Lynkursus
Affirmation & mantra
Et intensivt kursus om affirmationer & mantra

En tour de force igennem affirmationer & mantra. På to timer gennemgås affirmation & mantra fra a-z. Dette lynkursus er perfekt til alle, som gerne hurtigt vil vide hvad affirmation & mantra er og hvordan de kan bruges. I dette kursus lærer du at benytte affirmationer & mantra som del af din hverdag. Kurset foregår online. Alle kan deltage og ALLE spørgsmål er velkomne.

  • Varighed 2 timer.
  • Kurset afholdes online.
  • Kurset afholdes hele året igennem.
  • Pris 300 kr incl undervisningsmateriale.

Mantra favorit mantra

Kursus
Spiritualitet i en ruf
Lær selv affirmation & mantra

Den første time – Undervisning

Affirmationer og mantraer har mange forgreninger ud i det spirituelle univers. her er tale om styrke det enkelte menneskes grounding og evne til at holde tankerne på plads. Det er dagligdags værktøjer, som kan benyttes til at fjerne stress, fremme glæde og overskud. Vi kommer omkring hvorleds du finder dine egne mantra og affirmationer, samt konkrete værktøjer så du selv kan begynde at benytte affirmationer og mantra.

Den anden time – Spørgerunde

En sådan runde har alle stor glæde af. Hvis andre stiller det samme spørgsmål som du selv sidder med, kan du blot vælge et nyt når det bliver din tur. Alle får mulighed for at stille et spørgsmål eller bede om at noget bliver uddybet. Du får også massevis af fif til videre selvstudie. Du får inspiration til hvordan du finder gratis materiale og en oversigt over de allerbedste udenlandske hjemmesider du absolut vil få glæde af at besøge.

mantra-04

TILMELDING

Pris kun 300 kr.
MobilePay
 : 26 23 59 40


LYNKURSER  
Kursus Feng Shui
Feng shui
Kursus Numerologi Numerologi Kursus Astrologi Astrologi
Kursus Tarotkort Tarotkort Kursus Enneagrammet Enneagrammet Kursus Drømmetydning Drømmetydning
Lynkursus I Ching
I Ching
Lynkursus kinesisk astrologi Kinesisk astrologi Lynkursus pendulering Pendulering
Lynkursus Mindfullness Mindfullness Lynkursus clairvoyance Clairvoyance Lynkursus Affirmation og mantra Affirmation og mantra
Afdødekontakt og andet fup Afdødekontakt
Oversigt ydelser