Feng Shui remedier – Fisk

Fisk, sommetider afbildet sammen med en fisker – betyder succes og velstand. Fisken, der har held til at svømme op ad strømmen for at blive til en drage, er et symbol på den lærde, som efter endt eksamen fortsætter med at opleve velstand og succes. Mange kinesere holder fisk i et akvarium eller en lille udendørs dam for at øge deres udsigt til velstand.

Ved besøg på en kinesisk restaurant vil du ofte opleve et akvarium placeret tæt ved kasseapperatet, netop af den årsag at det formodes at styrke den gode feng shui energi. At lade fiskesymbolet være synligt i form af en vase, som motiv for et maleri eller på en dekoreret skærm skulle have samme effekt.

Det bedste antal fisk er 1, 4, 6 eller 9. Hvis der vælges ni stk. skal de otte af helst være i guld eller røde farver mens den sidste skal være sort. Den sorte fisk er der for at absorbere al dårlig ulykke som måtte komme din vej. Bliv ikke urolig hvis en af fiskene dør. Det symbolisere blot at denne fisk har absorberet noget dårlig energi, som kom din vej.

fs-remedier-fisk-02

Feng shui fisk og Buddha – Super god energi

I øvrigt anses et foto, en plakat, en skulptur eller en afbildning af en fisk at have samme værdi for Chi energien som en rent fysisk fisk. De fleste statuer af fisk er gyldne (symbolik for guld, rigdom), Men nogle gange er de også udskåret af forskellige krystaller og sten.

I kinesisk kultur og i Feng Shui forbindes fisken med overflod – på grund af fiskens evne til hurtigt at reproducere i store mængder). Og fordi at det kinesiske ord for fisk (yu) udtales på samme måde som overflod. Så det siger sig selv, at billedet af fisk (eller den egentlige akvariefisk) er en af ​​de mest populære og potente feng shui-kure for at tiltrække energien af ​​rigdom.

 

Feng shui fisk karper

 

Nogle fisk er mere populære end andre. I feng shui anses traditionelt især de tre fisk – Arowana (Knogletunger), Koi og Guldfisk –  som de bedste til at tiltrække rigdom og velstand

Arowana –  Arowana er uden tvivl den mest værdsatte fisk til feng shui formue formål. Kaldes også dragefisken (fordi den ligner en kinesisk drage), og handles til ganske  høje priser. Nogle af fiskens kendetegn  kan også forklare hvorfor den forbindes med rigdom og velstand. Arowanas fisk er kendt for at vokse meget hurtigt, såvel som at bliver helt dominerende og kraftigere, mens de bliver ældre. I feng shui anvendes arowana ikke kun som et symbol på rigdom, men også på magt og autoritet. I forhold til andre feng shui fisk er arowana normalt afbildet alene.

Koi – Koi er den næste værdsatte fisk i feng shui. En dekorativ vifte af karper, koi kommer i flere lyse farver som rød, gul, blå, hvid og undertiden sort. Det typiske nummer for Koi fisk i et feng shui akvarium er 9 (8 farvestrålende koi og 1 sort koi fisk). Den sorte fisk er der for at neutralisere uheld. Du kan også finde feng shui kur med 2 koi fisk, – dette er en feng shui kur for at tiltrække kærlighed og troskab. Der er også malerier med et hvilket som helst antal koi fisk i en strøm, som bruges til at repræsentere en frisk strøm af overflod. Alligevel betragtes de bedste tal enten som 9 eller multipler på 9.

Guldfisk – Guldfisk er undertiden forvekslet med koi, fordi der er en vis lighed mellem dem. Brugen af ​​guldfisk i et feng shui akvarium ligner meget koi fisk. Da ægte koi fisk måske ikke går godt i små akvarier, er den gyldne fisk blevet en meget populær fisk for at skabe et godt feng shui akvarium. Guldfiskens gyldne farve bringer den ønskede association med guld, og den yndefulde  bevægelse skaber god energi i det område, hvor akvariet (eller billedet af fisken) er placeret. Feng shui tal reglen for guldfisken er den samme som for koi fisken.

 

fs-remedier-fisk-03

 

Her får du en oversigt over de mest populære feng shui remedier, der benyttes til at – tiltrække den gode Ch’i – bortlede den uønskede Ch’i – hjælpe Ch’ien i gang de steder, hvor der er fare for at den stagnere – og bremse den de steder hvor der er fare for at den accelerer og bliver for kraftig. Disse remedier kan benyttes alle steder; hjemmet, haven, kontoret, bilen etc.

FENG SHUI REMEDIER

fs-remedier-lille-coins fs-remedier-lille-coins-svord fs-remedier-lille-vand fs-remedier-lille-buddha
Lykkemønter Pengesværd Vandbassiner, vand Buddha figurer
fs-remedier-lille-krystal fs-remedier-lille-klokke fs-remedier-lille-farver fs-remedier-lille-spejl
Prismer og krystaller Klokker Farver Spejle
fs-remedier-lille-rogelse fs-remedier-lille-blomster fs-remedier-lille-bambus Feng Shui Sha Chi
Røgelse og duftlys Blomster og planter Bambus Sha chi modtræk
fs-remedier-lille-fisk fs-remedier-lille-fro fs-remedier-lille-mandarin fs-remedier-lille-dyr
Fisk Frøer Mandarinænder Dyr
Feng Shui remedie Vinkende Feng shui remedie statue Feng Shui remedie bevægelse Feng shui lys og belysning
Den vinkende kat  Statuer  Ting, der bevæger Lys 
Feng shui amulet      
Amuletter      

Energien Chi