BRUG AF AFFIRMATIONER ER ET STÆRKT VÆRKTØJ TIL AT FÅ HVERDAGEN SJOVERE, STYRKE DIN EMPOWERMENT OG VÆRE I RO MED DIT LIV OG DIG SELV.

Ordet affirmation er fra det latinske ord affirmatio, af ‘bekræfte’. Synonymer for affirmation er:  leveregel, dogme, kongstanke, motto. Affirmation og mantra er næsten det samme. Mantra er sanskrit og betyder ‘redskab for tanken, helligt ord’. 

Modtag en positiv
daglig affirmation

Du modtager en daglig affirmation de næste 12 måneder – Se eksempler – Betal herfor hvad du synes er fair. Du betaler kun en gang og får således daglig affirmation de næste 12 måneder for det beløb du anfører nedenfor.

 

SÅDAN BRUGES
AFFIRMATIONER

Louise Hay var den ubestridte dronning af affirmationer. Hendes bog “Helbred dit liv” er solgt i over 40 millioner eksemplarer og hendes dejlige positive affirmationer er stadig meget populære. Skønt Louise Hay solgte sine budskaber som var det Coca Cola, er essensen af hendes visdom dog stadig universel.

De største sandheder er oftest de mest enkle og derfor kan man udemærket anse affirmationer som en omgang pseudo spiritualitet.  Men benyttet med kærlighed, taknemmelighed og respekt er affirmationer et meget virkningsfuldt værktøj til at ændre dine tanker.

Hvis du er villig til at ændre din
tankegang, kan du ændre dit liv
Louise Hay

Det hele starter med at du tilgiver dig selv. Dette er lettere sagt end gjort, men via affirmationer kan man sikkert styre i den retning hvor man begynder at se på sig selv med humor og tilgivelse. At tilgive sig selv åbner op for udvikling og generelt er “tilgivelse” af såvel dig selv som alle andre omkring dig, væsenligt for at frigøre sig fra dumme negative tanker, som vi alligvel ikke kan bruge til noget konstruktivt.

Jeg ville ikke være, hvor jeg er i dag,
hvis jeg ikke havde tilgivet mig selv
og konstant gør dette hver eneste dag

Louise Hay

Tilgivelse er det enkle svar på næsten alting! Tilgiv dig selv, dine fejltagelser, din ufuldstændighed, dine mangler og begynd at acceptere hvem du egentlig er. Du er et smukt unikt menneske, der kan opnå alt hvad du gerne vil. Du skal blot have lidt medvind i ryggen og det får du via affirmationer. Universet og alverdens gode energier vil meget gerne hjælpe dig. Men det kræver at du  kalder på dem og gør opmærksom på hvad du gerne vil have hjælp til.

Hvordan man arbejder med affirmationer er meget individuelt. Louise Hay var stor fortaler for at bruge et spejl – altså at stå over for dig selv i spejlet, mens du formulere positive budskaber. Du kan også blive guidet til hvorledes du finder din egen vej ved at deltage i vores kursus om affirmationer.

Det handler om at finde din egen måde. Det som virker for dig. Fordi det havde virket fremragende for Louise Hay selv at benytte spejløvelser, anbefalede hun dem naturligvis. Det vigtigste er at din måde virker for dig. Når vi bruger positive udsagn i første person, bekræfter og skaber vi vores tankegang og evne til at indgå i mønstre, vi selv vælger.

Tak mikrobølgeovn
og tak kaffebrygger
og tak køleskab…
Louise Hay

Affirmationer handler om at skabe den virkelighed man ønsker sig. Og hertil er vejen besynderligt nok ikke at hævde og lovprise sig selv ganske ubetinget. Istedet opnås langt hurtigere og meget bedre resultater ved bevidst at praktisere taknemmelighed. 

Louise Hay anbefalede at man startede med at øve sig ved at være taknemmelig for alt! Start dagen med at takke din seng for en god nattesøvn, og igennem dagen så tak alt hvad du kommer i nærheden af. Tak din computer, bil, din kogekedel og andre livløse genstande for, at de fungerer så godt. Praktiserede bevidst taknemmelighed dagen igennem. 

Hjernen fungerer på den måde, at det, vi bruger den til, det bliver den bedre til. Over tid, så vil hyppige anvendelser blive automatiserede og dermed blive en del af vores automatrespons, som vi ikke behøver at tænke nærmere over. Så vil vi gerne ændre vores vaner eller måder at møde verden på, så skal vi sætte lidt ekstra fokus på det i en periode indtil vi opdager, at der rent faktisk er fordele ved at foretage den nye adfærd.

Jeg velsigner og er taknemmelig for
hver eneste oplevelse. Jeg tilgiver mig selv,
hvis jeg har gjort noget upassende
eller truffet en beslutning,
der ikke var den bedste
Louise Hay

Taknemmelighed er en bekræftelse. Jo mere taknemmelig du er, jo flere grunde finder du til at være taknemmelig. Det er en samme selvopfyldende profeti der ligger bagved affirmationen “Sig ja til dit liv”. Budskabet er, at du skal passe på med hvad du siger ja til fordi du vil tiltrække dig det, du bekræfter. Universet vil altid sige ja til dig. Så lige meget hvad du beder om så får du det! Ergo får du fattigdom og armod hvis du beder herom. Omvendt hvis du beder om at få lykke og kærlighed og overflod, så siger universet også altid ja til dig. Det er op til os selv. 

Sig JA til dit liv
Louise Hay

Affirmationer er et mægtigt værktøj du har til din rådighed. Du kan ændre dit liv ved at ændre din tankegang. Du kan blive lykkelig ved at ændre din tanker. Nogle anser ligefrem affirmationer værende i stand til at helbrede dig for livstruende sygdom. Det hele starter med at du tilgiver dig selv. Herfra er der at finde affirmationer, der virker for dig. Resten går som en leg. Når først du oplever glæden og nytten af de positive affirmationer bliver det hele selvforstærkende.

Et dags kursus
Affirmationer og mantra
Kongevejen til din empowerment

NetSpirit afholder exclusive en-dags-kurser om affirmationer til en lille lukket kreds. Er du interesseret i at vide mere så skriv til os.

[wpforms id=”8569″]