ONLINE KURSUS
Drømmetydning
Lær at tolke drømme for dig selv og andre

Når du begynder at lytte efter, hvad dine drømme prøver at fortælle dig, træder du ind i drømmetydningens forunderlige og indsigtsfulde verden. Udover muligheden for at bibringe dig selvforståelse og integration er drømmetydning også et sjovt og underholdende område, der kan stimulere din kreativitet og fantasi. På dette kursus lærer du at kunne tolke dine egne og andres drømme.

På kurset kommer du bla. til at lære:

  • Hvordan du tolker en drøm.
  • Hvordan du kan benytte drømmetydning til at komme i kontakt med din intuition.
  • Hvordan du husker dine drømme.
  • Værktøjer som du selv umiddelbart kan begynde at benytte.
  • Efter dette kursus, vil du kunne praktisere drømmetydning for dig selv og andre.

Du får et kursus med rigtig undervisning. Vores kursus inkludere egentlig klasseundervisning, samt inkluderet 1-1 møder med din underviser. Vores kurser er rigtige kurser med undervisning af en klasse og mulighed for interaktion med såvel underviser som studiekammerater undervejs.

Du får et rigtig kursus med reel undervisning
Du får ikke blot nogle videoer og selvstudie materiale!
Du får undervisning præcis som ved et almindeligt kursus.

Online hjælp drømmetydning

Kursus
opbygning
Kurset er opdelt i fire moduler. Kursus strækker sig over to weekender.

Modul I

Første weekend lørdag 9-14
Online undervisning 5 timer

Vi starter helt fra begyndelsen og ser på hvorledes drømmetydning er opstået. Vi skal omkring meget spændende personer som Frederick Fritz Perls, Carl Gustav Jung og Sigmund Freud. Alle har de bidraget væsentligt til nutidens drømmetydning. Vi kigger på de forskellige tilgange til drømmeanalyse og hvordan drømmetydning har forandret sig igennem tiderne.

Modul II

Første weekend søndag 9-14
Online undervisning 5 timer

Vi dykker ned i værktøjskassen og gennemgår de vigtigste værktøjer. Du behøver ikke have nogle forudsætninger for at deltage. Alting forklares således at alle kan følge med og ALLE spørgsmål er velkommne. Du vil efter dette modul kunne begynde at tolke drømme for dig selv, for venner og familie.

Modul III

Anden weekend lørdag 9-14
Online undervisning 5 timer

Vi taler om de spørgsmål, du garanteret har, efter du har forsøgt dig med værktøjerne som blev præsenteret i modul II. Vægten er at bringe drømmetydning helt ned på det daglige praktiske plan og gøre det muligt for dig at anvende drømmetydningens værktøjer. Vi gennemgår de mest populære drømmetemaer og drømmesymboler.

Modul IV

Anden weekend søndag 9-14
Online undervisning 5 timer

Vi kaster os ud i endnu flere værktøjer. Vi kommer omkring metoder hvorpå du kan styrke din intuition, metoder hvormed du kan knække betydningen af enhver drøm, paradoks metoden hvor man opfordres til at gøre det man ellers flygter fra i sine drømme, mv.  Hvert modul indeholder både fællesundervisning og individuelle sessioner. Så du får massevis af muligheder for at spørge ind til de områder, som du interessere dig allermest for.

Selvstudie

Alle tidligere kursister har været glade for tiden mellem lektionerne. Her har de kunne at afprøve det, vi har gennemgået, inden den næste lektion.

Opfølgning

Efter kurset og når du selv er kommet igang, melder der sig sikket massevis af spørgsmål. Da du igennem kurset kommer til at kende din underviser, er det nemt efterfølgende at kunne hjælpe dig med spørgsmål. Du har mulighed for at stille spørgsmål efter kurset ved at benytte NetSpirits brevkasse. På denne måde kan du stille spørgsmål og få svar privat. Velegnet når du ikke ønsker at dine spørgsmål kan ses af andre, såsom kollegaer, familier, venner.

Diplom og certifikat

Du får altid et diplom for deltagelse. Der er også mulighed for afsluttende test og hvis den bestås, så adgang til at benytte certifikatet “Uddannet drømmetydning grundkursus” på din egen blog eller hjemmeside.

Tidspunkter

Vi afholder drømmetydning kursus hver 6 uge igennem hele året.

Inkluderet 1:1 møder med din underviser
Du kan drøfte ting privat med din underviser undervejs.

Mulighed for diplom
Der er mulighed for opnåelse af diplom.

ydelser-pause

Tilmelding

Pris er for alle fire moduler, inklusiv  diplom på deltagelse, samt undervisningsmateriale. Det er muligt at opdele betaling i to rater af 998 kr. Første del betales ved tilmelding. Anden del senest fire uger før kursusstart. 

Online drømmetydning

Fordele ved online kursus
Der er mange fordele ved online kursus.

De bedste undervisere

Noget af det fantastiske ved online kurser er at vi kan tilbyde de absolut bedste undervisere. Uanset om du bor i Jylland, på Fyn, eller Sjælland, er der ikke længere begrænsninger forbundet med hvor underviser og kursist fysisk befinder sig. Derfor kan vi tilbyde dig landets bedste undervisere i drømmetydning.

Du sparer tid

Du skal ikke bruge tid på at komme til og fra et kursussted.

Du sparer penge

Du sparer ofte mere end halvdelen af hvad et tilsvarende  traditionelt kursus koster. Endvidere  sparer du penge til transport, til parkering, etc.

Omfattende kursusmateriale

Du får adgang til massevis af materiale, formularer hvor du selv kan afprøve ting, quiz og test du kan tage som du har lyst. Alt dette er muligt ved at benytte NetSpirit som platform og drage fordele af mulighederne for at formidle elektronisk.

Der er tid til dig

Er der noget specifikt ved drømme og drømmetydning, som du rigtig gerne vil have mere information om, kan du drøfte dette med underviser i jeres private sessioner undervejs.

Små hyggelige hold

Der er plads til 8 deltagere. Det er valgt at holde antallet således at vi har et hyggeligt hold hvor alle kan komme til.

 

Kursus drømmetydning

KURSUS DRØMMETYDNING

Når du begynder at lytte efter, hvad dine drømme prøver at fortælle dig, træder du ind i drømmetydningens forunderlige og indsigtsfulde verden. Udover muligheden for at bibringe dig selvforståelse og integration er drømmetydning også et sjovt og underholdende område, der kan stimulere din kreativitet og fantasi.

Drømmetydning er kongevejen til indsigt om sindets ubevidste virksomhed, og på dette kursus lærer du at kunne tolke dine egne og andres drømme. Kursus i drømmetydning giver dig alle værktøjerne du skal bruge til at beherske drømmetydning og begynde at tolke drømme for dig selv og andre. Dette online kursus om drømme giver dig indsigt og viden på et dybt niveau.

På kurset kommer du bla. til at lære:

  • Hvordan du tolker en drøm.
  • Hvordan du husker dine drømme.
  • Værktøjer som du selv kan begynde at benytte.
  • Efter dette kursus, vil du kunne tyde drømme for dig selv og andre.

Start allerede nu

Kurset kræver ingen forberedelse. Men har du lyst, kan du  kigge lidt rundt i sektion om drømmetydning. Her finder du bla. Danmarks største oversigt over drømmesymboler.

ONLINE KURSER
Kursus Feng Shui
Feng shui
Kursus Numerologi
Numerologi
Kursus Astrologi
Astrologi
Kursus Tarotkort
Tarotkort
Kursus Enneagrammet
Enneagrammet
Kursus Drømmetydning
Drømmetydning
Online hjælp til I Ching
I Ching
Online hjælp til kinesisk astrologi
Kinesisk astrologi

Drømmetydning
Massevis af muligheder

Du kan deltage i et online kursus, tage et lynkursus, eller bestille et foredrag og hører det sammen med dine venner. Er du til selvstudie, men gerne vil guides lidt igennem så tag et lær det selv studie.

Drømmetydning - Alle ydelser

Oversigt ydelser