ONLINE KURSUS
TAROTKORT
Lær at tolke tarotkort for dig selv og andre

I dette kursus lærer du at ligge tarotkort for dig selv og andre. Du behøver ikke at kende noget som helst til kortene. Dette er et grundkursus – vi tager det helt fra start. Alle kan være med og ALLE spørgsmål er velkomne. Du kan helt bestemt godt være med selvom du ikke har noget kendskab til tarotkort

På kurset kommer du bla. til at lære:

  • Betydningen af alle 78 tarotkort, på et fuldstændigt lavpraktisk plan.
  • Hvordan du kan anvende tarotkort, i din hverdag, med såkaldte dagskort.
  • Hvordan kortene kan give dig et godt råd, når du står overfor en udfordring.
  • Efter dette kursus, vil du kunne lægge tarotkort for dig selv og andre.
  • Arbejder du som alternativ behandler  mv. kan du efter kurset tilbyde dine klienter at trække et tarotkort efter endt session – fx. et godt råd, man kan tage med sig.

Du får et kursus med rigtig undervisning. Vores kursus inkludere egentlig klasseundervisning, samt inkluderet 1-1 møder med din underviser. Vores kurser er rigtige kurser med undervisning af en klasse og mulighed for interaktion med såvel underviser som studiekammerater undervejs.

Du får et rigtig kursus med reel undervisning
Du får ikke blot nogle videoer og selvstudie materiale!
Du får undervisning præcis som ved et almindeligt kursus.

Tarot kursus online

Kursus
opbygning
Kurset er opdelt i fire moduler. Kursus strækker sig over to weekender.

Modul I

Første weekend lørdag 9-14
Online undervisning 5 timer

Vi starter helt fra begyndelsen og ser på hvorledes tarotkort er opstået og hvorledes de har udviklet sig historisk. Vi kigger på forskellige typer af tarotkort og du lærer, hvordan du beregner dine og andres personlighedskort, sjælskort og årskort. Du kan allerede efter dette begynde at beregne din familie og venners kort. Vi gennemgår alle kortene i den Store Arkana, kort for kort.

Modul II

Første weekend søndag 9-14
Online undervisning 5 timer

Vi starter med at følge op på forrige modul. Især omkring beregning af personlighedskort, sjælskort og årskort. Og ellers så er hovedvægten at vi gennemgår resten af kortene i tarotsættet – kort for kort. Her fortælles bla. hvorfor det er så vigtigt at du finder din egen tilgang til hvert enkelt kort. Du lærer den overordnede betydning af alle kortene i den Lille Arkana. Og så lærer du opbygningen og hierarkiet i hofkortene. Vi gennemgår og lægger det første oplæg, så du har noget, du kan gå hjem og øve dig på. Dette oplæg kan du bruge igen og igen på dine venner, familie.

Modul III

Anden weekend lørdag 9-14
Online undervisning 5 timer

Vi taler om de spørgsmål, du garanteret har, efter du har forsøgt dig med oplæggene fra modul II. Vægten er på at lave forskellige oplæg. Her kommer vi omkring alle de populære oplæg som “hvornår finder jeg den eneste ene?”, og oplæg der hurtigt kan rådgive dig i enhver situation. Vi kommer både omkring de simple og enkle oplæg som det populære “Tre punkt oplæg” , samt de mere komplekse såsom Det Keltiske oplæg. Vi taler også om Tarotdagbogen – en god måde at få kortene ind under huden på.

Modul IV

Anden weekend søndag 9-14
Online undervisning 5 timer

Vi kaster os ud i endnu flere oplæg. Du får metoden til at vriste et ja eller nej ud af kortene. Du lærer, hvordan du kan få kortene til at tidsbestemme. Og så skal vi selvfølgelig ind på De Hellige Nætter. Hvert modul indeholder både fællesundervisning og individuelle sessioner. Så du får massevis af muligheder for at spørge ind til de områder, som du interesserer dig allermest for.

Selvstudie

Alle tidligere kursister har været glade for tiden mellem lektionerne. Her har de kunne at afprøve det, vi har gennemgået, inden den næste lektion.

Opfølgning

Efter kurset og når du selv er kommet igang, melder der sig sikket massevis af spørgsmål. Da du igennem kurset kommer til at kende din underviser, er det nemt efterfølgende at kunne hjælpe dig med spørgsmål. Du har mulighed for at stille spørgsmål efter kurset ved at benytte NetSpirits brevkasse. På denne måde kan du stille spørgsmål og få svar privat. Velegnet når du ikke ønsker at dine spørgsmål kan ses af andre, såsom kollegaer, familier, venner.

Diplom og certifikat

Du får altid et diplom for deltagelse. Der er også mulighed for afsluttende test og hvis den bestås, så adgang til at benytte certifikatet “Uddannet Tarotkort grundkursus” på din egen blog eller hjemmeside.

Tidspunkter

Vi afholder tarot kursus hver 6 uge igennem hele året.

Inkluderet 1:1 møder med din underviser
Du kan drøfte ting privat med din underviser undervejs.

Mulighed for diplom
Der er mulighed for opnåelse af diplom.

ydelser-pause

TILMELDING

Pris er for alle fire moduler, inklusiv  diplom på deltagelse, samt undervisningsmateriale. Det er muligt at opdele betaling i to rater af 998 kr. Første del betales ved tilmelding. Anden del senest fire uger før kursusstart. 

Kursus tarotkort

Fordele ved online kursus
Der er mange fordele ved online kursus.

De bedste undervisere

Noget af det fantastiske ved online kurser er at vi kan tilbyde de absolut bedste undervisere. Uanset om du bor i Jylland, på Fyn, eller Sjælland, er der ikke længere begrænsninger forbundet med hvor underviser og kursist fysisk befinder sig. Derfor kan vi tilbyde dig landets bedste undervisere i tarotkort.

Du sparer tid

Du skal ikke bruge tid på at komme til og fra et kursussted.

Du sparer penge

Du sparer ofte mere end halvdelen af hvad et tilsvarende  traditionelt kursus koster. Endvidere  sparer du penge til transport, til parkering, etc.

Omfattende kursusmateriale

Du får adgang til massevis af materiale, formularer hvor du selv kan afprøve ting, quiz og test du kan tage som du har lyst. Alt dette er muligt ved at benytte NetSpirit som platform og drage fordele af mulighederne for at formidle elektronisk.

Som deltager i NetSpirits online kursus om tarotkort får du adgang til et omfattende undervisningsmateriale. I forvejen har NetSpirit så afgjort Danmarks største, bedste og mest omfattende sektion om tarotkort. Og det hele er ganske frit og gratis tilgængeligt.

Vi har således sat barrieren højt! Men vi vil være bedst! Og derfor tilbydes du som deltager i vores online kursus endnu mere materiale. Alt kursusmateriale er tilpasset specielt til det enkelte kursus og som deltager får du unik adgang til hvorledes, du kan bruge NetSpirits omfattende indhold til at fortsætte dine studier også efter kursus.

Der er tid til dig

Er der noget specifikt ved tarotkort som du rigtig gerne vil have mere information om, kan du drøfte dette med underviseren i jeres private sessioner undervejs.

Små hyggelige hold

Der er plads til 8 deltagere. Det er valgt at holde antallet således at vi har et hyggeligt hold hvor alle kan komme til.

Kursus tarotkort

KURSUS TAROTKORT

I dette kursus lærer du at ligge tarotkort for dig selv og andre. Du behøver ikke at kende noget som helst til kortene. Dette er et grundkursus – vi tager det helt fra start. Alle kan være med og ALLE spørgsmål er velkomne. Du kan helt bestemt godt være med selvom du ikke har noget kendskab til tarotkort

Kursus i tarotkort lærer dig at kunne lægge og tolke tarotkort. Dette kursus giver dig alle værktøjerne du skal bruge til at få det fulde udbytte ud af den visdom som tarotkort rummer. Dette online kursus om tarotkort giver dig indsigt og viden på et dybt niveau.

På kurset kommer du bla. til at lære:

  • Betydningen af alle 78 kort, på et fuldstændigt lavpraktisk plan.
  • Hvordan du kan anvende tarotkortene, i din hverdag, med såkaldte dagskort.
  • Hvordan kortene kan give dig et godt råd, når du står overfor en udfordring.
  • Efter dette kursus, vil du kunne lægge tarotkort for dig selv og andre.

Søger du efter et tarot kursus online. Hvordan man lær at lægge tarotkort. Et tarot kort kursus. En tarot kort uddannelse. En tarotskole eller vil du bare gerne vide mere om tarotkort – så prøv vores online kursus om tarotkort. 

Kurset kræver ingen forberedelse. Men har du lyst, kan du  besøge vores store sektion om tarotkort. Her kan du læse om hvert enkelt tarotkort, se typer af tarot oplæg og meget mere.

ONLINE KURSER
Kursus Feng Shui
Feng shui
Kursus Numerologi
Numerologi
Kursus Astrologi
Astrologi
Kursus Tarotkort
Tarotkort
Kursus Enneagrammet
Enneagrammet
Kursus Drømmetydning
Drømmetydning
Online hjælp til I Ching
I Ching
Online hjælp til kinesisk astrologi
Kinesisk astrologi

Tarotkort
Massevis af muligheder

Du kan deltage i et online kursus, tage et lynkursus, eller bestille et foredrag og hører det sammen med dine venner. Er du til selvstudie, men gerne vil guides lidt igennem så tag et lær det selv studie.

Tarotkort undervisning, foredrag, hjælp

Oversigt ydelser