Feng Shui remedier – Lykkemønter

Kinesiske mønter er meget populære og også meget effektive når det gælder om at tiltrække held fra både himmel og jord. Firkanten i midten af mønten er jordens Chi, mens cirklen repræsenterer himlens Chi (vital energi). Fusionen af himmel og jord bringer fremgang, held og lykke. Mønterne er lykkebringere, der tiltrækker velstand.

Mønterne aktiveres med et rødt bånd, som symboliserer Yang energien, der er den aktive, igangsættende og udadfarende energi. Yang siden på mønterne skal vende opad, det er den side med de fire kinesiske bogstaver, siden med to bogstaver er Yin siden. Husk, det er den røde yang tråd, der aktiverer mønterne, alene har de ingen Feng Shui betydning. Du kan sagtens bruge reproduktioner, da det ikke er møntens alder, der er afgørende, dens styrke kommer fra formen.

fs-remedier-coins-2

Generelt gør feng shui temmelig meget for at tiltrække velstand, rigdom og penge. De mest populære feng shui remedier er dem som tiltrækker penge, og dem er der en del af.  Frøen med mønten i munden, kinesiske lykkemønter, pengesværd, etc. Og er selve remediet ikke decideret rettet mod at forøge velstand og formue, – men har andre formål som at tiltrække kærlighed, sikre sundhed, etc. – så er der formentlig alligvel i remediet en hentydning til penge og formue. Eksempelvis ved at remediet er i farver, der fremmer velfærd (gyldne, guld farver), eller ved at remediet er fremstillet i et materiale, der anses for at fremme velfærd (jade, krystal, mv.)

 

fs-remedier-coins-4

 

Hvordan du bruger lykkemønter i feng shui

Hvor du køber dem – Feng shui bryder sig ikke om noget der er uægte. Ting som giver sig ud for at være noget andet end de er – det er ikke god feng shui. En imiteret reproduktion af en gammel kinesisk mønt kan lige gå an, hvis den er fremstillet på en god måde og således medbringer gode energier. Er den fremstillet ved underbetalt børnearbejde på en samlefabrik, med farlige giftstoffer som spilproduktion,  medbringer den selvsagt ikke gode energier. Kort sagt er stort set alle de lykkemønter du kan købe via nettet, ikke god feng shui.

Substitutter for lykkemønter – Gamle pengesedler eller mønter fra et loppemarked er god feng shui. En reproduktion af et gammelt tilgodehavende bevis, eller aktie er ligeledes god feng shui. Får du en lokal håndværker i Marokko til at præge noget metal, så det ligner en lykkemønt er det god feng shui – det er ægte, lavet på en god måde og indeholder gode energier. Kan du få fingrene i en ægte gammel kinesisk mønt er det jo optimalt, men ellers fungere ovenstående muligheder lige så fint.

Hvad du stiller op med dem – Det gælder for alle feng shui tiltag at de skal udføres således at energien Chi – som man forsøger at optimere og harmonisere i feng shui – ikke opdager at den søges manipuleret, stimuleret. Ergo har du bedre muligheder for at indarbejde eksempelvis gamle pengesedler fra et loppemarked i din bolig på en sjov og naturlig måde. Du kan lave en planche, hænge dem på en opslagstavle mv. Står du i stedet med en bunke kinesiske lykkemønter kan du naturligvis – således som det ofte foreskrives – hænge dem i en rød snor. Sjældent vil dette dog kunne indgå naturligt i et moderne dansk hjem.

Hvordan du stimulere velfærds og penge energierne – Formålet med lykkemønter er at stimulere velfærd, succes, fremgang og rigdom. Dog ikke alene materialiseret ved fysiske gode, men tillige også ved at styrke håbet om bedre dage. Håbet om fremgang og succes. Dette håb er livsgivende og meget overskuds agtigt. Hvis du vil have succes og tiltrække rigdom bør du ifølge feng shui styrke troen og håbet på at det bliver således. Ergo siger feng shui om lykkemønter at de primært er et remedie til at huske dig på hvilken form for velfærd og rigdom du ønsker dig. Er dette en stor yacht, et smukt hus, en velfungerende familie, eller noget helt andet rigdom, kan du ifølge feng shui lige så vel have noget som – på en god måde – minder dig om dette mål. Eksempelvis en poster, en statue, mv.

 

fs-remedier-coins-3

kinesiske mønter

Her får du en oversigt over de mest populære feng shui remedier, der benyttes til at – tiltrække den gode Ch’i – bortlede den uønskede Ch’i – hjælpe Ch’ien i gang de steder, hvor der er fare for at den stagnere – og bremse den de steder hvor der er fare for at den accelerer og bliver for kraftig. Disse remedier kan benyttes alle steder; hjemmet, haven, kontoret, bilen etc.

FENG SHUI REMEDIER

fs-remedier-lille-coins fs-remedier-lille-coins-svord fs-remedier-lille-vand fs-remedier-lille-buddha
Lykkemønter Pengesværd Vandbassiner, vand Buddha figurer
fs-remedier-lille-krystal fs-remedier-lille-klokke fs-remedier-lille-farver fs-remedier-lille-spejl
Prismer og krystaller Klokker Farver Spejle
fs-remedier-lille-rogelse fs-remedier-lille-blomster fs-remedier-lille-bambus Feng Shui Sha Chi
Røgelse og duftlys Blomster og planter Bambus Sha chi modtræk
fs-remedier-lille-fisk fs-remedier-lille-fro fs-remedier-lille-mandarin fs-remedier-lille-dyr
Fisk Frøer Mandarinænder Dyr
Feng Shui remedie Vinkende Feng shui remedie statue Feng Shui remedie bevægelse Feng shui lys og belysning
Den vinkende kat  Statuer  Ting, der bevæger Lys 
Feng shui amulet      
Amuletter      

Energien Chi

Feng Shui remedier til harmonisering af Chi