Lynkursus
NUMEROLOGI
Et intensivt kursus om numerologi

En tour de force igennem numerologi. På to timer gennemgås numerologi fra a-z. Dette lynkursus er perfekt til alle, som gerne hurtigt vil vide hvad numerologi er og hvordan det kan bruges. I dette kursus lærer du at benytte numerologi for dig selv og andre. Kurset foregår online. Alle kan deltage og ALLE spørgsmål er velkomne.

  • Varighed 2 timer.
  • Kurset afholdes online.
  • Kurset afholdes hele året igennem.
  • Pris 300 kr incl undervisningsmateriale.

numerologi-numeroskop-05

Kursus
Spiritualitet i en ruf
Lær selv numerologi

Den første time – Undervisning

Vi starter helt fra begyndelsen og ser på hvorledes numerologi er opstået. Ved at forstå grundideerne bagved numerologi og systemets sammenhæng med spiritualitet, vil du formå at kunne oversætte de numerologiske udregninger til helt konkrete og praktiske løsninger. Vi dykker også ned i numerologiens værktøjskassen og gennemgår de vigtigste værktøjer.

Den anden time – Spørgerunde

En sådan runde har alle stor glæde af. Hvis andre stiller det samme spørgsmål som du selv sidder med, kan du blot vælge et nyt når det bliver din tur. Alle får mulighed for at stille et spørgsmål eller bede om at noget bliver uddybet. Du får også massevis af fif til videre selvstudie. Du får inspiration til hvordan du finder gratis materiale og en oversigt over de allerbedste udenlandske hjemmesider du absolut vil få glæde af at besøge.

numerologi

TILMELDING

Pris kun kr. 300 pr. deltager
MobilePay
 : 26 23 59 40


LYNKURSER  
Kursus Feng Shui
Feng shui
Kursus Numerologi Numerologi Kursus Astrologi Astrologi
Kursus Tarotkort Tarotkort Kursus Enneagrammet Enneagrammet Kursus Drømmetydning Drømmetydning
Lynkursus I Ching
I Ching
Lynkursus kinesisk astrologi Kinesisk astrologi Lynkursus pendulering Pendulering
Lynkursus Mindfullness Mindfullness Lynkursus clairvoyance Clairvoyance Lynkursus Affirmation og mantra Affirmation og mantra
Afdødekontakt og andet fup Afdødekontakt
Oversigt ydelser