Få hjælp af eksperter Få hjælp af eksperter Få hjælp af eksperter Få hjælp af eksperter
PERSONLIGE YDELSER
ONLINE, HURTIGT , NEMT
Oversigt alle ydelser 
Feng Shui
Numerologi
Astrologi
Tarotkort
Enneagrammet
Drømmetydning
   

B
ASTROLOGI
FÅ LAGT DIT PARHOROSKOP

Et parhoroskop sammenligner to menneskers horoskoper og forklarer om de astrologiske sammenhænge. Det er således et værktøj til forståelse af sin partner, og en større indsigt for en bedre hverdag og et bedre forhold.

Man kan naturligvis også bruge det til at blive be- eller afkræftet i om det nu er den rigtige partner man har valgt. Der belyses hvilke områder man harmonere bedst på, hvilke områder der skal arbejdes med, og meget andet.

Vores partnerhoroskop udmærker sig Ved dels at være flot illustreret og dels ved at være udførlig forklarende i hvordan resultaterne er fremkommet. Det er således velegnede til udgangspunkt for videre selvstudie i astrologi. 

[wpforms id=”35105″]

Fødselshoroskop

Hvad kan jeg bruge
et parhoroskop til?

Et parhoroskop kaldes også partnerhoroskop, eller kærlighedshoroskop. Ved et nyt forhold kan et parhoroskop gøre jer mere opmærksomme på de udfordrede områder, som forholdet vil bringe. I eksisterende parforhold giver det mening at blive klogere på de tunge områder, hvor I måske gang på gang har løbet panden mod en mur i en eller flere problemstillinger og nu har brug for, at få input til hvordan I sammen kan finde en måde, at få det til at fungere på.

Et parhoroskop kan også benyttes som et supplement til parterapi, når forholdet er kørt skævt. Horoskopet sætter ord på mekanismer og usagte ting. Med større indsigt i hinandens styrker og problematikker, kommer større tolerance. Ved et parhoroskop opstiller man to horoskoper og disse holdes så op mod hinanden for at vurderer kompatibilitet og modsætningerne.

Hvad kan jeg bruge sessionen
med astrologen til?

I din samtale med astrologen vil dit parhoroskop bliver forklaret og du kan frit kommentere og stille spørgsmål undervejs. Du kan tage samtalen alene eller sammen med dit partner. Det er helt op til dig. Astrologen vil med udgangspunkt i dit parhoroskop kunne vurdere og rådgive om. hvordan de to horoskoper bedst styrker hinanden og hvilke svagheder, der måske findes i konstellationen, som du kan arbejde på at forbedre.

Hvad sker der efter
session med astrologen?

  • Du modtager dit parhoroskop via e-mail.
  • Du er blevet mere afklaret om muligheder og løsninger.
  • Du vil komme til at kigge godt og grundigt på dig selv – Astrologen tager altid udgangspunkt i det, DU kan gøre – for du kan kun ændre dig på selv, ikke på de andre.

Fødselshoroskop udregnet

BETALING

 

Had sker efter betaling?

Efter betaling modtager du besked fra din astrolog med forespørgsel om hvornår det kunne passe dig at få præsentere dit parhoroskop og resultaterne. I finder sammen et tidspunkt der passer jer begge. Ved sessionen vil astrologen forklare hvad parhoroskopet betyder. Efter jeres samtale sender astrologen dit parhoroskop til dig via email.

Hvad hvis jeg bare vil have mit horoskop uden samtale?

Det kan du sagtens. Astrologen vil da blot sende dit parhoroskop til dig. Det er ganske valgfrit om du vil have sessionen med astrologen. Dette er blot en service vi tilbyder, til formidling af information om hvordan man fortolker et parhoroskop.

Hvordan foregår samtalen med astrologen?

Der kan oprettes forbindelse via FaceTime eller Google Hangouts. Hvis du ikke benytter nogle af disse kan der etableres forbindelse via NetSpirits videorum. Det er nemt. Du får blot en webadresse af din astrolog, som du skal besøge på det aftalte tidspunkt for præsentation af dit parhoroskop.

DIT PARHOROSKOP

Et horoskop er en to dimensional grafisk fremstilling af et antal udvalgte faktorer på himlen i et udvalgt øjeblik. Man kan få lagt forskellige former for horoskoper, der ud fra planeternes – Sol, Måne, Merkur, Venus, Mars, Saturn, Jupiter, Uranus, Neptun, og Plutos – placering på dit fødselstidspunkt, samt en række andre forhold, kan fortælle om et menneskes karakter, udfordringer og muligheder.

Ved dit parhoroskop er fokus på hvor det er I kan finde ressourcer og styrke sammen og hvilke faldgrupper, der kan være i jeres samliv. Parhoroskopet giver dig både en tolkning af jer som personer og hvordan I hver især fungerer inden for forskellige områder i livet.

Da astrologi også har en helhedsbetragtning på hvad der bringer det enkelte menneske lykke, harmoni og fremgang vil der også blive belyst hvordan de to horoskoper har det med omverden generelt. Altså hvilke personer og situationer som de to horoskoper har det godt med og hvilke de bør være på vagt overfor. Disse ydre dynamikker og samspil har stor betydning for hvilket fundament det interne samspil, altså parforholdet, har at udfolde sig på.

  • Er du nysgerrig over, hvordan du og din nye kærlighed passer sammen?
  • Har du brug for at forstå dit parforhold bedre?
  • Trænger du til at få sat ord på styrker og udfordringer i et forhold?

Med et parhoroskop får du:

  • Råd og vejledning omkring jeres parforhold
  • Hjælp til at forbedre både kærlighed og seksualitet
  • Indblik i begge jeres personligheder
  • Et værktøj som kan bruges til videre selvstudie i astrologi.