Feng Shui remedier – Krystaller og prismer

Krystaller, der anvendes til at fange morgenlyset fra øst, eller eftermiddagslyset fra vest, har den virkning at de tilføre chi strømmen energi. Krystaller er især særlig kraftfulde med henblik på at skabe familieharmoni og lykke. Krystallerne er transcendentale remedier, der bærer din intention om at afbalancere chi, der bevæger sig enten for hurtigt eller for langsomt gennem dit hjem. Krystalkuglen hænges gerne i rød tråd – som er en lykkebringende farve og aktiverende i feng shui.

For at bremse den hurtige Chi, der flyder langs en lang gang, hæng krystalkugler i loftet med jævne mellemrum. Hæng en krystal for enden af en trappe, der vender mod hoveddøren. Dette forhindre den gode Chi i at flyde ud af huset for hurtigt. Hæng en krystal foran et stort vindue, for at bremse Chi der strømmer ind for hurtigt. Har du et lille vindue, der ikke lader nok lys ind i boligen, hæng en krystal i det, og krystallen vil tiltrække lys og chi.

Se evt. også NetSpirit’s afsnit om: Sten, krystaller og mineraler, hvor det uddybende forklares omkring sten, krystaller og mineraler – deres oprindelse, hvad de hver især er gode til etc.

 

Feng shui krystaller

Før du begynder at hænge krystaller op i dit hjem bør du vide lidt om hvad det egentlig er du foretager dig! Hvis du placere krystaller hvor Chi energien i forvejen er turbulent vil den blive endnu mere turbulent og medføre dårlig energir. Hvis du placere krystaller i et område som der strømmer dårlig energi til, vil du blot opnå at sprede og forstærke den dårlige energi!

Så det anbefales absolut ikke at du bare hænger krystaller op hvor du synes de er smukke og dekorative. I hvert fald ikke hvis du vil optimere feng shui i dit hjem. Du bør kende lidt til grundlæggende feng shui og ikke mindst til hvorledes Chi energien antages at opføre sig. Dette kan du læse meget mere om her på NetSpirit.

fs-remedier-krystal-2

Feng shui er glad for brug af krystaller i alle farver og størrelser

FENG SHUI REMEDIER

fs-remedier-lille-coins fs-remedier-lille-coins-svord fs-remedier-lille-vand fs-remedier-lille-buddha
Lykkemønter Pengesværd Vandbassiner, vand Buddha figurer
fs-remedier-lille-krystal fs-remedier-lille-klokke fs-remedier-lille-farver fs-remedier-lille-spejl
Prismer og krystaller Klokker Farver Spejle
fs-remedier-lille-rogelse fs-remedier-lille-blomster fs-remedier-lille-bambus Feng Shui Sha Chi
Røgelse og duftlys Blomster og planter Bambus Sha chi modtræk
fs-remedier-lille-fisk fs-remedier-lille-fro fs-remedier-lille-mandarin fs-remedier-lille-dyr
Fisk Frøer Mandarinænder Dyr
Feng Shui remedie Vinkende Feng shui remedie statue Feng Shui remedie bevægelse Feng shui lys og belysning
Den vinkende kat  Statuer  Ting, der bevæger Lys 
Feng shui amulet      
Amuletter      

Energien Chi

 

Feng Shui remedier til harmonisering af Chi