Lynkursus
TAROTKORT
Et intensivt kursus om tarotkort

En tour de force igennem tarotkort. På to timer gennemgås tarotkort fra a-z. Dette lynkursus er perfekt til alle, som gerne hurtigt vil vide hvad tarotkort er og hvordan de kan bruges. I dette kursus lærer du at ligge tarotkort for dig selv og andre. Kurset foregår online. Alle kan deltage og ALLE spørgsmål er velkomne.

  • Varighed 2 timer.
  • Kurset afholdes online.
  • Kurset afholdes hele året igennem.
  • Incl undervisningsmateriale.

Tarot kursus online

Kursus
Spiritualitet i en ruf
Lær selv tarotkort

Den første time – Undervisning

Vi starter helt fra begyndelsen og ser på hvorledes tarotkort er opstået og hvorledes de har udviklet sig historisk. Vi kigger på forskellige typer af tarotkort og du lærer, hvordan du beregner dine og andres personlighedskort, sjælskort og årskort. Vi kigger på de fire serier, store arkana og lille arkana. Vi kommer også omkring hvordan man vælger tarotoplæg og meget mere.

Den anden time – Spørgerunde

En sådan runde har alle stor glæde af. Hvis andre stiller det samme spørgsmål som du selv sidder med, kan du blot vælge et nyt når det bliver din tur. Alle får mulighed for at stille et spørgsmål eller bede om at noget bliver uddybet. Du får også massevis af fif til videre selvstudie. Du får inspiration til hvordan du finder gratis materiale og en oversigt over de allerbedste udenlandske hjemmesider du absolut vil få glæde af at besøge.

Kursus tarotkort

TILMELDING

Pris kun 600 kr.
MobilePay
 : 26 23 59 40


LYNKURSER  
Kursus Feng Shui
Feng shui
Kursus Numerologi Numerologi Kursus Astrologi Astrologi
Kursus Tarotkort Tarotkort Kursus Enneagrammet Enneagrammet Kursus Drømmetydning Drømmetydning
Lynkursus I Ching
I Ching
Lynkursus kinesisk astrologi Kinesisk astrologi Lynkursus pendulering Pendulering
Lynkursus Mindfullness Mindfullness Lynkursus clairvoyance Clairvoyance Lynkursus Affirmation og mantra Affirmation og mantra
Afdødekontakt og andet fup Afdødekontakt
Oversigt ydelser