Kinesisk astrologi

Lynkursus
KINESISK ASTROLOGI
Et intensivt kursus om kinesisk astrologi

En tour de force igennem kinesisk astrologi. På to timer gennemgås kinesisk astrologi fra a-z. Dette lynkursus er perfekt til alle, som gerne hurtigt vil vide hvad kinesisk astrologi egentlig er og hvordan det kan bruges. I dette kursus lærer du om kinesisk astrologi og hvordan du kan benytte værktøjer herfra som rådgivning og pejlemærker til beslutninger. Alle kan deltage og ALLE spørgsmål er velkomne.

  • Varighed 2 timer.
  • Kurset afholdes online.
  • Kurset afholdes hele året igennem.
  • Pris 300 kr incl undervisningsmateriale.

Kinesisk astrologi kursus

Kursus
Spiritualitet i en ruf
Lær selv kinesisk astrologi

Den første time – Undervisning

Vi starter helt fra begyndelsen og ser på hvorledes kinesisk astrologi er opstået og hvorledes det har udviklet sig historisk. Vi kigger på hvad begrebet egentlig dækker over og du lærer, hvordan du selv kan praktisere kinesisk astrologi. Vi kommer også omkring sammenhænge mellem kinesisk astrologi og feng shui, østerlandsk visdom, I Ching og meget mere.

Den anden time – Spørgerunde

En sådan runde har alle stor glæde af. Hvis andre stiller det samme spørgsmål som du selv sidder med, kan du blot vælge et nyt når det bliver din tur. Alle får mulighed for at stille et spørgsmål eller bede om at noget bliver uddybet. Du får også massevis af fif til videre selvstudie. Du får inspiration til hvordan du finder gratis materiale og en oversigt over de allerbedste udenlandske hjemmesider du absolut vil få glæde af at besøge.

Kinesisk astrologi kursus

TILMELDING

Pris kun 300 kr.
MobilePay
 : 26 23 59 40


LYNKURSER  
Kursus Feng Shui
Feng shui
Kursus Numerologi Numerologi Kursus Astrologi Astrologi
Kursus Tarotkort Tarotkort Kursus Enneagrammet Enneagrammet Kursus Drømmetydning Drømmetydning
Lynkursus I Ching
I Ching
Lynkursus kinesisk astrologi Kinesisk astrologi Lynkursus pendulering Pendulering
Lynkursus Mindfullness Mindfullness Lynkursus clairvoyance Clairvoyance Lynkursus Affirmation og mantra Affirmation og mantra
Afdødekontakt og andet fup Afdødekontakt
Oversigt ydelser