ONLINE FOREDRAG
Pendulering

At pendulere er evnen til at lokalisere genstande eller få svar på spørgsmål via et pendul. Pendulering hører ind under begrebet Radiæstesi, der betyder “følsomhed over for udstrålinger”.

Pendulet kan opfattes som en forlængelse af din intuition, da den bruges til at få tilgang til information som eksisterer i din underbevidsthed. Det kan siges at den styrker intuitionen pga. at den former den fine intuitionen til fysisk rørelse og gør den på denne måde mere påtagelig og nemmere at forstå.

Man kan sige, at jo dygtigere man bliver til at pendulere, jo mindre har man brug for det. Idet et pendul er et redskab, der skærper din intuition og omformer den til visuelle budskaber, vil du i brugen af et pendul efterhånden blive så opmærksom på din intuition, at du kan finde svarene uden.

  • Forskellige typer pendulering.
  • Hvordan du kan benytte pendulering til at finde svar.
  • Hvordan man benytter penduleringsplancher.
  • Hvordan du laver dit eget pendul.

DET FOREGÅR LIVE!

Bemærk at dette ikke er TedTalk eller Youtube. En foredragsholder holder et foredrag til jer. Præcis som ved et traditionelt foredrag. Det foregår online og i realtid. Indhold er tilpasset jer og det er kun jer som kan se foredraget. I kan stille spørgsmål undervejs.

Foredrag Feng Shui

Hvordan det foregår

Ved online foredrag har foredragsholderen et manuskript og supplere undervejs med at vise foto, illustrationer, grafik mv. Præcis som du kender det fra et traditionelt foredrag. Der kan oprettes forbindelse via FaceTime eller Google Hangouts. I kan vælge at streame til fx en fladskærm eller en overheadprojektor.

Længde

Et online foredrag varer 1 time. Det kan aftales til at være kortere eller længere.

Tidspunkt

Du får et live foredrag som foregår i realtid, på det tidspunkt som er aftalt.

Frit deltagerantal

Der kan sagtens være mange mennesker, der overvære foredraget. Det kræver naturligvis at I streamer til en skærm der er stor nok til at alle kan følge med og sørger for at lyden er god nok til at alle kan høre hvad der bliver sagt.

Priser

Et standard foredrag på 1 t. Kr. 1920

Pris er den samme uanset deltagerantal. Der betales således kun ovenstående pris. Der betales pr foredrag, ikke efter deltagerantal. Deltagerantallet er helt op til jer.

Pris er også inklusiv eventuelle ønsker om hvad der skal lægges vægt på. Det er sjovest for både jer og foredragsholderen, hvis foredraget tilpasses jeres situation, det som I interessere jer mest for ved emnet, det som er aktuelt for jer lige nu.

gruppe-mange gruppe-fa

Foredrag online NetSpirit
FÅ MERE INFO
Fortæl lidt om hvad du har af ønsker til foredraget, deltagerantal, hvornår foredraget ønskes og eventuel anden information du skønner relevant. Du er også velkommen til at ringe til os for yderligere info.

[wpforms id=”34633″]

ONLINE FOREDRAG
Foredrag Feng Shui Feng shui Foredrag Numerologi Numerologi Foredrag Astrologi Astrologi
Foredrag Tarotkort Tarotkort Foredrag Enneagrammet Enneagrammet Foredrag Drømmetydning Drømmetydning
Online hjælp til I Ching I Ching Online hjælp til kinesisk astrologi Kinesisk astrologi Online hjælp til pendulering Pendulering
Oversigt ydelser