrologi
Massevis af muligheder

Du kan deltage i et online kursus, tage et lynkursus, eller bestille et foredrag og hører det sammen med dine venner. Er du til selvstudie, men gerne vil guides lidt igennem, så tag et lær-det-selv studie.

Astrologi - Alle ydelser

Oversigt ydelser