ONLINE KURSUS
Feng Shui
Lær at praktisere feng shui for dig selv og andre
Vores online kursus om Feng Shui giver grundlæggende forståelse af begrebet. Der forklares hvorledes Feng Shui energier der er på spil i dit hjem, din have, ja alle steder hvor du opholder dig. Og der forklares hvilke Feng Shui tiltag du kan foretage således at Feng Shui kræfterne går ind og understøtter din karriere, økonomi, samliv etc.

På kurset kommer du bla. til at lære:

  • Hvordan du kan benytte feng shui til at få mere overskud, fysisk som mentalt
  • Værktøjer som du selv umiddelbart kan begynde at benytte.
  • Efter dette kursus, vil du kunne praktisere feng shui for dig selv og andre.
  • Du kan efter kurset tilbyde dine venner, familie og endda betalende klienter, fif til og rådgivning om, hvorledes der kan skabes optimal feng shui i en bolig, en have etc.

Du får et kursus med rigtig undervisning. Vores kursus inkludere egentlig klasseundervisning, samt inkluderet 1-1 møder med din underviser. Vores kurser er rigtige kurser med undervisning af en klasse og mulighed for interaktion med såvel underviser som studiekammerater undervejs.

Du får et rigtig kursus med reel undervisning
Du får ikke blot nogle videoer og selvstudie materiale!
Du får undervisning præcis som ved et almindeligt kursus.

Feng shui belysning

Feng shui kursus
opbygning
Kurset er opdelt i fire moduler. Kursus strækker sig over to weekender.

Modul I

Første weekend lørdag 9-14
Online undervisning 5 timer
Vi starter helt fra begyndelsen og ser på hvorledes feng shui er opstået. Det er super vigtigt at du forstår hvilken historisk og kulturel kontekst at feng shui er bygget på. Kun ved at forstå grundideerne bagved feng shui som en filosofi, vil du formå at kunne oversætte de mange regler og foreskrifter til helt konkrete og praktiske løsninger i din egen bolig.

Modul II

Første weekend søndag 9-14
Online undervisning 5 timer
Vi dykker ned i feng shui værktøjskassen og gennemgår de vigtigste værktøjer. Du behøver ikke have nogle forudsætninger for at deltage. Alting forklares således at alle kan følge med og ALLE spørgsmål er velkommne. Du vil efter dette modul kunne begynde at lave feng shui tiltag i din egen bolig, for venner og familie.

Modul III

Anden weekend lørdag 9-14
Online undervisning 5 timer
Vi taler om de spørgsmål, du garanteret har, efter du har forsøgt dig med værktøjerne som blev præsenteret i modul II. Vægten er at bringe feng shui filosofien helt ned på det daglige praktiske plan og gøre det muligt for dig at lave små indsatser med store resultater til følge. Vi kigger på begrebet “Ryd op i dit rod” og hvorledes feng shui beskæftiger sig med mennesker i lige så høj grad som boliger.

Modul IV

Anden weekend søndag 9-14
Online undervisning 5 timer
Vi kaster os ud i endnu flere værktøjer. Og så tager vi en virtuel rundtur i en vilkårlig Købsstad i Danmark – Aarhus, København, Odense, Aalborg –  og undervejs præsenteres eksempler på god og mindre god feng shui.  Hvert modul indeholder både fællesundervisning og individuelle sessioner. Så du får massevis af muligheder for at spørge ind til de områder, som du interessere dig allermest for.

Selvstudie som supplement

Alle tidligere kursister har været glade for tiden mellem lektionerne. Her har de kunne at afprøve det, vi har gennemgået, inden den næste lektion. Bemærk venligst at selvstudie er supplement til den egentlige undervisning. Dette er til stor forskel fra nogle andre udbydere af tilsvarende kurser i feng shui hvor du ikke får reel undervisning, men blot er overladt til selvstudie.

Sammenlign derfor meget gerne vores kursus med andre udbyderes. Læg især mærke til om der tilbydes egentlig reel klasseundervisning, eller du blot får adgang til nogle standard videoer. Læg også mærke til om der er inkluderet 1-1 møder med din underviser.

Opfølgning

Efter kurset og når du selv er kommet igang, melder der sig sikket massevis af spørgsmål. Da du igennem kurset kommer til at kende din underviser, er det nemt efterfølgende at kunne hjælpe dig med spørgsmål. Du har mulighed for at stille spørgsmål efter kurset ved at benytte NetSpirits brevkasse. På denne måde kan du stille spørgsmål og få svar privat. Velegnet når du ikke ønsker at dine spørgsmål kan ses af andre, såsom kollegaer, familier, venner.

Diplom og certifikat

Du får altid et diplom for deltagelse. Der er også mulighed for afsluttende test og hvis den bestås, så adgang til at benytte certifikatet “Uddannet Feng Shui grundkursus” på din egen blog eller hjemmeside.

Tidspunkter

Vi afholder feng shui kursus hver 6 uge igennem hele året.

Inkluderet 1:1 møder med din underviser
Du kan drøfte ting privat med din underviser undervejs.

Mulighed for diplom
Der er mulighed for opnåelse af diplom.

ydelser-pause

Tilmelding

Pris er for alle fire moduler, inklusiv  diplom på deltagelse, samt undervisningsmateriale. Det er muligt at opdele betaling i to rater af 998 kr. Første del betales ved tilmelding. Anden del senest fire uger før kursusstart. 

Feng Shui skildpadde

Fordele ved
online kursus
Der er mange fordele ved online kursus

De bedste undervisere

Noget af det fantastiske ved online kurser er at vi kan tilbyde de absolut bedste undervisere. Uanset om du bor i Jylland, på Fyn, eller Sjælland, er der ikke længere begrænsninger forbundet med hvor underviser og kursist fysisk befinder sig. Derfor kan vi tilbyde dig landets bedste undervisere i feng shui.

Du sparer tid

Du skal ikke bruge tid på at komme til og fra et kursussted.

Du sparer penge

Du sparer ofte mere end halvdelen af hvad et tilsvarende  traditionelt kursus koster. Endvidere  sparer du penge til transport, til parkering, etc.

Omfattende kursusmateriale

Du får adgang til massevis af materiale, formularer hvor du selv kan afprøve ting, quiz og test du kan tage som du har lyst. Alt dette er muligt ved at benytte NetSpirit som platform og drage fordele af mulighederne for at formidle elektronisk.

Der er tid til dig

Er der noget specifikt ved feng shui som du rigtig gerne vil have mere information om, kan du drøfte dette med underviser i jeres private sessioner undervejs.

Små hyggelige hold

Der er plads til 8 deltagere. Det er valgt at holde antallet således at vi har et hyggeligt hold hvor alle kan komme til.

 

Kursus Feng Shui

KURSUS FENG SHUI

Her har du mulighed for at lære Feng Shui. Du lærer de nødvendige redskaber at kende. Og du får massevis af helt enkle eksempler på  hvilke Feng Shui kræfter – negative såvel som positive – der er på spil i et typisk hjem, samt råd til hvilke Feng Shui tiltag du kan foretage således at Feng Shui kræfterne går ind og understøtter din karriere, økonomi, samliv etc.

Online kursus om Feng Shui giver grundlæggende forståelse af begrebet. Du behøver ingen indledende kvalifikationer. Alle kan deltage. Du lærer at praktisere feng shui på din egen bolig. Du lærer også om hvordan man kan benytte feng shui i en have, på et kontor, i soveværelset, i sin bil, ja stort set alle steder hvor du ønsker at skabe optimale energier.

På kurset kommer du bla. til at lære:

  • Værktøjer som du selv kan begynde at benytte.
  • Hvordan du kan praktisere feng shui for dig selv og andre.
  • Hvordan du kan bruge feng shui til at få mere overskud.
  • Hvordan man skaber optimal feng shui i en bolig, et værelse, en have, etc.

Start allerede nu

Kurset kræver ingen forberedelse. Men har du lyst, kan du  kigge lidt rundt i sektion om feng shui. Her har du mulighed for at læse om feng shui remedier, feng shui værktøjer og meget mere.

ONLINE KURSER
Kursus Feng Shui
Feng shui
Kursus Numerologi
Numerologi
Kursus Astrologi
Astrologi
Kursus Tarotkort
Tarotkort
Kursus Enneagrammet
Enneagrammet
Kursus Drømmetydning
Drømmetydning
Online hjælp til I Ching
I Ching
Online hjælp til kinesisk astrologi
Kinesisk astrologi

Feng Shui ydelser

Oversigt ydelser