Træk et mantra

Nogle Mantra beskytter mod alle onder, andre er meditationsfremmende. Du kan selv bestemme hvad du gerne vil have dit mantra til at hjælpe med. Dit mantra behøver ikke nødvendigvis være fra et gammelt indisk yoga skrift eller lign. Rent faktisk kan dit mantra godt være et vers fra din ynglingssang, eller blot et ord, som handler om det du gerne vil fremme.

Her kan du blive inspireret til et mantra. Klik og træk et mantra som du fx kan meditere på. For at gøre det nemt har vi opdelt mantra efter deres formål. Således kan du trække et mantra velegnet til at fremme sportsudøvelse som løb, fitness, cykling, ja alle former for sport. Eller du kan trække et mantra velegnet til meditation, yoga, til at fjerne stress, skabe ro i sindet, til at helbrede, etc.

Find inspiration
mere end 800 mantraer præsenteret

Meditations mantraer på dansk
gode energier, mentalt overskud, fjerne forhindringer, mindske stress, etc.

Dit mantra kunne være:

Inspirerende mantraer på engelsk
Gode til påmindelse om, hvad der er vigtigt, og hvad vi bør fokusere på.

Dit mantra kunne være:

Sports mantraer på engelsk
hjælper dig med at komme i mål, overvinde dig selv og få succes.

Dit mantra kunne være:

Penge mantraer på dansk
hjælper dig med at have styr og ro på økonomien.

Dit mantra kunne være:

Mantra  er i spiritualitet, religion og yoga en lyd, et ord, en sætning eller en række af sætninger, der er opbygget sådan, at ordenes rytme og lyd kombinationer – når de intonerer på den rigtige måde – skaber bestemte vibrationer, der aktivere bestemte virkninger.

Længde af et mantra varierer meget. Det kan bestå af en enkelt stavelse som hinduismens helligste lyd aum, og det kan være en hel hymne. Når mantra benyttes i meditations sammenhænge er formålet at styrke meditationen. Ved hjælp af meditation, kan man opnå større indre ro og styrke. Du kan her på NetSpirit læse meget mere om hvad mantra er, se eksempler på mantra, finde vejledning i hvordan du laver et personligt mantra, etc.

Træk et mantra

Mantra – Genvej til din empowerment

 

Sådan vælger du et personligt mantra

 

Mantra meditation