Feng Shui remedier – Blomster

Blomster og planter er meget velegnet til at sikre gode Chi strømme. Der skal benyttes friske blomster, som skal smides ud så snart de begynder at visne. Der skelnes imellem tørrede blomster, som ikke er godt for Chi strømmene og så kunstige blomster eller silkeblomster, der har samme effekt som levende blomster.

Blomster benyttes især til at aktivere Chi hvor der er fare for at den går i stå. Men også for at neutralisere skarpe hjørner benyttes blomster. Hvis der i et lokale er enkeltstående kvadratiske søjler anses dette for uheldigt, idet de skarpe hjørne skaber dræber-Chi. Disse hjørner kan neutraliseres ved at lade en klatreplante vokse op ad søjlen og således lade blade og grene sprede kantens skarphed.

Det samme er tilfældet ved bogreoler, hvor de skarpe kanter også menes at sprede dræber-Chi. En måde at neutralisere dise kanter er ved f.eks. at anbringe en hængeplante på nogle af hylderne eller ved at sætte låger på reolen.

Blomster, blomster, blomster.. Feng Shui elsker blomster. Men ingen mere eller mindre end andre. Feng Shui skelner ikke mellem forskellige blomster og planter. Der findes ingen blomster eller planter som er mere rigtige end andre. Det eneste kriterie feng shui har, er at blomsterne og planterne skal være friske, velplejede og virale. Hvis der skulle laves nogen form for kategorisering af blomster og planter, ville det være symbolikken forbundet med de fem elementer man ville skelne til.

 

fs-remedier-blomster-02

feng shui og blomster

Her får du en oversigt over de mest populære feng shui remedier, der benyttes til at – tiltrække den gode Ch’i – bortlede den uønskede Ch’i – hjælpe Ch’ien i gang de steder, hvor der er fare for at den stagnere – og bremse den de steder hvor der er fare for at den accelerer og bliver for kraftig. Disse remedier kan benyttes alle steder; hjemmet, haven, kontoret, bilen etc.

FENG SHUI REMEDIER

fs-remedier-lille-coins fs-remedier-lille-coins-svord fs-remedier-lille-vand fs-remedier-lille-buddha
Lykkemønter Pengesværd Vandbassiner, vand Buddha figurer
fs-remedier-lille-krystal fs-remedier-lille-klokke fs-remedier-lille-farver fs-remedier-lille-spejl
Prismer og krystaller Klokker Farver Spejle
fs-remedier-lille-rogelse fs-remedier-lille-blomster fs-remedier-lille-bambus Feng Shui Sha Chi
Røgelse og duftlys Blomster og planter Bambus Sha chi modtræk
fs-remedier-lille-fisk fs-remedier-lille-fro fs-remedier-lille-mandarin fs-remedier-lille-dyr
Fisk Frøer Mandarinænder Dyr
Feng Shui remedie Vinkende Feng shui remedie statue Feng Shui remedie bevægelse Feng shui lys og belysning
Den vinkende kat  Statuer  Ting, der bevæger Lys 
Feng shui amulet      
Amuletter      

Energien Chi