Undervisere og rådgivere

Oversigt eksperter på NetSpirit

NetSpirit er Danmarks største hjemmeside om spiritualitet og mindfulness. På hjemmesiden NetSpirit.dk præsentere vi en konstruktiv gennemgang af langt de fleste spirituelle emner. Her kan du læse rigtig mange artikler som fortæller om den enkelte begreber – hvordan de er opstået, hvordan de har udviklet sig igennem historien, etc.

NetSpirit består af en lille stab af ulønnet frivillige. Dette hold sørger for at vedligeholde hjemmesiden og  lave forbedringer. Vi har også tilknyttet undervisere og rådgivere, som tilbyder professionel hjælp mod betaling – kurser, foredrag, undervisning, rådgivning, træning, mv.

For at skabe optimale rammer for vores undervisere og kursister har vi valgt at placere vores kursusplatform på NetSpirit.club

Er du underviser – eller har lyst til at blive det! – er det her du finder detaljeret info om dine muligheder som underviser. Du kan oprette din egen profil og begynde at sælge dine egne kurser. Eller du kan blive underviser på nogle af de kurser vi tilbyder i forvejen.

Er du kursist – eller interesseret i at se mulighederne for undervisning – er det ligeledes på NetSpirit.club at du finder detaljeret info om kurser, foredrag, træning, lær-det-selv, etc.

Vi søger løbende nye eksperter. Er du ekspert indenfor et af de områder som vi præsentere her på NetSpirit må du meget gerne oprette dig som ekspert, underviser.  Dette kan du gøre via nedenstående link, eller ved at gå til NetSpirit.club

Tilmelding som ekspert, underviser