Feng Shui remedier – Lys

Belysning er en af ​​de klassiske  Feng Shui-energiforstærkninger sammen med farve, kunst, facetterede krystaller, vandfunktioner, levende ting, naturgenstande og mere. Belysning er en effektiv og kraftfuld måde at aktivere Chi energien.

Alle former for belysning kan benyttes til at aktivere energien – stearinlys, elektrisk lys, ild, naturligt sollys, indirekte reflekterende lys etc.

Feng shui belysning

 

Feng Shui belysningstips

Du kan mere bevidst begynde at bruge belysning som en energibestemmelse ved at parre den med dit Feng Shui Bagua-kort. Bagua, vist til højre, er et vigtigt værktøj i Feng Shui. Det ni kvadratiske gitter overlejres over dit hjems plan. Download din egen gratis kopi, komplet med instruktioner, for at komme i gang.

En feng shui ekspert vil altid starte med at kigge på Bagua-kortet når noget i en persons liv kræver  forbedring eller støtte, vender jeg mig til Feng Shui . En øjeblikkelig måde at kalde yderligere Ch’i til en besværlig situation er at identificere det tilsvarende Bagua-område,, der mest direkte relaterer til dilemmaet. Tænd derefter et lys i det område. Hold det brændende, indtil tingene forbedres.

Du kan bruge denne teknik i stort set ethvert område i dit hjem. Det, der kræves, er en klar idé om problemet, en præcis intention om den retning, du gerne vil gå for at løse det. Har du udendørs områder er det ligeledes vigtigt at disse er korrekt oplyste.

Døren til hoveddøren er, hvor ny, vitaliserende energi kommer ind i dit hjem. ”Tænd vejen” for mennesker, muligheder og afklaring af Ch’i til at ankomme. Tænd for det udvendige lys ved din hoveddør for at kalde flere mennesker og aktivitet ind i dit liv. Du kan lade det samme udvendige lys brænde mindst tre timer efter mørke for også at få en vis klarhed i dit liv.

Feng Shui belysning

Lys er meget vigtigt for at skabe et hjem, der befordrer et afbalanceret chi. Et hjem, der er for mørkt, vil have for meget yin energi. Vinduer og ovenlys kan hjælpe, men i tilfælde, hvor der ikke er nok vinduer eller nok lys ind i dit hjem, kan du afhjælpe dette med passende belysningsplacering i dine værelser.

For eksempel er tilføjelse af feng shui-belysning i et soveværelse en nem løsning, når du har brug for mere yang energi. Teorien i feng shui vedrørende lys og belysning af problemområder handler som i alle ting feng shui om Chi energi. Lys er den fysiske manifestation af solen  og producerer også varme, som naturligvis er endnu en form, som energien tager.

Til en start så kig på din samlede eksisterende belysning. Er der lamper som ikke virker så få dem ordnet. Sørg for at alle pærer og stikkontakter fungerer korrekt.  Begynd derefter med at bruge belysning bevidst som et Energy Boost. Enhver bevidst Feng Shui-justering bør  give dig mærkbare resultater inden for et par uger.

Feng Shui belysning

 

Her får du en oversigt over de mest populære feng shui remedier, der benyttes til at – tiltrække den gode Ch’i – bortlede den uønskede Ch’i – hjælpe Ch’ien i gang de steder, hvor der er fare for at den stagnere – og bremse den de steder hvor der er fare for at den accelerer og bliver for kraftig. Disse remedier kan benyttes alle steder; hjemmet, haven, kontoret, bilen etc.

FENG SHUI REMEDIER

fs-remedier-lille-coins fs-remedier-lille-coins-svord fs-remedier-lille-vand fs-remedier-lille-buddha
Lykkemønter Pengesværd Vandbassiner, vand Buddha figurer
fs-remedier-lille-krystal fs-remedier-lille-klokke fs-remedier-lille-farver fs-remedier-lille-spejl
Prismer og krystaller Klokker Farver Spejle
fs-remedier-lille-rogelse fs-remedier-lille-blomster fs-remedier-lille-bambus Feng Shui Sha Chi
Røgelse og duftlys Blomster og planter Bambus Sha chi modtræk
fs-remedier-lille-fisk fs-remedier-lille-fro fs-remedier-lille-mandarin fs-remedier-lille-dyr
Fisk Frøer Mandarinænder Dyr
Feng Shui remedie Vinkende Feng shui remedie statue Feng Shui remedie bevægelse Feng shui lys og belysning
Den vinkende kat  Statuer  Ting, der bevæger Lys 
Feng shui amulet      
Amuletter