De hellige indiske palmeblade

Ifølge ”De hellige indiske palmeblade” er skæbner bestemt. For mellem 800 – 5.000 år siden blev skæbnerne nedfældet på palmeblade, og disse er nu samlet på såkaldte palmebladsbiblioteker i Indien. Dem, der tror på dette, mener således, at alle individers skæbne er nedskrevet på forhånd. De indiske munke som fortæller dig din skæbne tager sig pænt betalt for ulejligheden, men det er om end ikke andet så en oplevelse.

Du bliver til en start spurgt om en lang række faktuelle oplysninger, som skal benyttes til at finde lige præcist dit palmeblad. Din fødselsdato, dit fødenavn, din forældres navne etc. etc. Det at finde frem til dit palmeblad kan sagtens være en affære, der strækker sig over en time eller to. Dette er naturligvis med til at bygge en stemning op og når palmebladet så endelig bliver fundet, mærkes en lettelse hos den hellige mand. At det ofte sker på denne måde er måske et skuespil, men det er bestemt underholdende.

Og hvad er det så du kan få at vide. Bestemt ikke småting!. For ikke alene kan palmebladene se tilbage i tiden, men også frem. Du kan således – hvis du selv ønsker det – få en meget detaljeret spådom om hvordan dit liv vil forme sig. Børn, ægteskab, sygdom, rigdom etc. etc. Det skal tilføjes at undertiden er den eneste oplysning du til en start bliver afkrævet dit tommelfingeraftryk / aftryk af din håndflade på et stykke papir – det højre håndtryk for mænd og venstre håndtryk for kvinder.

En indvending man undertiden hører imod disse palmebladsbiblioteker, er at hvis der virkelig er et blad for hvert eneste menneske i verden, så må de steder hvor de opbevares jo være enorme – og det er de langtfra. En imødegåelse af dette er at eftersom alt står nedfældet på palmebladene, så behøver der kun at være et blad for dem, der kommer!

left-skabne-palm-02

 

Ifølge de indiske palmeblads spåmænd så blev palmebladene skrevet for tusinder af år siden af ​​vismænd; såkaldte Maharishis til mennesker, der lever i dag. Maharshi er et sanskritord (dannet af præfikset mahā “stor” og r̥ṣi “seer”), som henviser til medlem af den høje klasse af gamle indiske forskere, der populært i nutidens Indien kaldes for “Rishis” eller “seere” – især dem, der forsker for at forstå og kende naturen og dens styrende love. Oldtidens Maharshis skulle være forfatterne bag de hellige indiske palmeblade.

Disse hellige indiske palmeblade siges at indeholde oplysninger om vores fortid, nutid og fremtid, vores navne, navne på nære slægtninge og partnere, navne på hemmelige elskere og endda vores tanker og planer. De blev skrevet for at give hjælpsom vejledning på alle områder af livet og for at hjælpe med at opleve vores liv på et langt sundere og lykkeligere niveau, end vi normalt ville.

Når den hellige indiske vismand har fået de nødvendige oplysninger af dig – hvilket typisk blot er et aftryk af din tommelfinger – starter søgningen efter netop dit palmeblad. Selvom alle fingeraftryk er unikke, kan de ifølge de hellige indiske palmeblade, kategoriseres i 108 forskellige typer og palmebladene gemmes i henhold til disse typer. Den hellige indiske vismand går derfor til palmeblads biblioteket, hvor han beder om palmeblade baseret på det modtagne fingeraftryks type. Den person, der arbejder i biblioteket, går til sektionen, hvor de opbevarer palmeblade af den givne type tavle, og intuitivt vælger to eller tre bundt i en meditativ tilstand, som har den højeste mulighed for at indeholde de palmeblade der søges.

Hvert bundt indeholder 50-60 palmeblade og hvert palmeblad har et “matchende kapitel”, som hjælper med at finde ud af, hvem bladet tilhører, hvem det var skrevet til. Hver læsning starter med en “matchende proces” for at finde det rigtige palmeblad. De matchende kapitler har omkring 10-15 fakta, og den person, der søger efter hans / hendes Blad, behøver kun at sige “Ja”, hvis faktum er sandt eller “Nej”, hvis det ikke er sandt. Hvis svaret er “nej” til en kendsgerning læser læseren bladet til side og går til den næste, indtil de finder bladet med kun korrekte fakta om det.

Palmbladene blev skrevet på oldtidens tamilske sprog ved hjælp af symboler, der har meget større betydning end bogstaver, og derfor er det meget vigtigt at arbejde sammen med en professionel læser, der kan fortolke den rene og fulde betydning af hvert symbol på en måde som det var oprindeligt skrevet af Maharishis. Den hellige vismand vil nu bruge 10-15 minutter på at oversætte manuskriptet skrevet til dig, og efter at han er færdig, vil han starte læsningen.

VIL DU VIDE MERE

Hvad enten du tror på det hellige indiske palmeblad eller ej, så er det at få læst sin skæbne på denne måde en underholdende affære. Hvis du er interesseret i at læse mere om skæbnebegrebet og de forskellige spirituelle begreber, der på den ene eller anden måde behandler dette emne, så kig eksempelvis på tarotkort, kiromanti, eller Numerologi.

Stil spørgsmål om spiritualitet

Stil lige så mange spørgsmål du har lyst til om spiritualitet
Det er gratis og nemt – Stil et spørgsmål