Numerologi – Udregn dit navnetal

A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z Æ
Ø Å
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Navnetal
Tværsum af bogstaver i dit navn
Engelsk: Your Expression, Destiny number

Navnetallet viser de samlede evner, som har mulighed for at komme til udtryk i den fysiske verden. Navnetallet viser dine talenter, muligheder, mål. Det menes især at være vigtig i relation til din karriere.

Indtast dit navn: Dit navnetal er :

Konsonanttal
b c d f g h j k l m n p q r s t v w x z
Tværsum af konsonanter i dit navn
Engelsk:Your Personality, what you send out

Konsonanttallet viser andres oplevelse af dig. Det ansigt, vi viser den ydre verden. – det, som andre ser – dit ansigt, den facade du viser verden. Det kan være en maske, men det kan også være en udadrettet projektion af, hvem man reelt er. Energien fra konsonanterne giver sig udslag i det indtryk, som andre har af os. Altså vores påvirkning i den ydre verden.

Indtast dit navn: Dit konsonant tal er :

Vokaltal
A E I O U Y Æ Ø Å
Tværsum af vokaler i dit navn
Engelsk: Your Heart’s Desir, your true motivation

Vokaltallet fortæller om den indre drivkraft, – vore indre tilskyndelser, behov og motiver.  På hebræisk skrev man sædvanligvis ikke vokalerne, og som følge heraf tillagdes de betydning som den hemmelige, indre del af et navn. Vokaltallet fortæller om de inderste ønsker, hvordan man gerne vil opleve en fuldkommen verden, hvad vi inderst inde går rundt og fantaserer om.

Code Embed: No embed code was found for CODEnum-vokal

BROEN MELLEM KONSONANTTAL OG VOKALTAL
Engelsk:Bridge: Your Heart’s Desire – Personality

Et bronummer er baseret på den numeriske forskel mellem to nært beslægtede aspekter i dit diagram. Det er det hul, du er nødt til at “bygge bro” for at skabe et mere harmonisk bånd mellem de to områder. Broen der forbinder dit hjerte ønske- og personlighedsnumre, antyder ting, du kan gøre for at hjælpe dit dybere selv med at blive mere tæt på din personlighed, den “ydre” dig, der er synlig for andre.

 

Skal du skifte navn?