NetSpirit brevkasse. Spørgsmål og svar

Privat postkasse
Offentlig forum

Dette er vores private postkasse. Her kan du stille spørgsmål om alle emner på NetSpirit. Dit spørgsmål er privat og ses kun af NetSpirit. Ligeledes er dit svar fortroligt og sendes kun til dig. Bemærk at dette er vores private brevkasse, hvor der betales for svar. Ønsker du et gratis svar, så benyt vores offentlige forum.

Brevkassen Stil spørgsmål og få svar

Hvor hurtig får jeg svar?

Du kan forvente at få et svar med det samme i tidsrummet 9-22, alle dage. Lidt længere hvis dit spørgsmål er omfattende.

Hvordan får jeg svar?

Svaret sendes til din e-mail.

Hvem kan se svaret?

Det er kun dig.

Hvem svarer på mit spørgsmål?

Du får svar fra NetSpirit. Dit svar vil komme fra det panel af eksperter, som er tilknyttet NetSpirit. Vi udvælger den  ekspert, som er mest kvalificeret til at svare på netop dit spørgsmål. Du får svar privat af en ekspert godkendt af NetSpirit. Ønsker du et gratis svar, så benyt i stedet vores forum på Facebook. Her er det brugere som hjælper andre brugere.

Hvorfor skal jeg betale for svar?

Nærværende private brevkasse er lavet for at give mulighed for at stille spørgsmål i fortrolighed. Således ses dit spørgsmål kun af NetSpirit og svaret sendes kun til dig. Nyttigt hvis man ikke ønsker sit spørgsmål til frit skue på internettet. Du får altså et privat svar af en ekspert.

Er der mulighed for chat?

Vores eksperter har mulighed for at etablere en chat eller videoforbindelse med dig hvis du ønsker det og det er formålstjeneligt ift. din problematik, dit spørgsmål.

Hvad koster et svar?

Det er ganske valgfrit hvad du vil betale for et svar. Betal hvad du synes er fair. Hvad du synes et svar på dit spørgsmål er værd. Ønsker du et gratis svar, så benyt vores forum på Facebook.