Feng Shui remedier – Buddha figurer

En Buddha til ethvert Feng Shui-formål. Buddha benyttes rigtig meget i feng shui. Der findes stort set en Buddha for hvert eneste feng shui formål. Generelt bringer Buddhas tilstedeværelse fred og ro i hjemmet. Buddhas tilstedeværelse skaber en fredelig energi i dit hjem.

Siddharta er navnet på den historiske buddha, der blev født som en kongesøn i det nordlige Indien for ca 2600 år siden. Mens han levede som kongesøn, var hans navn Siddharta Gautama. Det var efter sin oplysning, at han blev kaldt Buddha Sakyamuni. Buddha betyder “Den Oplyste”.

Feng Shui Liggende Buddha

Den sovende liggende Buddha
Fred, ro, sindsro og enkelhed. En tilbagelænet, sovende buddha giver en beroligende feng shui-energi til ethvert område i dit hjem. Dens afslappende, beroligende energi er især god til stuen eller en gang tæt på soveværelset.

Den grinende Buddha
Latter Buddha: Fest, glæde og rigelig energi. Den populære grinende Buddha er en fremragende feng shui-kur for det sydøstlige område af din bagua, dit pengeområde i dit hjem. Du kan også placere den leende Buddha i din hovedindgang, hvor den introducerer en glitrende, lykkelig energikvalitet til hele dit hjem.

Disse statuer kaldes også den glade Buddha, eller den rejsende Buddha. eller latter Buddha og er ofte afbildet med guldstabler, en Wu Lou, en sæk med skatte, en stor mave og omgivet af børn. En Wu Lou (Calabash) er  i sin oprindelige form frugten hvidblomstret græskar (Lagenaria sicerariaer), der har form som en vandflaske. I tørret tilstand blev den traditionelt brugt til at opbevare medicin eller vand, og det er sådan, det fik sit navn “livets giver”.

Den leende Buddha menes at være en historisk person, der var kendt under navnet Hotei Oshoo eller Pu-tai eller Mi-lo-fo. Han betragtes som en reinkarnation af Gautama Buddha. Ifølge legenden levede Hotei i 900tallet i Ming-chou i Feng-hua provinsen i Kina og var enten en zen-mester eller blot en excentrisk og uhøjtidelig munk med et smil på læben og nogle vise ord. Han var ligeglad med sit udseende og havde en særpræget fremtoning: Lav, rynket pande, skaldet isse, lange hængende ører og en mægtig bar vom. Hans klæder var gamle og slidte.

Med sig havde han en stråmåtte til at ligge på, når han tog sig en lur, og en stav at støtte sig til. Over skulderen bar han på en stor sæk, hvori han opbevarede sine få ejendele, og ting han fik forærende. Børnene i landsbyerne flokkedes omkring ham og ville se, hvad han gemte på. Han pakkede alt i sækken ud og puttede det hele tilbage igen. Han udstrålede munter tilfredshed med livet og var i fred med sig selv og verden.

Engang spurgte en munk, hvad det var for en sæk han bar på. Hotei svarede lakonisk ved at sætte sækken på jorden. Så spurgte munken, hvad dét betød, hvorpå han slængte sækken over skulderen og gik. En anden spurgte, hvor gammel sækken var, og Hotei sagde: Så gammel som rummet!”. Senere er Hotei blevet betragtet som en reinkarnation af Maitreya Buddha, som anses for at være den fremtidige buddha.

Der er få feng shui-kurer, som er så populære og så universelle i deres anvendelse som den leende Buddha. Statuen benyttes som et feng shui remedie til at bringe held og lykke, overflod, lykke, succes, godt helbred. Den mest almindelige feng shui-brug af Latter Buddha er en kur til at fremme rigdom og held og lykke. Symbolet for Latter Buddha anses for at bringe lykkefuld energi, rigdom og glade velsignelser overalt, hvor det er placeret.

Den leende Buddha fås i mange versioner. Fra statuer og klokker til illustrationer. Ligeledes findes den i en række forskellige materialer, fra harpiks (resin) til metal, krystal og porcelæn.

Feng Shui Leende grinende latter Buddha

Buddha på Lotus Base
Centrering, dybt åndelig, beroligende. Guld og rød Buddha statue.  Denne fredfyldte Buddha-statue i en klassisk meditationsstilling kan bringe feng shui-energi til det sydlige bagua-område i dit hjem i betragtning af ildelementets guld og røde farver. Det kan også være en meget god feng shui-kur for den spirituelle vækst.

Meditere Buddha
Buddhastatue sølv. En smuk mediterende Buddha-statue giver energi til det nordlige (karriere) eller nordvestlige (hjælpsomme mennesker og velsignelser) feng shui-områder i dit hjem.

Buddha panel
Carved Wood Buddha Panel: Beroligelse og ro. Et træpanel Buddha kan give fantastisk feng shui energi til det østlige (sundhed og familie) og sydøst (penge og overflod) bagua områder i dit hjem.

Buddha statue have
Sandsten Have Buddha: Beroligende energi udenfor. En sandsten Buddha skulptur er en smuk, fredelig feng shui tilføjelse til ethvert område i din have, bortset fra det nordlige feng shui område. Denne holdning, kendt som “kalder jorden til at vidne,” siges at repræsentere det øjeblik, hvor Buddha genkendte hans oplysning.

Feng Shui Buddha Have, sten

Buddha hoved
Her ser man kun hovedet af Buddha. Ofte i en overdimensionel kæmpe stor udgave. Et Buddha-hoved har en centreret og noget streng energi, der kan tilbyde en feng shui-kur for det nordøstlige Bagua-område i dit hjem såvel som til din stue eller kontor.

Buddha springvand
Fredelig Zen Buddha-springvand: Beroligende vandenergi. Et fredelig og rolig springvand med en mediterende Buddha vil give beroligende energi til det nordlige eller nordøstlige feng shui-område i dit hjem.

Buddha statue med stearinlys
Denne Buddha-statue med stearinlys er et godt valg til alle ild eller jord feng shui element bagua områder i dit hjem. Placer det gjerne i det sydlige (berømmelse), centrum (hjerte) eller nordøst (personlig vækst og åndelig dyrkning) i dit hjem.

Buddha vægmaleri på lærred
Det energigivende og levende Buddha-væg lærred kan give fremragende feng shui-energi til din hovedindgang eller stue såvel som for det sydlige (berømmelse) område i dit hjem. Ofte er illustrationen af Buddha i en klassisk meditationsholdning, rig på beroligende, fredfyldt energi.

Feng Shui Buddha hoved

Nogle af buddha statuerne er ret charmerende med den lille buttede smilende glade mand. De har en god energi og kan passe ind også i mange europæiske hjem netop fordi de har elementet af humor over sig. Husk på at energien Chi ikke lader sig narre nemt og hvis ens bolig åbenlys er overdænget med feng shui remedier, vil Chi’en ikke reagere herpå, men blot ignorere dem. Det gælder således om at indpasse feng shui elementerne på en måde, der virker naturligt.

 

Buddha sten have vand

Her får du en oversigt over de mest populære feng shui remedier, der benyttes til at – tiltrække den gode Ch’i – bortlede den uønskede Ch’i – hjælpe Ch’ien i gang de steder, hvor der er fare for at den stagnere – og bremse den de steder hvor der er fare for at den accelerer og bliver for kraftig. Disse remedier kan benyttes alle steder; hjemmet, haven, kontoret, bilen etc.

FENG SHUI REMEDIER

fs-remedier-lille-coins fs-remedier-lille-coins-svord fs-remedier-lille-vand fs-remedier-lille-buddha
Lykkemønter Pengesværd Vandbassiner, vand Buddha figurer
fs-remedier-lille-krystal fs-remedier-lille-klokke fs-remedier-lille-farver fs-remedier-lille-spejl
Prismer og krystaller Klokker Farver Spejle
fs-remedier-lille-rogelse fs-remedier-lille-blomster fs-remedier-lille-bambus Feng Shui Sha Chi
Røgelse og duftlys Blomster og planter Bambus Sha chi modtræk
fs-remedier-lille-fisk fs-remedier-lille-fro fs-remedier-lille-mandarin fs-remedier-lille-dyr
Fisk Frøer Mandarinænder Dyr
Feng Shui remedie Vinkende Feng shui remedie statue Feng Shui remedie bevægelse Feng shui lys og belysning
Den vinkende kat  Statuer  Ting, der bevæger Lys 
Feng shui amulet      
Amuletter      

 

Energien Chi