ONLINE KURSUS
ENNEAGRAMMET
Lær at få det fulde udbytte ud Enneagrammet

Enneagram kommer af græsk, hvor Ennea betyder ni, og gram betyder model. Enneagrammet er en model bestående af ni punkter, tegnet i en cirkel, et punkt for hver personlighedstype. Enneagrammet beskriver de typiske tanke- og handlemønstre, som hver type har, de dybtliggende motiver for det, hver type gør – modellen kan derfor hjælpe os til at forstå os selv bedre, og til at få kontakt med de temaer, vi med fordel kan bearbejde for at opnå større glæde og tilfredshed i livet.

Enneagrammet kan være en start til en personlig udvikling og til at forstå dig selv bedre, og til at få kontakt med de temaer, du med fordel kan bearbejde. Du kan også benytte Enneagrammet som et værktøj, der måler din udvikling.

På kurset kommer du bla. til at lære:

  • Hvordan du finder din rigtige enneagramtype.
  • Hvad du kan bruge din enneagramtype til.
  • Hvordan du håndtere de enneagramtyper som du kollidere med.
  • Hvordan du opnår succes med din enneagramtype.

Du får et kursus med rigtig undervisning. Vores kursus inkludere egentlig klasseundervisning, samt inkluderet 1-1 møder med din underviser. Vores kurser er rigtige kurser med undervisning af en klasse og mulighed for interaktion med såvel underviser som studiekammerater undervejs.

Du får et rigtig kursus med reel undervisning
Du får ikke blot nogle videoer og selvstudie materiale!
Du får undervisning præcis som ved et almindeligt kursus.

enneagram-typer-forside

Kursus
opbygning
Kurset er opdelt i fire moduler. Kursus strækker sig over to weekender.

Modul I

Første weekend lørdag 9-14
Online undervisning 5 timer

Vi starter helt fra begyndelsen og ser på hvorledes Enneagrammet blot er en af mange forskellige måder hvorpå vi kan opdele mennesker i typer og synliggøre deres styrker og udviklingspotentiale. Vi ser på hvordan enneagrammet adskiller sig fra de andre modeller og så finder vi naturligvis også din rigtige enneagramtype.

Modul II

Første weekend søndag 9-14
Online undervisning 5 timer

Vi dykker ned i værktøjskassen og gennemgår de vigtigste værktøjer. Du behøver ikke have nogle forudsætninger for at deltage. Alting forklares således at alle kan følge med og ALLE spørgsmål er velkommne. Du vil efter dette modul have stor forståelse for hvordan du kan arbejde med din egen udviklingsvej i enneagrammet.

Modul III

Anden weekend lørdag 9-14
Online undervisning 5 timer

Vi taler om de spørgsmål, du garanteret har, efter du har forsøgt dig med værktøjerne som blev præsenteret i modul II. Vægten er at bringe enneagrammet helt ned på det daglige praktiske plan og gøre det muligt for dig at benytte din viden om de forskellige typer til nemt og succesfuldt at kunne omgås alle enneagramtyper.

Modul IV

Anden weekend søndag 9-14
Online undervisning 5 timer

Vi dykker endnu dybere ned i værktøjskassen og ser på hvorledes du kan benytte enneagrammet til at få et nemmere og rigere liv. Hvorledes du kan benytte enneagrammet til at opnå konstruktiv omgang med dig selv og andre. Hvert modul indeholder både fællesundervisning og individuelle sessioner. Så du får massevis af muligheder for at spørge ind til de områder, som du interessere dig allermest for.

Selvstudie

Alle tidligere kursister har været glade for tiden mellem lektionerne. Her har de kunne at afprøve det, vi har gennemgået, inden den næste lektion.

Opfølgning

Efter kurset og når du selv er kommet igang, melder der sig sikket massevis af spørgsmål. Da du igennem kurset kommer til at kende din underviser, er det nemt efterfølgende at kunne hjælpe dig med spørgsmål. Du har mulighed for at stille spørgsmål efter kurset ved at benytte NetSpirits brevkasse. På denne måde kan du stille spørgsmål og få svar privat. Velegnet når du ikke ønsker at dine spørgsmål kan ses af andre, såsom kollegaer, familier, venner.

Diplom og certifikat

Du får altid et diplom for deltagelse. Der er også mulighed for afsluttende test og hvis den bestås, så adgang til at benytte certifikatet “Uddannet Enneagram grundkursus” på din egen blog eller hjemmeside.

Tidspunkter

Vi afholder enneagram kursus hver 6 uge igennem hele året.

Inkluderet 1:1 møder med din underviser
Du kan drøfte ting privat med din underviser undervejs.

Mulighed for diplom
Der er mulighed for opnåelse af diplom.

ydelser-pause

Tilmelding

Pris er for alle fire moduler, inklusiv  diplom på deltagelse, samt undervisningsmateriale. Det er muligt at opdele betaling i to rater af 998 kr. Første del betales ved tilmelding. Anden del senest fire uger før kursusstart. 

Kursus online enneagram

Fordele ved online kursus
Der er mange fordele ved online kursus.

De bedste undervisere

Noget af det fantastiske ved online kurser er at vi kan tilbyde de absolut bedste undervisere. Uanset om du bor i Jylland, på Fyn, eller Sjælland, er der ikke længere begrænsninger forbundet med hvor underviser og kursist fysisk befinder sig. Derfor kan vi tilbyde dig landets bedste undervisere i enneagrammet.

Du sparer tid

Du skal ikke bruge tid på at komme til og fra et kursussted.

Du sparer penge

Du sparer ofte mere end halvdelen af hvad et tilsvarende  traditionelt kursus koster. Endvidere  sparer du penge til transport, til parkering, etc.

Omfattende kursusmateriale

Du får adgang til massevis af materiale, formularer hvor du selv kan afprøve ting, quiz og test du kan tage som du har lyst. Alt dette er muligt ved at benytte NetSpirit som platform og drage fordele af mulighederne for at formidle elektronisk.

Der er tid til dig

Er der noget specifikt ved enneagrammet som du rigtig gerne vil have mere information om, kan du drøfte dette med underviser i jeres private sessioner undervejs.

Små hyggelige hold

Der er plads til 8 deltagere. Det er valgt at holde antallet således at vi har et hyggeligt hold hvor alle kan komme til.

 

Kursus enneagram

KURSUS ENNEAGRAMMET

Enneagrammet kan være en start til en personlig udvikling og til at forstå dig selv bedre, og til at få kontakt med de temaer, du med fordel kan bearbejde. Du kan også benytte Enneagrammet som et værktøj, der måler din udvikling.

På kursus i enneagram, lærer du hvorledes Enneagrammet beskriver de typiske tanke- og handlemønstre, som hver type har, de dybtliggende motiver for det, hver type gør – modellen kan derfor hjælpe os til at forstå os selv bedre, og til at få kontakt med de temaer, vi med fordel kan bearbejde for at opnå større glæde og tilfredshed i livet.

Enneagrammet er kongevejen til indsigt om dine egne styrker og udviklingsmuligheder og på dette kursus lærer du at beherske modellen. Dette online kursus om enneagrammet  giver dig indsigt og viden på et dybt niveau.

På kurset kommer du bla. til at lære:

  • Hvordan du finder din rigtige enneagramtype.
  • Hvad du kan bruge din enneagramtype til.
  • Hvordan du håndtere de enneagramtyper som du kollidere med.
  • Hvordan du opnår succes med din enneagramtype.

Start allerede nu

Kurset kræver ingen forberedelse. Men har du lyst, kan du  kigge lidt rundt i sektion om enneagrammet. Her har du mulighed for at læse om enneagrammet, tage en quick test og meget mere.

ONLINE KURSER
Kursus Feng Shui
Feng shui
Kursus Numerologi
Numerologi
Kursus Astrologi
Astrologi
Kursus Tarotkort
Tarotkort
Kursus Enneagrammet
Enneagrammet
Kursus Drømmetydning
Drømmetydning
Online hjælp til I Ching
I Ching
Online hjælp til kinesisk astrologi
Kinesisk astrologi

Enneagrammet
Massevis af muligheder

Du kan deltage i et online kursus, tage et lynkursus, eller bestille et foredrag og hører det sammen med dine venner. Er du til selvstudie, men gerne vil guides lidt igennem så tag et lær det selv studie.

Enneagram alle ydelser

Oversigt ydelser