Feng Shui remedier – Statuer

I feng shui benytter man statuer til at skabe ro og fordybelse. Statuen må gerne være stor og aktiv i dens udtryk. Det vigtige er at statuen er interessant, og opfordre til et øjebliks opmærksomhed, fordybelse. Statuen må altså ikke være ligegyldig. En tarvelig reproduktion til havebrug af en klassisk græsk statue, bidrager ikke synderligt til god feng shui energi.

Jord-elementet sikre held og velstand til alle husets beboere og er specielt velegnet til at sikre at de øvrige energier, som er til stede i boligen, bliver balanceret overfor hinanden. En terrakotta krukke fyldt med jord er et perfekt jordelement. Ligeledes er en statue et fremragende jordelement – naturligvis forudsat at den er lavet af jordelementet; gibs, ler, marmor etc. Jord bliver frembragt af ild og jordenergien kan forstærkes af lamper. Men jord bliver tilintetgjort af træ og jord kan tilintetgøre metal. Derfor er det ikke en god idé at have træenergi i jordområderne.

Feng shui statue

Her får du en oversigt over de mest populære feng shui remedier, der benyttes til at – tiltrække den gode Ch’i – bortlede den uønskede Ch’i – hjælpe Ch’ien i gang de steder, hvor der er fare for at den stagnere – og bremse den de steder hvor der er fare for at den accelerer og bliver for kraftig. Disse remedier kan benyttes alle steder; hjemmet, haven, kontoret, bilen etc.

FENG SHUI REMEDIER

fs-remedier-lille-coins fs-remedier-lille-coins-svord fs-remedier-lille-vand fs-remedier-lille-buddha
Lykkemønter Pengesværd Vandbassiner, vand Buddha figurer
fs-remedier-lille-krystal fs-remedier-lille-klokke fs-remedier-lille-farver fs-remedier-lille-spejl
Prismer og krystaller Klokker Farver Spejle
fs-remedier-lille-rogelse fs-remedier-lille-blomster fs-remedier-lille-bambus Feng Shui Sha Chi
Røgelse og duftlys Blomster og planter Bambus Sha chi modtræk
fs-remedier-lille-fisk fs-remedier-lille-fro fs-remedier-lille-mandarin fs-remedier-lille-dyr
Fisk Frøer Mandarinænder Dyr
Feng Shui remedie Vinkende Feng shui remedie statue Feng Shui remedie bevægelse Feng shui lys og belysning
Den vinkende kat  Statuer  Ting, der bevæger Lys 
Feng shui amulet      
Amuletter