Online foredrag
DET FOREGÅR LIVE!
Valgfrit emne

Foredrag er perfekt til fx en organisation, forening som søger indhold til tema aften, eller som indslag under frokostpausen. Ligeledes kan et foredrag også være perfekt til fx en venindegruppe, som gerne vil have et indslag om drømmetydning, numerologi, tarotkort, etc.

ONLINE FOREDRAG
Foredrag Feng Shui Feng shui Foredrag Numerologi Numerologi Foredrag Astrologi Astrologi
Foredrag Tarotkort Tarotkort Foredrag Enneagrammet Enneagrammet Foredrag Drømmetydning Drømmetydning
Online hjælp til I Ching I Ching Online hjælp til kinesisk astrologi Kinesisk astrologi Online hjælp til pendulering Pendulering
Oversigt ydelser

Du får naturligvis et helt reelt foredrag. Dette foregår live! Det er således forskelligt fra TedTalk eller Youtube. En foredragsholder holder et foredrag til jer. Præcis som ved et traditionelt foredrag. Det foregår online og i realtid. Indhold er tilpasset jer – og det er kun jer som kan se foredraget samt stille spørgsmål undervejs.

Skræddersyet indhold

Det er sjovest når foredraget er tilpasset jeres interesser og situation. Dette er der rig mulighed for. Ved bestilling så blot gør opmærksom på hvilke aspekter I gerne vil have at der bliver lagt vægt på. Foredragsholderen vil herefter vende tilbage med et forslag.

Der kan stilles spørgsmål undervejs 

I kan sagtens interaktere med foredragsholderen. Det er absolut muligt at spørge ind og stille spørgsmål. Ved større deltagerantal kan en afsluttende spørgerunde være det mest optimale således at der sikres sammenhæng i fremstillingen. Det kan fint aftales individuelt hvorledes spørgsmål undervejs skal håndteres.

Tidspunkt er fleksibelt

Det er meget individuelt hvornår det passer at modtage et online foredrag. Hvis foredraget skal indgå som indhold til tema aften er tidspunktet tidlig aften. Mens et foredrag som indslag under frokostpausen i en virksomhed ligger omkring kl. 12. Derfor er vores opfordring da også ganske simpel at du fortæller os hvornår du gerne vil have et af vores foredrag og vi vender tilbage med muligheder.

Etablerere forbindelse

Der kan oprettes forbindelse via FaceTime eller Google Hangouts. I kan vælge at streame til fx en fladskærm eller en overheadprojektor.

Deltagerantal er fleksibelt

Deltagerantallet er helt op til jer. Der kan sagtens være mange mennesker der overvære foredraget. Det er helt op til jer. Det kræver naturligvis at I streamer til en skærm der er stor nok til at alle kan følge med og sørger for at lyden er god nok til at alle kan høre hvad der bliver sagt.

Er I blot en mindre gruppe er det ganske overkommelig at få jeres helt eget foredrag. I bestiller et foredrag om jeres ynglings emne, og på det aftalte tidspunkt vil jeres foredragsholder dukke op på fladskærm eller hvor I nu end vælger at streame til. Ved sådanne mindre grupper vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål til foredragsholder.

Et online foredrag foregår live. Der er mulighed for at stille spørgsmål til foredragsholderen og indhold kan tilpasses jeres ønsker. 

Foredrag online NetSpirit

FÅ MERE INFO

Ved online foredrag har foredragsholderen et manuskript og supplere undervejs med at vise foto, illustrationer, grafik mv. Præcis som du kender det fra et traditionelt foredrag. Det er sjovest for både jer og foredragsholderen, hvis foredraget tilpasses jeres situation, det som I interessere jer mest for ved emnet, det som er aktuelt for jer lige nu.

Fortæl derfor lidt om hvad du har af ønsker omkring foredraget. Husk også at fortælle lidt om den kontekst som foredraget skal indgå i – deltagerantal og eventuel anden information du skønner relevant. Du er også velkommen til at ringe til os for yderligere info.

[wpforms id=”34633″]