Feng Shui remedier – Amuletter

En amulet kan også være et erobret trofæ, eksempelvis kløer og tænder fra vilde dyr, smykker, sten eller mineraler. Formålet med en amulet er ofte at bringe kraft eller lykke og beskytter mod ulykke. I kinesisk astrologi har man sit dyretegn til at beskytte og hjælpe, og i shamanisme benytter man ligeledes amuletter af dyr man føler sig knyttet til, dyr som man henvender sig til for hjælp og vejledning.

I feng shui kan man benytte mange fremgangsmåder til de samme mål. Vil man eksempelvis gerne tiltrække energi, hjælp og vejledning fra et af de fem dyr kan man gøre dette ved at ære dyret og have det nærværende i sit liv. Dette fx ved en statue af dyret, et billede, en illustration af dyret, en nøglering med et billede af dyret, eller noget der forbindes med dyret. Således også en kaffekop med et motiv af dyret, en halskæde med en lille figur af dyret, etc.

Denne mangfoldighed er en af årsagerne til at amuletter stadig er meget populære i østen. Man kan nemlig sammensætte sin egne amuletter således at de netop rummer de energier af forskellig slags som man aktuelt har brug for.

Feng shui amulet Feng shui amulet
Feng shui amulet Feng shui amulet
Feng shui amulet Feng shui amulet
Feng shui amulet Feng shui amulet
Feng shui amulet Feng shui amulet

Nogle amuletter er meget kostbare. Omdrejningspunktet for prisen er hvor meget energi man antager at den enkelte amulet rummer. Hvis den er fremstillet af en buddistisk munk, der har brugt lang tid på at chante over den og de elementer som den er sammensat af, kan den koste mange penge. Ligeledes hvis amuletten er fremstillet af kostbare og/eller meget sjældne elementer.

Feng shui amulet

Her får du en oversigt over de mest populære feng shui remedier, der benyttes til at – tiltrække den gode Ch’i – bortlede den uønskede Ch’i – hjælpe Ch’ien i gang de steder, hvor der er fare for at den stagnere – og bremse den de steder hvor der er fare for at den accelerer og bliver for kraftig. Disse remedier kan benyttes alle steder; hjemmet, haven, kontoret, bilen etc.

FENG SHUI REMEDIER

fs-remedier-lille-coins fs-remedier-lille-coins-svord fs-remedier-lille-vand fs-remedier-lille-buddha
Lykkemønter Pengesværd Vandbassiner, vand Buddha figurer
fs-remedier-lille-krystal fs-remedier-lille-klokke fs-remedier-lille-farver fs-remedier-lille-spejl
Prismer og krystaller Klokker Farver Spejle
fs-remedier-lille-rogelse fs-remedier-lille-blomster fs-remedier-lille-bambus Feng Shui Sha Chi
Røgelse og duftlys Blomster og planter Bambus Sha chi modtræk
fs-remedier-lille-fisk fs-remedier-lille-fro fs-remedier-lille-mandarin fs-remedier-lille-dyr
Fisk Frøer Mandarinænder Dyr
Feng Shui remedie Vinkende Feng shui remedie statue Feng Shui remedie bevægelse Feng shui lys og belysning
Den vinkende kat  Statuer  Ting, der bevæger Lys 
Feng shui amulet      
Amuletter