Dit Numeroskop Numeroskop - Opstil selv
OPSTIL NUMEROSKOP
EKSPERT OPSTILLER OG FORTOLKER
KR 1600-
OPSTIL NUMEROSKOP
GØR DET SELV
KR 290-

NUMEROLOGI
Få lagt
Dit numeroskop online
Numerologi drejer sig om at skabe overensstemmelse mellem den person du gerne vil være, de muligheder du gerne vil have åbner sig for dig – og de energier som du udstråler. Et redskab til at blive bevidst om hvilke energier du rummer er et numeroskop.

Via den information du får fra dit numeroskop kan du skabe overensstemmelse mellem de energier som du har via fx dit navn, med de energier du gerne vil tiltrække. Her får du dit numeroskop udregnet af numerolog og som ekstra bonus får du adgang til video samtale med numerologen hvor de mange tal bliver forklaret.

[wpforms id=”35066″]

Numeroskop - Opstil selv

Hvad kan jeg bruge
et numeroskop til?

Den overordnede ide i numerologi er ganske enkel – det drejer sig om at skabe overensstemmelse mellem den person du gerne vil være, de muligheder du gerne vil have åbner sig for dig. Altså at bringe dig hen i situationer hvor du tiltrækker de positive energier, subsidiært beder de dårlige energier om at finde andre græsgange!

Via numerologi får du mulighed for at skabe overensstemmelse mellem den person du gerne vil være og de energier som du tiltrækker. Arbejdsredskabet til denne proces er dit numeroskop. Du får således via dit numeroskop opskriften på hvorledes du opnår succes, velstand og overskud såvel mentalt som fysisk.

Hvad kan jeg bruge
samtalen til?

I din samtale med numerologen vil dit numeroskop bliver forklaret og du kan frit kommentere og stille spørgsmål undervejs. Numerologen vil med udgangspunkt i dit numeroskop kunne fortælle en lang række ting om din person. Hvordan andre opfatter dig, hvilke tidspunkter i dit liv som er gunstige og hvilke som bestemt ikke er det. Numerologen kan fortælle om hvilken skæbne du har i dette liv, hvilke energier dine forskellige navne (kæle- kaldenavn(e) i private og offentlige sammenhæng) udsender, etc.

Hvad sker der
efter sessionen?

  • Du modtager dit numeroskop via e-mail.
  • Du er blevet mere afklaret om muligheder og løsninger.
  • Du vil komme til at kigge godt og grundigt på dig selv – Numerologen tager altid udgangspunkt i det, DU kan gøre – for du kan kun ændre dig på selv, ikke på de andre.

numerologi

BETALING

Du kan vælge at en ekspert opstiller og fortolker dit numeroskop for dig. Pris 1600 kr. Eller du kan vælge at få dit numeroskop og selv lave fortolkninger. Pris 290 kr.

 

DIT NUMEROSKOP

Et numeroskop af to trekanter ovenpå hinanden. Den øverste siges at symbolisere himlen og den nederste siges at symbolisere jorden. Et numeroskop indeholder en lang række tal og disse i sig selv samt samspillet mellem dem udgør tolkningen af numeroskopet.

OPSTILLING AF DIT NUMEROSKOP

Udfordringen er at du kommer til at stå med en hel masse tal og det kan være svært at holde hoved og hale på deres forskellige betydninger. Men principelt kan du sagtens selv opstille dit numeroskop.

NUMEROSKOP TOLKNING

Den anden del af processen – selve tolkningen af numeroskopet – er lidt mere udfordrende. For at få det optimale ud af dit numeroskop kan anbefales at du får hjælp til fortolkningen af en numerologi. Akkurat som det sker hvis du bestiller et numeroskop igennem os.