SELVSTUDIE
Lær det selv
Guidede selvstudie

Vi tilbyder guidet selvstudie hvor du præsenteres for oversigt over emnet og får en trin-for-trin fremgangsmåde. Du får nemt og hurtigt et overblik og forståelse for emnet. Og da du præsenteres for konkrete værktøjer, får du også mulighed for selv at praktiskere emnet. Et guidet selvstudie er en nem og hurtig tilgang til selv komme igang.

GUIDEDE SELVSTUDIER
Guidet selvstudie Feng Shui Feng shui Guidet selvstudie Numerologi Numerologi Guidet selvstudie Astrologi Astrologi
Guidet selvstudie Tarotkort Tarotkort Guidet selvstudie Enneagrammet Enneagrammet Guidet selvstudie Drømmetydning Drømmetydning
Guidet selvstudie Ching I Ching Guidet selvstudie kinesisk astrologi Kinesisk astrologi Guidet selvstudie pendulering Pendulering
Oversigt ydelser

ydelser-personlig5

Opbygning
af selvstudie
Et guidet selvstudie er opbygget af et antal moduler. I disse moduler er videoer, undervisningsmateriale, quiz og trin-for-trin anvisninger.

Trin-for trin anvisninger

Du får trin-for-trin anvisninger som gør det nemt at finde rundt i emnet. Du tager det bare i dit eget tempo. Er der områder som du gerne vil dykke ned i, eller sideveje du gerne vil benytte kan du gøre det som det passer dig. Du vil altid blive guidet nemt tilbage til hovedvejen.

Quiz

Undervejs bliver du præsenteret for quiz således at du bliver opmærksom på hvad der eventuelt skal gives yderligere opmærksomhed. Det er en mulighed for at blive opmærksom på hvilke dele af emnet som beherskes og  hvad der behøver din opmærksomhed.

Undervisningsmateriale

Du får adgang til massevis af undervisningsmateriale. Ja faktisk har vi gjort det således at du kan vælge selv hvor meget og hvor varieret materiale du ønsker. Nogle har en stor interesse i et område af emnet, mens andre interessere sig for andre områder. Du får mulighed for at fokusere på netop det som har din interesse.

Nem opfølgning

Når du selv er kommet igang, melder der sig sikket massevis af spørgsmål. Du har mulighed for at stille spørgsmål ved at benytte NetSpirits brevkasse. På denne måde kan du stille spørgsmål og få svar privat. Du kan også benytte muligheden for at kommunikere direkte med en ekspert online. Det gør det meget nemt at forklare hvad du søger hjælp til.

Fleksible tidspunkter

Det er muligt at gennemføre lektionerne når det passer ind i dit tidsskema.

Astrologi få online hjælp af ekspert ASTROLOGI
SELVSTUDIE – LÆR DET SELV

[wpforms id=”36780″]

Feng Shui få online hjælp af ekspert FENG SHUI
SELVSTUDIE – LÆR DET SELV

[wpforms id=”36782″]

Numerologi få online hjælp af ekspert NUMEROLOGI
SELVSTUDIE – LÆR DET SELV

[wpforms id=”36783″]

Tarotkort få online hjælp af ekspert TAROTKORT
SELVSTUDIE – LÆR DET SELV

[wpforms id=”36784″]

Enneagrammet få online hjælp af ekspert ENNEAGRAMMET
SELVSTUDIE – LÆR DET SELV

[wpforms id=”36785″]

Drømmetydning få online hjælp af ekspert DRØMMETYDNING
SELVSTUDIE – LÆR DET SELV

[wpforms id=”36786″]

BETALING

Pris pr. selvstudie er 490 kr.