Feng Shui remedier til harmonisering af Chi

Her får du en oversigt over de mest populære feng shui remedier, der benyttes til at – tiltrække den gode Ch’i – bortlede den uønskede Ch’i – hjælpe Ch’ien i gang de steder, hvor der er fare for at den stagnere – og bremse den de steder hvor der er fare for at den accelerer og bliver for kraftig. Disse remedier kan benyttes alle steder; hjemmet, haven, kontoret, bilen etc.

FENG SHUI REMEDIER

fs-remedier-lille-coins fs-remedier-lille-coins-svord fs-remedier-lille-vand fs-remedier-lille-buddha
Lykkemønter Pengesværd Vandbassiner, vand Buddha figurer
fs-remedier-lille-krystal fs-remedier-lille-klokke fs-remedier-lille-farver fs-remedier-lille-spejl
Prismer og krystaller Klokker Farver Spejle
fs-remedier-lille-rogelse fs-remedier-lille-blomster fs-remedier-lille-bambus Feng Shui Sha Chi
Røgelse og duftlys Blomster og planter Bambus Sha chi modtræk
fs-remedier-lille-fisk fs-remedier-lille-fro fs-remedier-lille-mandarin fs-remedier-lille-dyr
Fisk Frøer Mandarinænder Dyr
Feng Shui remedie Vinkende Feng shui remedie statue Feng Shui remedie bevægelse Feng shui lys og belysning
Den vinkende kat  Statuer  Ting, der bevæger Lys 
Feng shui amulet      
Amuletter      

 

Hvis du selv skulle få lyst til at prøve dig frem med lidt Feng Shui, så husk at energien Chi – som det hele jo drejer sig om – antages at kunne fornemme hvis der åbenlyst søges at manipulere med den. Det gælder om at benytte feng shui principperne på en sådanne måde at man ikke kan se at disse er anvendt! Eksempelvis er en have med sirligt revet grus, stenfrøer, granitlygter, bonsaitræer, et vandbassin med Koi Karper etc. meget godt i Østen, men det passer sjældent naturligt til en have i Danmark.

Ch’ien antages at være smart. Ganske vist kan du lokke den til dig ved brug af forskellige remedier, men hvis den ser noget som helt åbenlyst er anbragt for at skulle stimulerer den kan den “blive sur” og nægte at reagere derpå. Det gælder således om at indføre feng shui foranstaltninger på en måde, så man ikke umiddelbart kan se at man lever efter feng shui.

Det er således vigtigt at du husker på at Chi energien er smart og kan blive ret sur hvis den finder ud af at man sørger at manipulere for meget med den. Find derfor dit eget udtryk. Hvis man ikke umiddelbart kan se at du lever efter feng shui principperne har du gjort det helt perfekt!

Bemærk i øvrigt at feng shui har opskrifter for hvorledes man generelt harmonisere Chi energien samt også opskrifter for hvorledes man fremmer bestemte aktiviteter, livsomåder – fx. hvordan man øger aktiviteten i ens sexliv, hvordan man fremmer kærlighed, hvordan man styrker sin velfærd etc. Under de forskellige remedier er nævnt hvorledes de kan anvendes.

 

Energien Chi