iching

Guidet selvstudie
I CHING
Lær selv I Ching

Guidet selvstudie giver dig nem tilgang til selvstudie af et emne. Du præsenteres for oversigt og en trin-for-trin fremgangsmåde. Du bestemmer selv om du vil studere om dagen, om aftenen, i hverdagene eller i weekenden. Dit guidet selvstudie og din adgang til alt undervisningsmateriale står til rådighed når du har brug for det.

Vores guidede selvstudier kan med fordel suppleres med muligheder for at kommunikere direkte med en ekspert på området, og stille spørgsmål i vores brevkasse hvis du bliver i tvivl om noget undervejs.

Her får du gennemgang af I Ching fra a-z. Perfekt hvis man gerne vil vide hvad I Ching egentlig helt konkret er for en størrelse og hvordan man kan benytte det.

iching-18

Opbygning
af selvstudie
Et guidet selvstudie er opbygget af et antal moduler. I disse moduler er videoer, undervisningsmateriale, quiz og trin-for-trin anvisninger.

Trin-for trin anvisninger

Du får trin-for-trin anvisninger som gør det nemt at finde rundt i emnet. Du tager det bare i dit eget tempo. Er der områder som du gerne vil dykke ned i, eller sideveje du gerne vil benytte kan du gøre det som det passer dig. Du vil altid blive guidet nemt tilbage til hovedvejen.

Quiz

Undervejs bliver du præsenteret for quiz således at du bliver opmærksom på hvad der eventuelt skal gives yderligere opmærksomhed. Det er en mulighed for at blive opmærksom på hvilke dele af emnet som beherskes og  hvad der behøver din opmærksomhed.

Undervisningsmateriale

Du får adgang til massevis af undervisningsmateriale. Ja faktisk har vi gjort det således at du kan vælge selv hvor meget og hvor varieret materiale du ønsker. Nogle har en stor interesse i et område af emnet, mens andre interessere sig for andre områder. Du får mulighed for at fokusere på netop det som har din interesse.

Nem opfølgning

Når du selv er kommet igang, melder der sig sikket massevis af spørgsmål. Du har mulighed for at stille spørgsmål ved at benytte NetSpirits brevkasse. På denne måde kan du stille spørgsmål og få svar privat. Du kan også benytte muligheden for at kommunikere direkte med en ekspert online. Det gør det meget nemt at forklare hvad du søger hjælp til.

Fleksible tidspunkter

Det er muligt at gennemføre lektionerne når det passer ind i dit tidsskema.

iching-17

BETALING

Pris pr. selvstudie er 490 kr.

GUIDEDE SELVSTUDIER
Guidet selvstudie Feng Shui Feng shui Guidet selvstudie Numerologi Numerologi Guidet selvstudie Astrologi Astrologi
Guidet selvstudie Tarotkort Tarotkort Guidet selvstudie Enneagrammet Enneagrammet Guidet selvstudie Drømmetydning Drømmetydning
Guidet selvstudie Ching I Ching Guidet selvstudie kinesisk astrologi Kinesisk astrologi Guidet selvstudie pendulering Pendulering
Oversigt ydelser