Feng Shui remedier – Spejle

Spejl benyttes til til at lede uønsket Chi væk fra hjemmet. Hvis din bolig vender ud mod en kirkegård, en fabrik, en stærk trafikeret vej eller andet, der giver uønsket Chi, kan et spejl placeres så det vender udad mod den uønskede Chi og dette vil så lede den uønskede Chi væk.

Også små spejle kan benyttes til dette formål. Generelt vil et spejl videresende Chi energierne på samme måde som et spejl vidersender sollyset. Pa-Kua spejle er populære da de kombinere de positive egenskaber fra Pa-Kua’en med spejlets egenskaber.

Spejlet kan anbringes i et vindue, udvendig over hoveddørens karm, eller indenfor hoveddøren, dog ikke på dørpladen, med spejlsiden visende udad. Man ser ofte Pa-Kua spejlet udenfor hjem og forretninger i Asien, for at afvise dårlige energier. Husk at overtøj og udesko bringer negativ Chi ind i dit hjem, benyt derfor garderobe eller entre til opbevaring af overtøj og udesko.

Diskokugle

 

Opbygning af et Bagua spejl

Hvert af de otte trigrammer betegner en bestemt side af livet, og alle sammen konsoliderer materielle objekter, følelser, følelser, energi i en enkelt helhed. De otte trigrammer er igen opdelt i to dele – Yin og Yang. I midten af ​​denne ottekant er et spejl. Det er af tre typer: flad, konveks og konkav.

  • Flad. Spejl med en flad overflade – afspejler og returnerer (i rummet, til en bestemt person, kilde) enhver form for energi.
  • Konkav. Spejl med en konkav overflade – koncentrerer negativ energi og drejer strømmen ind i en skarp tynd stråle, der ødelægger alt det, den sendes til. Virkningsmåden forklares også som at negativ energi fanget af en konkave reflekterende overflade vender over, dispergerer fokus og ondt mister sin styrke.
  • Konveks. Spejl med en konveks overflade – hævet spejlet tager på sig negativ energi og spreder det i rummet og derved fratager styrke. Virkningsmåden forklares også som at negativ energi, koncentreret i spejlet og forbliver der for evigt – trigrammer tillader ikke at bryde ud og skabe ulykker.

På samme måde som ved krystaller kan det absolut ikke anbefales at du begynder at opsætte diverse spejle i dit hjem hvis du ikke aner hvad du foretager dig. Benytter du spejle til dekorative formål eller for at skabe større rum fornemmelse kan dette være meget fint i forhold til boligindretning. Blot husk at feng shui har nogle spilleregler, som ikke er smagsdommeri – således bør du kende lidt til Chi energiens karakter, da du ellers risikere at dine spejle pludselig begynder at sprede dårlige energi i dit hjem, fremfor at fremme den positive energi.

En diskokugle med massevis af små spejle kan være et fint feng shui remedie. Men kun hvis den benyttes de rigtige steder. Placeres en roterende diskokugle i et område som i forvejen er ramt af dårlig energi, kan det gå helt galt med dit helbred, din økonomi, etc.

Feng Shui spejl

 

Her får du en oversigt over de mest populære feng shui remedier, der benyttes til at – tiltrække den gode Ch’i – bortlede den uønskede Ch’i – hjælpe Ch’ien i gang de steder, hvor der er fare for at den stagnere – og bremse den de steder hvor der er fare for at den accelerer og bliver for kraftig. Disse remedier kan benyttes alle steder; hjemmet, haven, kontoret, bilen etc.

FENG SHUI REMEDIER

fs-remedier-lille-coins fs-remedier-lille-coins-svord fs-remedier-lille-vand fs-remedier-lille-buddha
Lykkemønter Pengesværd Vandbassiner, vand Buddha figurer
fs-remedier-lille-krystal fs-remedier-lille-klokke fs-remedier-lille-farver fs-remedier-lille-spejl
Prismer og krystaller Klokker Farver Spejle
fs-remedier-lille-rogelse fs-remedier-lille-blomster fs-remedier-lille-bambus Feng Shui Sha Chi
Røgelse og duftlys Blomster og planter Bambus Sha chi modtræk
fs-remedier-lille-fisk fs-remedier-lille-fro fs-remedier-lille-mandarin fs-remedier-lille-dyr
Fisk Frøer Mandarinænder Dyr
Feng Shui remedie Vinkende Feng shui remedie statue Feng Shui remedie bevægelse Feng shui lys og belysning
Den vinkende kat  Statuer  Ting, der bevæger Lys 
Feng shui amulet      
Amuletter      

 

Energien Chi