Feng Shui remedier – Ting, der bevæger sig

For at forstå hvorledes feng shui remedier, der bevæger sig kan hjælpe til at stimulere Chi energien er det nødvendigt at du kender lidt til hvorledes Chi energien antages at bevæge sig.

Chi antages ikke at være statisk, men derimod meget påvirkelig overfor de omgivelser der passerer igennem. Det antages at Chi opsamler energivibrationer fra alt hvad den passerer. Således hvis den passerer forbi smukke, rene ting, landskaber, mennesker m.v. opsamler den noget energi herfra, hvilket er positiv energi. Tilsvarende opsamler energien Chi smerte, hvis den passere forbi et slagteri, og sorg hvis den passere forbi en kirkegård.

Feng shui bevægelse

I sin grundsubstans antages Chi’en at have forskellig karakter afhængig af hvilket verdenshjørne den kommer fra: Fra øst er Ch’ien beskyttende og venlig og den bringer visdom og uddannelse. Fra syd er Ch’ien opkvikkende og lykkebringende. Fra vest er Ch’ien uforudsigelige og kan skabe kaos. Fra nord er Ch’ien søvndyssende og gådefuld.

I feng shui arbejder med at få energien Ch’i til at flyde frit og være i balance, således at den hverken er for hurtig og kraftig eller for langsom og sløv. Hvis energien Ch’i er for langsom vil den bevirke sløvhed og depression for dem som opholder sig i disse områder. Hvis den på den anden side er for hurtig vil den bevirke en følelse af rastløshed og utilfredshed. Afhængig af hvor i hjemmet energien Ch’i har problemer med at flyde frit og i balance påvirker dette endvidere det livsområde, som denne del af hjemmet står som udtryk for.

Feng Shui bevægelse

Der hvor Ch’ien stagnere kan man hjælpe den i gang igen, ved at placere levende ting, og eller ting, der bevæger sig – eksempelvis potteplanter, uro’er, vindharper, flag, røgelsespinde, en hængekøje, et akvarium eller et indedørs vandbassin – ja praktisk taget alt, der bevæger sig. Også ting, der ikke bevæger sig af sig selv, men som er skabt til at bevæge sig hjælper – eksempelvis værktøj, en modelbåd o.l. Også genstande, der foretager en cirkulær bevægelse kan benyttes – eksempelvis, vindmøller, svingdøre, bord- og loftsventilatorer. Endelig kan benyttes moderne elektroniske produkter, som kan stimulere aktiviteter og lyd; såsom stereoanlæg, radio, fjernsyn og PC.

Feng shui bevægelse

Her får du en oversigt over de mest populære feng shui remedier, der benyttes til at – tiltrække den gode Ch’i – bortlede den uønskede Ch’i – hjælpe Ch’ien i gang de steder, hvor der er fare for at den stagnere – og bremse den de steder hvor der er fare for at den accelerer og bliver for kraftig. Disse remedier kan benyttes alle steder; hjemmet, haven, kontoret, bilen etc.

FENG SHUI REMEDIER

fs-remedier-lille-coins fs-remedier-lille-coins-svord fs-remedier-lille-vand fs-remedier-lille-buddha
Lykkemønter Pengesværd Vandbassiner, vand Buddha figurer
fs-remedier-lille-krystal fs-remedier-lille-klokke fs-remedier-lille-farver fs-remedier-lille-spejl
Prismer og krystaller Klokker Farver Spejle
fs-remedier-lille-rogelse fs-remedier-lille-blomster fs-remedier-lille-bambus Feng Shui Sha Chi
Røgelse og duftlys Blomster og planter Bambus Sha chi modtræk
fs-remedier-lille-fisk fs-remedier-lille-fro fs-remedier-lille-mandarin fs-remedier-lille-dyr
Fisk Frøer Mandarinænder Dyr
Feng Shui remedie Vinkende Feng shui remedie statue Feng Shui remedie bevægelse Feng shui lys og belysning
Den vinkende kat  Statuer  Ting, der bevæger Lys 
Feng shui amulet      
Amuletter