ONLINE KURSUS
Numerologi
Lær at benytte numerologi for dig selv og andre

Numerologien bygger på antagelsen om at alt i universet består af forskellige former af energi, og at alle energiformer hænger sammen og påvirker hinanden. Da vi tiltrækker de samme energiformer fra universet som vi allerede indeholder, bliver det meget vigtigt, at være opmærksom på, hvilke energier vi tillader tilstedeværelse i vores liv.

At energi af en given type eller et givet svingningstal tiltrækker energi af samme type og svingningstal, betyder nemlig at gode energier tiltrækker andre gode energier og visa versa med dårlige energier.

På kurset kommer du bla. til at lære:

  • De to udregningssystemer: Balliett-systemet og Gematria.
  • Hvordan du udregner og tolker dit numeroskop
  • Hvordan du udregner og tolker din numerologiske profil
  • Hvordan du udregner energierne for ethvert navn.
  • Efter kursus vil du være i stand til at benytte numerologien til at tiltrække gode energier.

Du får et kursus med rigtig undervisning. Vores kursus inkludere egentlig klasseundervisning, samt inkluderet 1-1 møder med din underviser. Vores kurser er rigtige kurser med undervisning af en klasse og mulighed for interaktion med såvel underviser som studiekammerater undervejs.

Du får et rigtig kursus med reel undervisning
Du får ikke blot nogle videoer og selvstudie materiale!
Du får undervisning præcis som ved et almindeligt kursus.

numero-forside-numeroskop

Kursus numerologi
opbygning
Kurset er opdelt i fire moduler. Kursus strækker sig over to weekender.

Modul I

Første weekend lørdag 9-14
Online undervisning 5 timer

Vi starter helt fra begyndelsen og ser på hvorledes numerologi er opstået. Ved at forstå grundideerne bagved numerologi og systemets sammenhæng med spiritualitet, vil du formå at kunne oversætte de numerologiske udregninger til helt konkrete og praktiske løsninger.

Modul II

Første weekend søndag 9-14
Online undervisning 5 timer

Vi dykker ned i numerologiens værktøjskassen og gennemgår de vigtigste værktøjer. Du behøver ikke have nogle forudsætninger for at deltage. Alting forklares således at alle kan følge med og ALLE spørgsmål er velkommne. Du vil efter dette modul kunne begynde at lave numerologi udregninger for dig selv, dine venner og familie.

Modul III

Anden weekend lørdag 9-14
Online undervisning 5 timer

Vi taler om de spørgsmål, du garanteret har, efter du har forsøgt dig med værktøjerne som blev præsenteret i modul II. Vægten er at bringe numerologien helt ned på det daglige praktiske plan og gøre det muligt for dig at lave små indsatser med store resultater til følge. Vi kigger på hvorledes de numerologiske foreskrifter beskæftiger sig med et helhedssyn, meget mere end man måske tror når man kun kigger på de enkelte delresultater.

Modul IV

Anden weekend søndag 9-14
Online undervisning 5 timer

Vi kaster os ud i endnu flere værktøjer. Og så kigger vi på hvorfor det kan gå så galt hvis man praktisere numerologi uden at vide hvad man har med at gøre! Hvert modul indeholder både fællesundervisning og individuelle sessioner. Så du får massevis af muligheder for at spørge ind til de områder, som du interessere dig allermest for.

Selvstudie

Alle tidligere kursister har været glade for tiden mellem lektionerne. Her har de kunne at afprøve det, vi har gennemgået, inden den næste lektion.

Opfølgning

Efter kurset og når du selv er kommet igang, melder der sig sikket massevis af spørgsmål. Da du igennem kurset kommer til at kende din underviser, er det nemt efterfølgende at kunne hjælpe dig med spørgsmål. Du har mulighed for at stille spørgsmål efter kurset ved at benytte NetSpirits brevkasse. På denne måde kan du stille spørgsmål og få svar privat. Velegnet når du ikke ønsker at dine spørgsmål kan ses af andre, såsom kollegaer, familier, venner.

Diplom og certifikat

Du får altid et diplom for deltagelse. Der er også mulighed for afsluttende test og hvis den bestås, så adgang til at benytte certifikatet “Uddannet Numerologi grundkursus” på din egen blog eller hjemmeside.

Tidspunkter

Vi afholder numerologi kursus hver 6 uge igennem hele året.

Inkluderet 1:1 møder med din underviser
Du kan drøfte ting privat med din underviser undervejs.

Mulighed for diplom
Der er mulighed for opnåelse af diplom.

ydelser-pause

Tilmelding

Pris er for alle fire moduler, inklusiv  diplom på deltagelse, samt undervisningsmateriale. Det er muligt at opdele betaling i to rater af 998 kr. Første del betales ved tilmelding. Anden del senest fire uger før kursusstart. 

Dit Numeroskop

Fordele ved online kursus
Der er mange fordele ved online kursus.

De bedste undervisere

Noget af det fantastiske ved online kurser er at vi kan tilbyde de absolut bedste undervisere. Uanset om du bor i Jylland, på Fyn, eller Sjælland, er der ikke længere begrænsninger forbundet med hvor underviser og kursist fysisk befinder sig. Derfor kan vi tilbyde dig landets bedste undervisere i numerologi.

Du sparer tid

Du skal ikke bruge tid på at komme til og fra et kursussted.

Du sparer penge

Du sparer ofte mere end halvdelen af hvad et tilsvarende  traditionelt kursus koster. Endvidere  sparer du penge til transport, til parkering, etc.

Omfattende kursusmateriale

Du får adgang til massevis af materiale, formularer hvor du selv kan afprøve ting, quiz og test du kan tage som du har lyst. Alt dette er muligt ved at benytte NetSpirit som platform og drage fordele af mulighederne for at formidle elektronisk.

Der er tid til dig

Er der noget specifikt ved numerologi som du rigtig gerne vil have mere information om, kan du drøfte dette med underviser i jeres private sessioner undervejs.

Små hyggelige hold

Der er plads til 8 deltagere. Det er valgt at holde antallet således at vi har et hyggeligt hold hvor alle kan komme til.

 

Kursus numerologi

KURSUS NUMEROLOGI

Numerologien bygger på antagelsen om at alt i universet består af forskellige former af energi, og at alle energiformer hænger sammen og påvirker hinanden. Da vi tiltrækker de samme energiformer fra universet som vi allerede indeholder, bliver det meget vigtigt, at være opmærksom på, hvilke energier vi tillader tilstedeværelse i vores liv.

At energi af en given type eller et givet svingningstal tiltrækker energi af samme type og svingningstal, betyder nemlig at gode energier tiltrækker andre gode energier og visa versa med dårlige energier. Kursus i numerologi giver dig alle værktøjerne du skal bruge til at beherske numerologi. Dette online kursus om numerologi  giver dig indsigt og viden på et dybt niveau.

På kurset kommer du bla. til at lære:

  • Hvordan du opstiller et numeroskop
  • Hvordan du opstiller en numerologiske profil
  • Hvordan du udregner energierne for et navn.
  • De to udregningssystemer: Balliett-systemet og Gematria.
  • Efter kursus vil du være i stand til at benytte numerologien til at tiltrække gode energier.

Start allerede nu

Kurset kræver ingen forberedelse. Men har du lyst, kan du  kigge lidt rundt i sektion om numerologi. Her har du mulighed for at læse om numerologien, udregne dit navnetal  og meget mere.

ONLINE KURSER
Kursus Feng Shui
Feng shui
Kursus Numerologi
Numerologi
Kursus Astrologi
Astrologi
Kursus Tarotkort
Tarotkort
Kursus Enneagrammet
Enneagrammet
Kursus Drømmetydning
Drømmetydning
Online hjælp til I Ching
I Ching
Online hjælp til kinesisk astrologi
Kinesisk astrologi

Numerologi
Massevis af muligheder

Du kan deltage i et online kursus, tage et lynkursus, eller bestille et foredrag og hører det sammen med dine venner. Er du til selvstudie, men gerne vil guides lidt igennem så tag et lær det selv studie.

Numerologi - Alle ydelser

Oversigt ydelser