Feng Shui remedier – Mandarinænder

Kærlighedsremediet over dem alle! Mandarinænder anses i feng shui for at være optimale til at tiltrække gode energier til at påvirke ens parforhold / kærligheds relationer.  Mandarinænder bør altid optræde i par – aldrig enkeltvis. Men så er de også en meget stærkt middel til at tiltrække en partner og i det hele taget forbedre og vedligeholde dit kærlighedsliv. Placere dem i de områder i din bolig, der står for kærlighed og samliv og deres effekt vil være optimal.

fs-remedier-mandarin-02

Mandarin ænder

Feng shui og kærlighed

Den vejledning vi finder i feng shui filosofien omkring at fremme kærlighedsenergierne er et langt stykke hen ad vejen ganske praktiske foranstaltninger. Eksempelvis er der råd om at din seng bør være behagelig for to. Hvis den er for lille, eller man kun had adgang til den fra en side, er dette ikke godt for kærlighedens velbefindende og fremme.

Ligeledes bør der være plads i skaber og skuffer således at to mennesker rent faktisk kan have deres tøj og beklædningsgenstande uden at skulle gå på kompromis. Altid i par er ligeledes et klassisk feng shui råd til at fremme kærligheden. Dette gælder for alt i dit hjem. Feng shui bryder sig ikke om når noget kun optræder alene, isoleret. Derfor altid to ens vaser, to ens lamper, etc.

 

Feng Shui og kærlighed

 

Her får du en oversigt over de mest populære feng shui remedier, der benyttes til at – tiltrække den gode Ch’i – bortlede den uønskede Ch’i – hjælpe Ch’ien i gang de steder, hvor der er fare for at den stagnere – og bremse den de steder hvor der er fare for at den accelerer og bliver for kraftig. Disse remedier kan benyttes alle steder; hjemmet, haven, kontoret, bilen etc.

FENG SHUI REMEDIER

fs-remedier-lille-coins fs-remedier-lille-coins-svord fs-remedier-lille-vand fs-remedier-lille-buddha
Lykkemønter Pengesværd Vandbassiner, vand Buddha figurer
fs-remedier-lille-krystal fs-remedier-lille-klokke fs-remedier-lille-farver fs-remedier-lille-spejl
Prismer og krystaller Klokker Farver Spejle
fs-remedier-lille-rogelse fs-remedier-lille-blomster fs-remedier-lille-bambus Feng Shui Sha Chi
Røgelse og duftlys Blomster og planter Bambus Sha chi modtræk
fs-remedier-lille-fisk fs-remedier-lille-fro fs-remedier-lille-mandarin fs-remedier-lille-dyr
Fisk Frøer Mandarinænder Dyr
Feng Shui remedie Vinkende Feng shui remedie statue Feng Shui remedie bevægelse Feng shui lys og belysning
Den vinkende kat  Statuer  Ting, der bevæger Lys 
Feng shui amulet      
Amuletter      

Energien Chi