Afdødekontakt og andet fup

Lynkursus
Afdødekontakt og andet fup
Hvad er op og ned i spiritualitet?

En tour de force igennem de suspekte sider af spiritualitet. Et lynkursus om hvordan du selv finde ud af hvad der er ret og hvad der er vrang i spiritualitet. Vi kommer omkring hvorfor der er så mange fupmagere, hvordan der svindles, bedrages og forføres. Vi tager en konstruktiv kritisk tilgangsvinkel. Der forklares hvad der er ægte spiritualitet og hvad der er fup og fiduser.

  • Varighed 2 timer.
  • Kurset afholdes online.
  • Kurset afholdes hele året igennem.
  • Pris 300 kr incl undervisningsmateriale.

I Ching foredrag

Lynkursus
Afdødekontakt og andet fup
Hvad er op og ned i spiritualitet?

Den første time – Undervisning

Vi kommer langt omkring. Fra de tidligste omrejsende mirakelmagere til nutidens storsvindlere. Vi kigger på hvordan der svindles, hvem der svindler, hvorfor de svindler og hvem det er som oftest falder for det spirituelle bedrag. Bemærk venligst at der anlægges en positiv konstruktiv synsvinkel. Der tales ikke ned. Der ryddes blot lidt op således at du får meget bedre mulighed for at kunne danne dig dine egne meninger. Underviser er Herbert Brandt, grundlæggeren af NetSpirit.

Den anden time – Spørgerunde

En sådan runde har alle stor glæde af. Hvis andre stiller det samme spørgsmål som du selv sidder med, kan du blot vælge et nyt når det bliver din tur. Alle får mulighed for at stille et spørgsmål eller bede om at noget bliver uddybet. Du får også massevis af fif til videre selvstudie. Du får inspiration til hvordan du finder gratis materiale og en oversigt over de allerbedste udenlandske hjemmesider du absolut vil få glæde af at besøge.

Vinkende kat

Lynkursus
Afdødekontakt og andet fup
Hvad er op og ned i spiritualitet?

Hvis du begynder at interessere dig for spiritualitet vil du hurtigt støde på utallige skråsikre udtagelser om lidt af hvert. Dykker du ned i det spirituelle univers vil du hurtig opleve, at der søges taget patent på spirituelle sandheder – og at det som egentlig er formodninger om det spirituelle, udlægges som endegyldige sandheder.

Hvilket naturligvis kan gøre det lidt uklart hvad der bør regnes for substans og hvad der måske ikke bør sættes så meget lid til. At finde hoved og hale i hvad der er rigtigt og hvad der er forkert, begrænses også af mangel på konstruktiv kritisk dialog.

På den ene side står kritikkerne som søger at skyde spiritualitet ned med deres egen forståelse af hvad der er fornuft og logik. Disse mennesker synes kun at beskæftige sig med de spirituelle tanker for at kunne udøve dekonstruktivisme og pille spiritualitet fra hinanden.

På den anden side står de spirituelle gadehandlere forklædt som uforbeholdne tilhængere. Der er tale om ét stort krejlermarked hvor du kan få tilbudt spiritualitet i en ruf – du kan få taget dit aurafotografi og skyllet din endetarm, alt imens du får læst din hånd og fortalt din fremtid, ledsaget af tilbud om kogebøger, afdødekontakt og duftlys tilpasset din dosha-type.

I midten står de ægte spirituelle og tænker deres eget. De har ikke brug for at gøre opmærksomme på sig selv. De har jo ikke noget behov for at overbevise dig om noget som helst, og har intet de vil sælge til dig.

I dette kursus får du den nødvendige viden således at du selv kan navigere sikkert igennem spiritualitet. Du bliver klædt på således at du kan danne dine egne meninger.

TILMELDING

Pris kun 300 kr.
MobilePay
 : 26 23 59 40


LYNKURSER  
Kursus Feng Shui
Feng shui
Kursus Numerologi Numerologi Kursus Astrologi Astrologi
Kursus Tarotkort Tarotkort Kursus Enneagrammet Enneagrammet Kursus Drømmetydning Drømmetydning
Lynkursus I Ching
I Ching
Lynkursus kinesisk astrologi Kinesisk astrologi Lynkursus pendulering Pendulering
Lynkursus Mindfullness Mindfullness Lynkursus clairvoyance Clairvoyance Lynkursus Affirmation og mantra Affirmation og mantra
Afdødekontakt og andet fup Afdødekontakt
Oversigt ydelser