Tilmelding som ekspert, underviser

Er du dygtig indenfor et eller flere af de emner som præsenteres på NetSpirit kan du oprette dig som ekspert, underviser. Du får herefter mulighed for at tilbyde dine egne kurser, foredrag mv. Du bestemmer helt selv priserne for dine services. Du kan prissætte dine services helt frit. Du kan også vælge at være online underviser på et eller flere af de kurser mv. som vi tilbyder i forvejen – Læs mere

left-netspirit-6-siden

Ansøgning
som underviser, ekspert

Anfør kun de emner som du virkelig er dygtig til.

[wpforms id=”33982″]

 

Sådan foregår det 

NetSpirit er Danmarks ældste og største hjemmeside om spiritualitet. Med mere end 8000 besøgende om dagen er NetSpirit populær og besøgt af et bredt udsnit af befolkningen. Selv om de fleste af vores brugere værdsætter spiritualitet og personlig vækst, er NetSpirits brugere et bredt udvalg af befolkningen.

Vores brugergruppe er meget bred. Aldersmæssigt spænder vi vidt. Vi har massevis af skoleelever som benytter os som til at søge viden. Og vi har også massevis af seniorer som eksempelvis besøger ugehoroskoperne. Således spænder vi aldersmæssigt over hele spektret. Vores brugere er også meget forskellige med hensyn til viden om spiritualitet. Nogle er novicer og kun interesseret i spiritualitet for sjov.  Mens andre har praktiseret et emne på højt og intensivt niveau. Kort sagt omfatter vores brugere et bredt udvalg af befolkningen.

Ligeledes er vores brugere også mangfoldige i hvorledes de ønsker at lære mere og dykke ned i de forskellige emner. Nogle ønsker et detaljeret selvstudie, hvor de undervejs kan hente vejledning fra deres underviser om specifikke spørgsmål. Mens andre ønsker et foredrag eller et lynkursus.

BLIV UNDERVISER PÅ NETSPIRIT

  • Tjen penge på at rådgive online. 
  • Tjen penge på at lave dine egne kurser
  • Tjen penge på at lave fine egne foredrag
  • Tjen penge på at være online underviser på vores kurser

Online underviser
Vi modtager rigtig mange henvendelser om hjælp og rådgivning. Alle disse mange henvendelser om hjælp har vi ikke selv kapacitet til at løfte.  Og derfor har vi brug for samarbejdspartnere. Kan du rådgive online har vi brug for dig.

Dine egne foredrag og kurser
På vores kursusplatform (NetSpirit.Club) kan du oprette dig som underviser og selv tilbyde dine egne kurser. Du får en platform med massevis af besøgende, og bliver du i tvivl om noget undervejs, så sidder vi klar til at hjælp dig.

Bliv tilknyttet som rådgiver
Du kan også blive underviser på et eller flere af de kurser som vi tilbyder i forvejen. Eller du kan blive foredragsholder på et eller flere af de foredrag som vi tilbyder i forvejen. Eller du kan blive tilknyttet vores brevkasse og være med til at svarer på nogle af de mange spørgsmål vi modtager.

Bliv din egen arbejdsgiver
Du bestemmer frit hvorledes du ønsker at prissætte dine egne kurser, foredrag og serviceydelser i øvrigt som du tilbyder igennem vores platform.

Bestem din egen arbejdstid
Du bestemmer selv hvor mange timer du vil arbejde og hvornår. Således kan du frit variere hvornår du tilbyder dine egne kurser. Hvis du gerne vil undervise på vores kurser vælger du også frit hvilke kurser du ønsker at varetage og i hvilke perioder. Som online ekspert vælger du helt selv hvilke opgaver du siger ja til.

TILMELDING:
SEND OS EN ANSØGNING
UNDERVISER | RÅDGIVER | TRÆNER

TILMELDING:
OPRET DIG PÅ NETSPIRIT.CLUB
UNDERVISER | RÅDGIVER | TRÆNER