Feng Shui remedier – Frøer

Frøer betyder succes.  Frøen, der bringer guld og sølv er et umådeligt populært symbol, som bør anbringes lige inden for hoveddøren for at symbolisere og tiltrække velstandens ankomst til huset. Det er ikke nødvendigt at anbringe frøen på en iøjnefaldende plads. Anbring den f.eks. i nærheden af en potteplante, så den ikke virker alt for anmassende. Hvis hoveddøren er anbragt i det sydvestlige eller nordvestlige afsnit af huset, menes dette symbol at være endnu mere heldbringende, da disse to retninger er forbundet med metalelementet, et felt hvor guld og sølv hører hjemme.

Feng shui frøer og pengefrøer

Ofte ses at frøerne er udformet således at man kan placere en mønt i frøens mund. Dette er oftest ikke verdens smukkeste skulpturer, hvilket bringer  nogle tanker på banen. Det er nemlig således at chi’en regnes for at være smart! Og hvis den ser noget som helt åbenlyst er anbragt for at skulle stimulerer den kan den “blive sur” og nægte at reagere derpå. Det gælder således om at indføre feng shui foranstaltninger i sit hjem på en måde så man ikke umiddelbart kan se at man lever efter feng shui. Hvis frøen passer naturligt ind i dit hjem er det fint.

Feng shui frøer og pengefrøer

Brugen af ​​feng shui pengefrøer har dybe symbolske rødder. Det er en mytologisk væsen med tre ben, der siges at tiltrække rigdom og overflod. Frøen kaldes også den trebenede padde. Ifølge en kinesisk legende stjal en kone til en af ​​de otte udødelige eliksirer af udødelighed og drak den hvilket gjorde hende til en padde.. Frøer og padder er forbundet med vand, der er symbolsk for rigdom. Det er almindeligt, at en pengefrø har en mønt i munden, som et tilbud til ejeren eller husholdningen, hvor frøen er bosiddende.

Hvis du kommer fra kinesisk kultur, eller hvis du har en stærk tro på symbolet på pengefrøen, kan det være en stærk feng shui-penge kur for dig. Men hvis du ikke har nogen energimæssig  eller følelsesmæssig forbindelse til dette specifikke symbol, vil det have ringe indflydelse på din feng shui-indsats.

Feng shui frøer og pengefrøer

At placere en pengefrø

Traditionelt placeres pengefrøen i et hjem feng shui-pengeområde eller formuesposition. Dette er normalt hjørnet af hjemmet, der er diagonalt overfor indgangsdøren og er kendt som den primære formueposition. Hjørnet overfor (lige overfor) den primære formueposition er den sekundære formueposition.

Ud over at placere en penge-frø i pengeområdet, kan du også placere en anden penge-frø tæt på hoveddøren. I dette tilfælde er det vigtigt at placere frøen, så den ser inde i huset i stedet for at vende ud gennem indgangen. Du kan også placere en penge-frø, så den vender mod dine penge eller noget værdifuldt i dit hjem.

Placer altid din feng shui penge frø på en respektfuld måde. Du bør fx. undgå at placere din penge frø direkte på gulvet. Bedre placering er på en hævet overflade, såsom et skab. Skabet (eller en anden overflade) skal placeres mod en væg til støtte for bagsiden. Det bør ikke være i midten af ​​et rum, under et vindue eller i en gang eller trafikområde. Det er også bedst ikke at placere en feng shui penge frø i dit soveværelse eller i dit badeværelse.

Feng shui frøer og pengefrøer

Tips til at tiltrække penge

Generelt gør feng shui temmelig meget for at tiltrække velstand, rigdom og penge. De mest populære feng shui remedier er dem som tiltrækker penge, og dem er der en del af.  Frøen med mønten i munden, kinesiske lykkemønter, pengesværd, etc.

Og er selve remediet ikke decideret rettet mod at forøge velstand og formue, – men har andre formål som at tiltrække kærlighed, sikre sundhed, etc. – så er der formentlig alligvel i remediet en hentydning til penge og formue. Eksempelvis ved at remediet er i farver, der fremmer velfærd (gyldne, guld farver), eller ved at remediet er fremstillet i et materiale, der anses for at fremme velfærd (jade, krystal, mv.)

Feng shui handler om at skabe god energi. Hvis du vil tiltrække flere penge, skal du skabe en rig, velstående, penge-lignende energi i dit hjem; dette vil hjælpe med at tiltrække en stærkere energi af penge og overflod i dit liv. Det er vigtigt at forstå, at du skal skabe god feng shui-energi i hele dit hjem, ikke kun i specifikke områder som pengeområdet. Start med at definere dit bagua-kort og styrke dit feng shui-pengeområde, og prøv derefter at placere dine penge feng shui-frø for de bedste resultater.

Feng shui frøer og pengefrøer

 

Her får du en oversigt over de mest populære feng shui remedier, der benyttes til at – tiltrække den gode Ch’i – bortlede den uønskede Ch’i – hjælpe Ch’ien i gang de steder, hvor der er fare for at den stagnere – og bremse den de steder hvor der er fare for at den accelerer og bliver for kraftig. Disse remedier kan benyttes alle steder; hjemmet, haven, kontoret, bilen etc.

FENG SHUI REMEDIER

fs-remedier-lille-coins fs-remedier-lille-coins-svord fs-remedier-lille-vand fs-remedier-lille-buddha
Lykkemønter Pengesværd Vandbassiner, vand Buddha figurer
fs-remedier-lille-krystal fs-remedier-lille-klokke fs-remedier-lille-farver fs-remedier-lille-spejl
Prismer og krystaller Klokker Farver Spejle
fs-remedier-lille-rogelse fs-remedier-lille-blomster fs-remedier-lille-bambus Feng Shui Sha Chi
Røgelse og duftlys Blomster og planter Bambus Sha chi modtræk
fs-remedier-lille-fisk fs-remedier-lille-fro fs-remedier-lille-mandarin fs-remedier-lille-dyr
Fisk Frøer Mandarinænder Dyr
Feng Shui remedie Vinkende Feng shui remedie statue Feng Shui remedie bevægelse Feng shui lys og belysning
Den vinkende kat  Statuer  Ting, der bevæger Lys 
Feng shui amulet      
Amuletter      

Energien Chi