Træk tarotkort – 3 punkts oplæg

Tænk over hvad du gerne vil spørge om. Lad derefter kortene guide dig på din vej. Tarotkort kan guide dig i alle livets forhold; stort som småt

Du kan selv rette oplægget ind efter dit eget behov. Eksempelvis hvis du ønsker at vide noget om hvad den kommende dag vil bringe, kan du lave et oplæg hvor de tre kort  repræsentere a) morgen, b) eftermiddag og c) aften. Før du begynder skal du således dels have tænkt over hvad du gerne vil spørge tarotkortene om – og dels hvad de tre pladser repræsentere. Vi har anført nogle muligheder, eksempler, men du bestemmer helt selv.

TAROTKORT 1

TAROTKORT 2

TAROTKORT  3

 

Nyt oplæg

Nyt oplæg

Tarotoplæg

Et tarotoplæg er et forudbestemt mønster hvori hver plads har en særlig betydning. Der er mange oplæg, traditionelle og moderne af skiftende kompleksitet. Nogle oplæg er fokuseret på særlige problemer, andre har en særlig form. Men der er ingen faste og ubrydelige regler for tarotoplægninger.

Det simpleste oplæg består af 3 kort på række. Du kan selv rette oplægget ind efter dit eget behov. Eksempelvis hvis du ønsker at vide noget om hvad den kommende dag vil bringe, kan du lave et oplæg hvor de tre kort hver især repræsentere a) morgen, b) eftermiddag og c) aften.

Et andet eksempel er hvis du ønsker at vide hvad du skal beslutte dig for i en given situation, kan du lave de tre kort repræsentere henholdsvis a) valgmuligheder b) fremtiden hvis dette valg foretages og c) omgivelsernes reaktion.

Du er velkommen til at trække endnu et kort og lægge det op til højre for kort nr. 3. Dette kort kaldes “Signifikatoren” eller “Det gode råd” og kan læses som et fingerpeg om, hvad det endelige overordnede udfald på dit spørgsmål vil være. Du kan få inspiration til flere tarotoplæg, ved at kigge i afsnittet om tarotoplæg, som du finder via menubjælken til højre.

Eksempler 3 punkt oplæg

Du – Din vej – Dit potentiale
Du – Forhold – Partner
Situation – Handling – Resultat
Hvad jeg tænker – Hvad jeg føler – Hvad jeg gør
Situation – Hindring – Rådgivning
Situation – Handling – Resultat

Muligheder – Udfordringer – Resultat
Arten af dit problem – Årsag – Løsning

Må jeg trække et nyt kort
som passer mig bedre?

Naturligvis. Du må trække lige så mange tarotkort du har lyst til. vis det virker for dig, så er det rigtigt for dig. Tarotkort kan på samme måde som ved numerologi, kiromanti og pendulering, anskues som et spirituelt værktøj, hvor de tal og fortolkninger, der fremkommer, anses som budskaber fra de højere magter, og som sådan er eviggyldige sandheder – eller man kan anskue tarotkort, som et psykologisk selvudviklingsredskab, der kan hjælpe til indsigt i egne ubevidste sjæledybder.

Og nøjagtig som ved kiromanti, pendulering og numerologi, bør du være ganske ligeglad om svarene kommer det ene eller det andet sted fra. Det vigtige er om tarotkortene virker. Det gør de for nogen, mens andre melder pas. Det er kun dig, der kan svare på hvad tarotkort er for dig.

I øvrigt oplever mange at det først er når man ikke partout tillægger tarotkortene spirituel betydning, at de begynder at blive spirituelle! Når man begynder at spørge indad, sker det ofte at svarene også i høj grad kommer udefra. Måske fordi en skytsengel, eller nogle højere magter gerne vil hjælpe til, når man fralægger sig forventning og krav om at de decideret skal!

Skal jeg trække tre kort?

Et tarotoplæg er et forudbestemt mønster hvori hver plads har en særlig betydning. Her i tre punkts oplægget kan du selv bestemme hvad de tre placeringer hver især repræsentere. I andre tarotoplæg er betydningen af de enkelte pladser på forhånd defineret. Du kan sagtens nøjes med at trække et enkelt kort. Så er det blot ikke et tarotoplæg du laver.

Klikker du blot løs på at opstille forskellige kort, uden at tænke over hvad det egentlig er du søger svar på, så aner tarotkortene ikke hvad de skal hjælpe dig med. Så ja, her i tre punkts tarotoplæg skal du trække tre kort, og du skal på forhånd have bestemt hvad de tre placeringer repræsentere i forhold til dit spørgsmål, din problemstilling, din udfordring.

Træ tarot - 3 tarotkort oplæg

Stil spørgsmål om Tarotkort

Stil lige så mange spørgsmål du har lyst til om Tarotkort
Det er gratis og nemt – Stil et spørgsmål