Feng Shui remedier – Sha Chi modtræk

Sha Chi – den negative energi

Sha Chi, der også er kendt som dragens dræbende åndedræt eller ‘de skjulte pile’ bliver fremkaldt af lige linier. Det antages at Chi energien her accelere og derved kommer til at ramme for hurtigt, hvilket antages at være skadeligt.

Sha Chi bliver fremkaldt af jernbanelinier, kanaler, sluser, elektriske ledninger, vand i undergrunden etc. For de fleste Sha Chi energier vil du kunne finde disse ved at tænke på Sha Chi energien som en usynlig vind. De steder hvor vinden kan accelere, eksempelvis på lange lige strækninger, eller ved indsnævninger som i et bjergpas, vil den blive blive sammenpresset og accelere.

Men der er også en kategori af Sha Chi energier, der må findes ved at ligge mærke til hvor der er lange lige linier. Eksempelvis elektriske ledninger, hustage, fortorvfliser, etc. Fra disse forhold antages der at blive skabt Sha Chi.

Endelig er der en helt tredje kategori af Sha Chi, der er mere diffus. Det antages nemlig at Sha Chi opstår fra alt, der føles som en trussel eller som blot føles ubehageligt – larmende naboer, grimme bygninger, grimme farver etc.

Du bør især undgå at bo, sove, sidde, arbejde og spise på steder, der er udsat for Sha Chi.

Feng Shui Sha Chi

Hvis Sha Chi energien har for høj fart skal den bremses. Dette gøre fx. ved at opsætte stilhedsremedier. Tænk på Sha chi energien som et stort fartøj der er på vej igennem luften. Det antages således at hvis problematikken med den skadelige Sha Chi energi skyldes en lang lige indkørsel kan en bue eller en rundkørsel afhjælpe udfordringen.

Du kan også tænke på Sha Chi energien som lys der strømmer imod dig. Det antages således at du kan benytte et spejl til at få Sha Chi energien til at bøje af eller blive sendt tilbage hvorfra den kom.

Feng shui er sjældent relativ. Det antages fx at en mindre forhøjning sagtens kan afbøje en stærk tung Sha Chi energi som kommer i din retning.

Feng Shui Sha Chi

Her får du en oversigt over de mest populære feng shui remedier, der benyttes til at – tiltrække den gode Ch’i – bortlede den uønskede Ch’i – hjælpe Ch’ien i gang de steder, hvor der er fare for at den stagnere – og bremse den de steder hvor der er fare for at den accelerer og bliver for kraftig. Disse remedier kan benyttes alle steder; hjemmet, haven, kontoret, bilen etc.

FENG SHUI REMEDIER

fs-remedier-lille-coins fs-remedier-lille-coins-svord fs-remedier-lille-vand fs-remedier-lille-buddha
Lykkemønter Pengesværd Vandbassiner, vand Buddha figurer
fs-remedier-lille-krystal fs-remedier-lille-klokke fs-remedier-lille-farver fs-remedier-lille-spejl
Prismer og krystaller Klokker Farver Spejle
fs-remedier-lille-rogelse fs-remedier-lille-blomster fs-remedier-lille-bambus Feng Shui Sha Chi
Røgelse og duftlys Blomster og planter Bambus Sha chi modtræk
fs-remedier-lille-fisk fs-remedier-lille-fro fs-remedier-lille-mandarin fs-remedier-lille-dyr
Fisk Frøer Mandarinænder Dyr
Feng Shui remedie Vinkende Feng shui remedie statue Feng Shui remedie bevægelse Feng shui lys og belysning
Den vinkende kat  Statuer  Ting, der bevæger Lys 
Feng shui amulet      
Amuletter      

Energien Chi