Lynkursus
DRØMMETYDNING
Et intensivt kursus om drømmetydning

En tour de force igennem drømmetydning. På to timer gennemgås drømmetydning fra a-z. Dette lynkursus er perfekt til alle, som gerne hurtigt vil vide hvad drømmetydning er og hvordan det kan bruges. I dette kursus lærer du at tolke dine drømme. Kurset foregår online. Alle kan deltage og ALLE spørgsmål er velkomne.

  • Varighed 2 timer.
  • Kurset afholdes online.
  • Kurset afholdes hele året igennem.
  • Pris 300 kr incl undervisningsmateriale.

Tolkning drøm online

Kursus
Spiritualitet i en ruf
Lær selv drømmetydning

Den første time – Undervisning

Vi starter helt fra begyndelsen og ser på hvorledes drømmetydning er opstået. Vi skal omkring meget spændende personer som Frederick Fritz Perls, Carl Gustav Jung og Sigmund Freud. Alle har de bidraget væsentligt til nutidens drømmetydning. Vi kigger på de forskellige tilgange til drømmeanalyse og hvordan drømmetydning har forandret sig igennem tiderne. Vi dykker også ned i værktøjskassen og gennemgår de vigtigste værktøjer.

Den anden time – Spørgerunde

En sådan runde har alle stor glæde af. Hvis andre stiller det samme spørgsmål som du selv sidder med, kan du blot vælge et nyt når det bliver din tur. Alle får mulighed for at stille et spørgsmål eller bede om at noget bliver uddybet. Du får også massevis af fif til videre selvstudie. Du får inspiration til hvordan du finder gratis materiale og en oversigt over de allerbedste udenlandske hjemmesider du absolut vil få glæde af at besøge.

Online drømmetydning

TILMELDING

Pris kun 300 kr.
MobilePay
 : 26 23 59 40


LYNKURSER  
Kursus Feng Shui
Feng shui
Kursus Numerologi Numerologi Kursus Astrologi Astrologi
Kursus Tarotkort Tarotkort Kursus Enneagrammet Enneagrammet Kursus Drømmetydning Drømmetydning
Lynkursus I Ching
I Ching
Lynkursus kinesisk astrologi Kinesisk astrologi Lynkursus pendulering Pendulering
Lynkursus Mindfullness Mindfullness Lynkursus clairvoyance Clairvoyance Lynkursus Affirmation og mantra Affirmation og mantra
Afdødekontakt og andet fup Afdødekontakt
Oversigt ydelser